Deli Yürek, yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Türk aksiyon, dram ve politik televizyon dizisi. 5 Ekim 1998'te Show TV'de başlayan dizi, son sezonu olan 4. sezonda atv'de yayınlandı. 4 sezon yayınlanan ve toplam 113 bölümden oluşan Deli Yürek, 24 Haziran 2002 tarihinde sona erdi Ondan Sonra da Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizileri etkin olmaya Başlamıştı. Deli Yürek Karakterik ismi Yusuf Miroğlu Asıl İsmi Kenan İmirzalıoğlu nun Başrolünde oynadığı Dizide Kimler Büyüdü?
Hiç kaçırmazdım. Orta okula gidiyordum o zamanlar, sınıfımızda kendini deli yürek zanneden bir de arkadaşımız vardı. O dönemin en iyi dizilerindendi kesinlikle.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne bu diziyi, ne de turevi veya devami niteligindeki dizileri hic izlemedim. 😒 Ozenenler de hem komik gelmistir 😏
o dizi çıktığında sen doğmuşun :) hatırlamaman gayet doğal bittiğinde bile bebek mişin :) ama şunu unutma senin bebekliğinden önceki dizileri ben çok iyi hatırlıyorum 1986 doğumluyum. ozamanki diziler çok daha sanatsal olarak şimdikilerden daha etkiliydi şimdikiler Youtube da çok izlendiğinde sanatsal olarak çok iyi olduklarını sanıyorlar Deli Yürek aksiyon politik dram filmiydi ama bugün bile O Tür de filmleri sevenler bile izliyor ama 2002 den sonra çıkan dizileri şimdi kimse izlemiyor neden sanat senin bebekliğinden sonra bitti zaten
bumerang cehennemi sinema filmiydi dizi değildi mardin de çekilmişti galiba o zamanları çok sevilen bir filmdi onun cd sini almak için para biriktirmiştim :) o zamanları liseye gidiyordum öyle internet falan herkes giremiyordu o zamanları da vardı internet ama pahalıydı öyle film falan izlenecek kadar lüks değildi daha çok anonim kullanılıyordu biraz da görsel öğeler baskındı cd çalarlar da izlerdik tüplü televizyonlar da şimdi bile deliyürek den istedim mi youtube dan izliyorum anılarımı tazeliyorum :) eskiler bambaşka
ya bak saçma sapan trip atan yorum yazmana gerek yokdu görüş yazmışın görüşüne cevab yazdım okuman anlaman yok mu lan senin gibi didkleyen yorum lar yazmana gerek yok sıkıntılı bir nesilsiniz belli keşke hiç yazmasaydınız ya hadi şimdi yol al Yorumuna DisLike Çaktım Sıkıntı Yaratma Yol al
Yahu diyorlardı inanmıyordum Türkler kadar Sıkıntılı millet yok ya ulan derdiniz ne sizin Okuman Anlaman yok mu Ulan senin küfür ediyorsunuz sanki ayıca her yorumuna report ediyorum Alakasız yorum diye
En İyi Cevaplar