Merhabalar..Haluk Bilginer'in Emmy Ödülü almasından sonra günün en ilginç haberi buydu. Selin Ciğerci, ameliyat olan yeni evlendiği futbolcu eşi Gökhan Çıra' nın ayağını öptü Bunu da sosyal medya hesabından paylaştı..
Tabi çok fazla tepki yorumu gelince de açıklama yapmak zorunda kaldı..
Yani nasıl desem. Çok ilginç bir durum. İnsanın ne gerek var diyesi geliyor. Yapanı ayıplamam ama ben sadece annenin babamın babannem dedemin ayaklarını öperim belki. Çok sevsem de başka birinin ayağını öpmezdim.
Bu konuda sen ne düşünüyorsun? Çok sevdiğin birinin ayağını öper misin?
Selin Ciğerci 'bunu' yaptı. Çok sevdiğinin kadının / erkeğin ayağını öper misin?
Sevdigim kadinin her yerini operim tiksinmeden. Ne var ki bunda tuhaf olan.. buna tuhaf veya igrenc diyenler karsilarindaki insanı tam anlamiyla sevmiyordur bence. Kapali kapilar ardinda olmadik yerlerini sehvetle öperken herkes kikirdiyor ama , ayağını öpmeye gelince ıyyyy.. ayagini yikamam diyenler de var ya hani.. sevdigin insan köturum olup yataga mahkum oldugunda yillarca altini temizleyen , esinin vucudunun her yerini kendi elleriyle yikayan o gercek eşlerin tirnağı olamaz hic biri. Sevdigim kadinin ayaginin altini da koltuk altini da operim. Olmasi gereken de budur benim fikrimce.
Öpmem. Hadi senin için sorun olmuyor da öpüyorsun. Niye kamera karşısında gösteriyorsun? Tamamen gösteriş! Keşke Haluk Bilginer gibi ödül alsaydın da onu konuşsaydık. Ondan sonra konuşulan tek habermiş 😒 Amacı da o zaten haber olmak! İşi gücü haber olmak bunların! Amman ünlü olsunlar. Herşeyi yaparlar
Kızımın tombik ayakcıkları hariç kimsenin ayağını öpmem. Yetişkin ayağı öpülür mü be kokar. Aşkından ölsem yine öpmem. Öpülecek başka yer kalmamış gibi 😂😂😂😂
Lan ben aşık oldugum kızın burnunu karıstırıyodum. Tabikide şaka ama yeltendim bir ara 😂 aşık oldugumun ayagını mı öpmicem. d. Sonuçta canından çok seviyorsun.
Ayak fetiscileri bunu begedi ayagini tabi ki operim nolcak da foto cekip paylasmam yani bu bildigin bas parmagi alip sey yapacakmis gibi duruyo tovbr dudhcbc
Annemin ayağını öperim ama eşiminkini asla tamam eskiden saygıdan el öpülürdü eşinin elini saygıdan evimin atası sensin anlamını taşır ama ayak öpülmesi hoş değil eşinin ayağını yıkasa sıkıntı yook öpmesi çok saçma 🤔 ..
Yani bu kadın deli mi ne ben anlamadım. Eşin muhattap bile olmuyor ordaki kadın da aşağılar gibi gülüyor zaten. Öpmem ama olur da öpecek olsam bunu videoya çekip sosyal medyaya atmam yani saçmalık.
En İyi Cevaplar