Yaptırdığı hollywood yanakları ve sivri çenesi ile Miray Daner’in değişimi görenleri hayrete düşürdü. Siz nasıl buldunuz?#BendeakrebimHollywood yanağı nedir? Çiğneme kasları arasındaki yağ yastıklarının alınmasıyla tombul ve yuvarlak yanakların keskin ve üçgen bir biçim almasıdır. İşleme Hollywood yanağı denmesinin sebebi ise Hollywood yıldızlarının birçoğunun tercih etmesiyle adının duyulmasından kaynaklıdır. Sivri çene modası ise ünlüler arasında hızlı yayılıyor. Çeneye yapılan bir dolgu ile yüzünüz daha uzun ve çekici duruyor.
Çenesi ve yanaklarına estetik yaptıran Miray Daner’i nasıl buldunuz?
Merhaba; evet güzel buluyorum. çünkü eğer ki görünümleri insanları mutsuz ediyorsa bence düzelttirmeleri gayet doğal hakları diye düşünüyorum. çünkü onlar da vücutlarından güzel olmasına herkes gibi isteyebilirler. ama eğer ki doğuştan gelen kusurları veya sonradan olan kusurlarını estetikle düzelttirmek istiyorlarsa bu tabii ki de en doğal haklarıdır.
Gayet güzel görünüyor. Estetik yaptırmış diye yargılamak saçma olur. Olumsuz yorum yapan insanlarin çoğu fırsatı olsa aninda yaptiricak kişiler belki de, saygı duyulması gerekir. Ayrıca bizim begenmemizden çok yapan kişinin görüşü önemli kendisi mutlu ise bize söz düşmez.
Bilemedim şimdi. Kötü değil ama iyi mi, bilemiyorum. Eski halini seviyordum. Hande Erçel de dahil olmak üzere bu estetik arttı. Bilmiyorum ya ne gerek vardı ki? Fazla sevimli gözüktüğü için mi rahatsız oldu ne? Bunu sadece bir fotoğrafa bakarak yorumlamak olmaz. Başka fotoğraflara da bakmak lazım. Neyse...
yakışmış bence ben 16 yaşındayken dudak ve çene dolgusu yaptırdım manken olarak çalıştığım için ama o yaşlarda dış görünüşüme takık haline gelmeme pişmanım hiç çocukluğumu yaşayamamışım.
En İyi Cevaplar