Kadın dizisinin fragmanını izlerken, o da ne Mucize Doktor'un Alisi 🤓 Haliyle ben biraz "nasıl ya 👀" oldum, alışamadım tabi. Sizler nasıl karşılıyorsunuz?
Hızır Ali'yi de Yasak Elma'nın Enderi'nin karşısına mı çıkarsak ne uuvps:s

Seneler önce Lale Devri ve Yer Gök Aşk arasında olmuştu. Hatta başrol oyuncuyu diğer diziye transfer edip diziyi kurtarmıştılar. Güzeldi. :D
Hepsiğğ birbirineğğ girsin çok eğlenceli olar 🦄
Reyting festivali mi olur, RTÜK derbederi mi olur sonrası orası muallak sjsn
Ama aşkım oradaki karakteri görürsün tanır seversin reklam olar bence yararlı :D
Uzun zaman önce bunu yabancı dizilerde çok görürdüm ve izleyiciyi biraz hoşnut ediyor güzel birşey aslında😅
Çukur ile çarpışma da birbirine konuk olmuştu, bence çok şahane oluyor devam edilmeli
Cevap
7Cevap
yabancı ülkelerde çok oluyor bu durum ama ülkemizde pek karşılaşılmıyor
Behzat Ç ve Leyla ile Mecnun iki ayrı dizi konuları çok başka ikisi de benim için birer efsane. Zirvede bıraktım diyorum :D
Behzat Ç. Leyla ile Mecnun'a konuk olmuştu. Mükemmel olmuştu be
Birbirinin yuzune bile bakmayan tvler nerden bu kararı aldı acaba çok absürd ve komik bir durum xd
Ayy evet ben de izlerken şaşırdım ama güzeldi benceeee
Ben bu konuk olmaları çok öncesinde hint dizilerinde görmüştüm tuhaf oluyor hala daha tuhaf geliyor bilemedim
Zamanında böyle bir şeyle Leyla ile Mecnun'u izlerken karşılaşmıştım Behzat Ç ekibi gelip bizimkileri Ankara'ya götürmüştü Çok iyidi bence 🤷♂️
Hiç izlemedim bakayım bu bölüm
her zaman her yerde olabiliyoe
Hoş buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar