Bazı kızlar niye bu kadar ultra güzel olur? Şöyle kızlar varken kendini aşırı güzel bulanlar var bir de. Şu sitedeki sıradan tipler abazanların yorumlarıyla kendilerini güzel sanıyor ya. Çıldırıyorum 😂.Koyu makyajları bile çok iyi taşıyorEstetik yaptırsa bile bundan daha güzel olamaz bir insanın burnuHiç makyajsız da çok güzel çünkü cildi ve göz çevresi tertemiz
Taylor Swift gibi kızlar varken kendinizi nasıl güzel görebiliyorsunuz?
Amerikada beyaz ırkın en güzel kadını olarak gösterildi kariyeri boyunca. Git bakalım katıldığı tv programlarını izle. İnsanlar gözlerini alamıyorlar canlı Taylor a bakarken.
Ben gördüğümü söylüyorum ama , kadınlar sırf kadın olduğu icin gereğin den fazla ilgi görüyorlar zaten her ortam da o yüzden yani çokta güzel olmalarına gerek yok :)
O ortamına ve ortamdaki kişilere göre değişir. Sıradan bir ortam ve kişiler olduğu takdirde doğru fakat her zaman asla sırf kadınsın diye çirkin de olsan ilgi falan görmezsin.
Benim şahsi fikrime göre olmuyor bu. İnsanlar eşit değiller doğuştan. Sayısız faktör var. Aile, doğduğun çevre hatta ülke, zeka, yüz güzelliği, fizik vs vs.
Ohoo o zaman boşuna tartıştık. Her insan güzeldir. Her insan güzel olmayı hakeder. Yaratılanı severim yaratandan ötürü. İnsanın yüzü güzel, kalbi kötü olsın kaç yazar? Güzellik geçiçi , güzellik başa bela. Her insan yüzünde güzel olmamalı, özünde güzel olmalı...
Bunlar açıkçası masallardan kalma laflar. Hiç de günlük hayatta uygulanabilirliği yok. Ayrıca yüzü güzel olanın huyu güzel olmaz diye bir şey de yok yüzü çirkin olanın huyu güzel olur diye bir şey de söz konusu değil.
En İyi Cevaplar