Bence bu konuda hassas olmalıydı.
danla keske estetigini biraz da karakterine yapabilseydin cok üzücü bir durum senin icin https://t.co/a5N69hHmvX— aygün (@Ayguntnyeri) September 6, 2019

danla keske estetigini biraz da karakterine yapabilseydin cok üzücü bir durum senin icin https://t.co/a5N69hHmvX— aygün (@Ayguntnyeri) September 6, 2019
Bunun gibi vasıfsızları ünlü yapan küçük beyinli insanların şimdi bu kadını eleştirmeside ironik😂
Köprüyü geçene kadar her şey mübah bu tarz tipler için ee şimdi de doldurdu ceplerini tabiki kendini göstermeye başladı.
Bu hareketlerine rağmen bu şahısa para kazandırmaya devam edecek zekada kişiler olacaktır.
İşte, fenomenlerin samimiyetinin arkasında yatan yalan budur. Takipçilerine canım cicim diyip bir güzel parasını yiyerek yeniden canımlar cicimler yaparak kandırıyor. Oldum olası zaten fenomenleri sevemedim, çoğu sahtecilik kokuyor.
Seninde burada fenomen olman :d
@limonlutofita Ben onlar kadar tanınmıyorum. Onların en az 1 milyon takipçisi ve izlenmesi varken benim burada 11.000 takipçim ve yazdığım paylaştığım bence ve sorulara bakarsak gayette az bir yorum geliyor. Burada bulunan Fenomen etiketi, sadece sözde kalmakta ve gerçek fenomenliği yansıtmamakta.
Doğrudur ama insan fenomen etiketli birinden böyle bir şey duyunca bir :dLol oluyor
Danla denen bu kadın kimdir ki hakkında konuşup yorum yapmaya tenezzül edelim? Kaç günlük mazisi vardır? İnsanlara veya hayata ne katmıştır? Yetersiz seviyesiz saygısız bir insan olmasa zaten bir başkasının herhangi bir özelliğiyle alay edecek kadar basitleşmezdi. Şunları gündem bile yapmaya tenezzül etmemek lazım.
Fit görünmek, güzel görünmek, makyaj yapmak, gezmek tozmanın insana karakter katmadığının kanıtı olarak bu kadını örnek verebiliriz. Sanırım kilolarıyla birlikte insanlığını da kaybetmiş.
Cevap
43Cevap
Ağzı olan boş boş konuşuyor gadası
Keşke kendisi o kadar zayıflayıp estetik yaptırmasına rağmen hala çirkin ve itici olduğunu bilse. Üstelik akılsız da, hem kendisi hem etrafındakiler... çok yazık insan ne olduğunu unutmamalı. Hem unutsa bile yarın ondan çıkacak çocuk onun özüne benzeyecek o zaman ne yapacak çocuğa da mı estetik 😂😂😂
Yine o zaman gelince duyar kasar akılsız
Gülüyorum sadece. bunu paylaşarak zaten yapılmak istenene alet oluyorsunuz. bilmem kaç takipçisi aynı anda çıksaya takipten. oradan beslenen o enerji nasıl yerlere düşüyor. bunlara kızmak yerine bunları takip edenlere kızmak daha yerinde bir davranıştır benim açımdan.
Karakteri bozuk oldugu her halinden belli olan bir kisiden bahsetmek bile yersiz oldum olasi samimi bulmuyorum.. bu kisiyi
Türkiyenin en varoş youtuberı bu muhtemelen. Dalga geçtiği bütün kadınların özellikleri kendisinde var. Parasıyla dişine kadar yaptırdı şimdi sallasın başkalarına.
Hiç bir şeye sahip olmayan kültürsüz insanları meşhur edenler düşünsün. Bu ülkede meşhur olmak çok kolay hiç bir şey yapmana ve üretmene gerek yok. O da her zamanki karakterini sergiliyor aslında.
Bu ve bunun gibi ruh hastalarına prim veren beyin özürlüleri ülke dışına davet ediyoruz lütfen !! Abi lütfen temizlensin ortalık yahu
Nereden nereye danlacım? O değilde danla bu halini nasıl unutabilir de milletle dalga geçiyor 😡
Ahlaksız, terbiyesiz, şerefsizin teki gündem konusu etmeye bile değmeyecek insan kırıntısı
Danla gibi bir gereksizi ünlü edenler düşünsün neredeyse kıza benim kazandığım kadar para kazandıracaksınız ki ben faydalı bir iş yapıyorum bunun zerre faydası yok
Hasbam mide küçülme ameliyatı olmuştu hatırlatırsam ve bir başkasına laf atmıştı kilosundan bahseden youtuber bir arkadaşına hanım efendi çabuk unutmuş sanırım...
Böylelerini gündem konusu bile yapmaya değmez.. tüp mide ameliyatı ile vermiş kiloları.. kısacası gereksiz ve lüzumsuz biri. bunlar kim ki bunları konuşuyoruz burda..
Danlanın salak olduğunu kendisi hariç herkes farkında
Kompleksli insan napacağını bilemiyor işte ben bu durumunun daha içler acısı olduğunu düşünüyorum yazık ezik :) diyorum ki bende: 'Danla zayıflamışsın ama karakter olarak..'
Bak buna birçok şey diyebiliriz ama kibarca aşağılık kompleksi olan ancak özgüvenli durmaya çalışan ve gereksiz yere gündemde duran bir pedolojik atık
3 gram beyniyle aptalların sayesinde zengin oldu. Şimdi de size tepeden bakıyor
Zaten şu kızi hic sevmedim bu kdr yapmacik ozguvensiz bir insan gormedim kendini ozguvenli yapiyor bildigin balon ego harbi cok tipsiz
Onu bu konuma getiren insanlar şimdi çıkıp duyar kasmasın bu kızın böyle ego kasabilmesini siz sağladınız.
Bu kadını oldum olası sevmem 😃 ben narsistim diye itiraf etmisti zaten hiç bir davranisinda samimiyet ve tutarlılık yok zaten
Tek kelimeyle Terbiyesizlik derim ne diyeceğim. Üstelik yaşamış olduğu halde bunu yapıyor. Aldığı eğitimden şüpheliyim 😡😡
Ne alakasi varya sisman oldugu icin dalga gecmiyorki orda ustelik kadin sisman bile degildi, ve ayrica danlanin butun videolarini izledim herzaman kendi sismanliginla dalga gecti
Sanki siz sutten cikmis ak kasiksiniz mk kadin kendini yansitiyor yapmacik degil bikere
Danla izlesigini itiraf ettin , hemde hepsini. Tebrikler , engellendin
Bbyyyyyyyyyeeeee
Hic hazetmiyorum kendisini bir insani kıyaslamak nedir 😡 kendiside bir ara kilo sorunu olmustu terbiyesiz ne olacak 😡
Midesindeki kelepçeden bir de diline taktırsa da kurtulsak
Ne oldumcuk olmuş.
Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin.
İnsanlarla alay etmenin savunulur bir tarafı olamaz. Beğendiğim bir insanı kayettim.
Biraz alçakgönüllü olsun. Sizi kim ünlü ediyorsa onun da..
Bu kadının egosuna tırmanır IQ seviyesine düşerim. Yaptığı çok ayıp..
Gökdelen sen düşersen ölürsün paraşüt al yanına
Sonradan görme olunca insan böyle basit hareketler sergiliyor işte..
Bunu gördüm cidden dedim ki Allah şaşırtmasın yani yazık acınacak halde
Asalet neyse ki para ile satın alınmıyor veya estetikle yerine konulmuyor. 😏
Bu kızın gözleri neden gün geçtikçe birbirlerinden uzaklaşıyorlar kavga mı ettiler?
Makyaja ve estetiğe harcadığı o kadar parayı insan olmak için harcasaymış keşke.
Mide bulandırıcı birisi, karakter konusunda çok eksik gercekten.
Bom boş bir insan şu yaptığı aptallığa yorum yapmaya bile değmez.
Kimse kimseyi yargılayamaz ve dalga da geçemez.
Daha beterini yaşar bir gün.
Çünkü Allah var.
Ünlüsün artık danla
Iticiligin dibine geldin zorlama artık.
Twitte dediği gibi o estetiği karakterine yapsaymış
Şu kadını oldum olası sevmedim makyaj yapmayı becerebildigi de yok.
Bunu kim ünlü yaptı diyorum sadece yalak diye diye yalakolamuş
e bunu ünlü edip bu hale getiren de bizim beyinsiz halkımız değil mi?
Amip de tek hücrede olsa var bunda oda yok lakin mesleğini bulmuş ne güzel
Videoyu izledim kilosuyla ilgili bir kelime bile geçmiyor. Algı yaratmayın
Fiziğini istedigi kadar değiştirip estetik yaptırsın. Karakter olmadıktan sonra boş. Onu destekleyen karaktersizler için de aynısı geçerli.
Türk kızlarının bazılarında olan klasik tripli, şımarık, egolu zihniyeti. Boş işlerle uğraşmaya vakti bol herhalde. Yabancı kızların tırnağı bile olamaz hiçbir konuda. Seks de dahil.
Terbiye yoksunu biraz. Terbiyesizligiyle agzinin bozukluguyla gundemde kaldı zaten. Bizim millet çöpü sever.
Kerimcan bu bunların hepsi böyle s... Utanmadan duyar süt dilimleri bide
Bu kızı hiç sevmiyorum ama bu yaptığının bir önceki hikayesindeki bir olayla alakası var kadınla şahsen dalga geçmek için olduğunu sanmıyorum
Kendi seviyesi, başka söze gerek yok. Zaten zerrece sevmem kendisini
Mesele abone kasmak değil. Karakter kasabilmek
Açıkçası bu kadar cahil olduğunu bilmiyordum ama öğrenincede şaşırmadım :)
Şu rezil karaktersizin adını bile duymak istemiyorum
Kendini beğenmiş, ukala, beyinsizsin tekisin danla. Seni meşhur eden aptallarda hata.
terbiyesizliktir yaptığı
S*şal bu kadında sizin sayenizde bu kadar ünlü oldu böyle şımardı parası olmasaydı görürdüm ben bunu
Eziklik sendromu taşıyor ağır derecede, gitgelli tavırları sinir bozucu.
kendall la ayni mekana girdi kiz.. soyleyeceklerim bu kadar
Ne oldum delisi olmuş bu parayı buldu estetik girla kilo vermeden önceki halinide biliyoz ya
Iste allah bunlara o imkani saglayip amaliyat olup guzellesiyorlar ama gercekten saglik sorunu olan insanlar o parayi bulup amaliyat olamiyor.
Onun sucu yok onu izleyenlerin sucu
Umrumda değil bu varlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar