Sizin görmelere doyamadığınız oyuncu hangisi?

Bence Şener Şen, Mümtaz taylan, Haluk Bilginer... gibi ki daha bir çok tiyatro kökenli oyuncunun yanında oyuncu değil seyirci bile olamaz ! Bununla birlikte ille de tipide düzgün olmalıysa Kıvanç Tatlıtuğu tek geçerim sebebi mi? Adam dram oynuyor komedi oynuyor poliseye oynuyor.. ezel de “8” kelebeğin rüyasında “romantik edebiyatcı” kurt seyitte “ komutan” organize işlerde “komik mafya” oluyor hepsinde de çok iyi oynuyor... Mesela Kelebeğin rüyası için 50 kilolara düşümüş biri olma örneği bile ne kdr özverili bir oyuncu olduğunu anlatmaya yeterli düşüncesindeyim
Katılıyorum.
Bir örnek daha vereyim makinist için cristian bale de 50 kiloya düşüp sonra batman için kas yapmştı :) gerçekten saygı duyulması gerekn bir çaba emek ve oyunculuk örneği gösteriyorlar bu saydıklarımız
Aamir khan filmleri ayrı, oyunculuğu ayrı, karakteri ayrı muhteşem birisi.
Amir khan ı bende beğeniyorm tabi çok iyi bir oyuncu
Turk oyuncularımızdan da Selçuk Yöntem ve Mehmet Aslantug sesi ile oynayan oyuncular arasında.
Klasik küçük uydurma sitelerin uydurma haberleri bunlar ya.
Bu adamın ne oyunculuğu var ki tanınsın artı dünya çapında yakışıklı bir adam da değil yani.
Bazi insanlara Allah yürü ya kulum diyor. Bu adamın nesi var şimdi. Burak ozcivit, cagatay ulusoy, kivanc tatlıtuğ gibi isimler varken neden bu. Nefret ediyorum bu adamdan. Ne zaman magazin izlerken görsem bir egoistlik var. Kendini cok beğeniyor. Konusmasi, tavrı, hareketleri hep ego dolu. Oyunculuk desen yok. Sürekli açık saçık foto cekiniyor. Kucuk kiz kardesim gordugunde abla neden bu adamin düğmeleri açık, neden üstünde bir sey yok diyor. Surekli bir kas, adonis gosterme peşinde. Erkeginde edeplisi, ahlaklisi gerekiyor.
Erkenci kuştaki karakteri guzel canlandirdigina inaniyorum. Çok sonradan izlemeye başladım. Birçok projede izlemeliyimki karar verebileyim. Sanırım oyunculuğuna cidden hayran olduğum kisilerin yaşı var. Altan Erkekli Çetin Tekindor daha genç kusaktan Mehmet Aslantug sonra Mehmet Günsur geliyor kadin da vardir mutlaka ama bunlar ilk aklıma gelenler.
Cevap
60Cevap
Ne oyunculuğu var şu adamın ya. Kaslı tipi hoş falan diye ağzının suyu akıyor herkesin. En yakışıklı falan seçin tamam diyim. Oyuncu olarak niye yükseltiliyor. Aptal saptal bir dizide oynuyor. Bir kere de hak eden biri çıksa şaşırırım o ayrı zaten.
Bu zaman yetenek, beceri, bilgi ve zeka zamanı değil, oranı buranı göster tanın cebini doldur zamanı. Kadın atom mühendisi ismini duyan yok, kadın beyinsiz ama teşhirci tanımayan yok... Erkek mucit bilim adamı profesör kıt kanaat geçinir, erkek kas yapar lastikli donunu kasıklarına kadar indirip poz verdi diye villalarda oturur milyonluk arabalara biner... Yani hem kadın et parçası değildir diyorlar hemde bu duruma medeniyet diyorlar birde et parçası olmak için yarışıyorlar :D
Yorumunuzu cok begendim katılıyorum güzel olabilirsin yakisiklida bunlarin hic biri teshir etmeyi gerektirmez. Vücutlarını mal gibi sergilemek kendini cinsiyetini asagilamak olarak görüyorum bende. Özellikle kadınlar orda burda erkekleri elestiriyorlar kendilerini daha asagi gördüklerini savunuyorlar. Esitlik istiyorlar ama vücutlarıni sergileyip bundan birsey etmeye çalışırken kadını sadece objeye dönüştürerek kendileri aşagiliyorlar aslinda.
Bu adamı hiç sevmiyorum orman kaçkını gibi. Oyunculuğu da iyi değil hele aynı dizide oyandigi demet Özdemir den nefret ediyorum o kadın gidip bı eğitim alsın
@Yabababadu bence gerçekten bu tarzı 10 numara oldu bnce ama. helal olsun çoçuğa. Kıvançtan da daha ii oldu. Kıvanç zincirlikuyuda gördüm film çekiminde kıl kuyruk bişey ve kamerada göründüğü gibi değil kesinlikle.
egolu diyorlar doğru mu
@tonisapanchyu bilmiorumki kardeşim bu tarzdan sonra olmuş olabilir fakat eski samimiyetliği kalmadı eski sinem koballa çevirdiği film vardı. orda izle şimdiki trip tavırla alakalası yok
bülent çolak

bu adam hepsine bin basar jdjddndndn
Onur Saylak, Halit Ergenç ve Çağlar Ertuğrul. Bonus olarak da Alperen Duymaz olabilir. Can Yaman dan kat kat daha iyiler bence. Eskilere girmeyeceğim. Girersem eğer bu saydığım 4 isimde onların yanında iş yapmaz.
Aras bulut iynemli tabiki
Bir insan yakisikli diye iyi oyuncu olamaz bana karakteri hissettirmesi lazim
Aras bulutun butun dizilerini izledim ve fark ettim ki beni ekran basinda aglatan tek oyuncu ❤🤗
Erkeğim diye demiyorum ama bu herif harbiden aşırı kasıntı. Hiç cool bir havası yok bu yüzden. Bu kafayla olamayacak da.
Çok daha iyi oyunculuğu olan adamlar varken gidipte bu adamin taninmasi üzücü bişey, oyunculuk sıfır bir kere, kas yığını vücudunu sergilemekle tanındı anca
Bu adamı kim yakışıklı ya da cool buluyor acaba bildiğin kasıntı oyunculuğu için bişey diyemem hiç izlemedim ama oturup konuşsan iki çift muhabbet edemezsin
Erkek oyunculardan Engin Altan Düzyatan'ı beğeniyorum. Can Yaman'ın ise ne oyunculukta ne de dış görünüş olarak abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum.
Fiziksel olarak iyi olması, neden iyi oyuncu olduğu anlamına gelir ki?
fiziği de iyi değilki fazla iri bir kere
Bizim Türk kadınları hacker falan mı ayarlıyor napıyor acaba ben böyle bir oyuncu olduğunu bu sitede öğrendim valla
Oyuncu deyince yetenek gelmeli insanın aklına. Tamam oyunculuk yapıyor adam ama olmuyor. Yetenek yok onda. Mimik yok bir şey yok, tepki yok adamda. Sevmiyorum o yüzden. Bu kadar şişirilmeyi hak etmiyor bence
Kıvanç Tatlıtuğ tek geçerim hem tip hem oyunculuk kuzey lan o hala milyonlarca insan için :D Böyle yaşayarak oynayacağı diziler olur bir daha inş.
Yanlış bilgi. En tanınanı Kıvanç adam aşkı memnu ve kuzey güneyle büyük çıkış yaptı bu kütük ne yapmış?
Ya bunun neresini beğeniyorlar? Çok itici bir adam bu 🙄🙄 Alp Navruz varken Can kimmiş 👎
Bu daha dun meshur oldu 1 yil once kimse can yaman i tanimiyordu.. nasil en meshuru oldu 1 diziyle anlamadim..
Vala yalan haber tam bir mal sıfır oyunculuk bwncw abartmayın yaa oynadığı dizileri çocuklar izliyor yani
Oyuncu muymuş? Bana kalırsa yakışıklı, fiziği düzgün bir adam ama oyuncu değil. Olsa olsa iyi bir model diyebilirim
Dünyada en çok dizileri-filmleri izlenen tüm oyuncularımız diyerek ephey bir genelleme yapayım istedim.
Ee adam geliştirdi her manada kendisini ama ben Burak Denizi begeniyorum yeni donem oyuncular arasinda 🙃
Hadi be ordan, daha Türk olarak ben bile tanımıyorum.
Sevmiyorum bu adamı hiç aslında sevdiğim türk erkek oyuncu var mı onu düşünüyorum şu an..
Bu kendini beğenmiş mi taniniyor. hayranlariyla insan gibi konusmayip azarladıgi icin tanınmıştır
böyle ma.. llar da var maalesef
Ya bu can yamanı neden kimse sevmiyor? Bilen biri varsa yazabilir mi?:D
Aybüke Pusat - Aslında Her Yerde Sen dizisinden sonra ünlü oldu sayılır ama olsuun <3
Tarkanda dünya starı ama bir raconunu göremedik yerel basının sallamaları bunlar
Dünyanın tanıdığı tek bir oyuncu var oda recep tayyip erdoğan
Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven 👍 #BirİstanbulMasalı hatırlayanlar? 😊
dur kız yaşın ortaya cıkacak. ''37''
Gururla 37💪 bazıları gibi küçük-büyük yapmıyorum işte😎
bir İstanbul masalı diosan zaten ben burdayım dıosun :)
Şu adam inanılmaz itici, tavırları tipi her şeyi ve özellikle oyunculuğu korkunç.
Haluk bilginer'in oldugu yerde bunlar sadece coluk cocuk.
Akın Akinozu, Seçkin Ozdemir, Idris Nebi Taskan, Burak Serdar Șanal, Furkan Andic, Çağlar Ertuğrul bence bunlar Can Yamandan daha iyi
Tamam kötü bir oyuncu değil ama Kit Harrington'un olduğu listede ondan iyi olamaz bence.
Bütün dişilerin kedi ciğer kompleksleri çıktı ortaya hahaha
Bizim bilmediğimiz bir dünyada herhalde cool havası yok kasıntıdan başka bir yönüde yok.
Daha önce de televizyon karşısındayken dünya degil türkiye bile tanımazken vücudunu şekillendirip ortaya atınca dünyaca tanınıyor garipppp🤔
Can yaman kim mk. Oynadığı rol yaptığı diziler belli hep aynı partner hep aynı konu bumu dünyada tanınıyor güldürmeyin milleti.
allah benim belamı verse mi :d
ilk kez duydum ilk kez gördüm
magara adamı jpeg
Aras dan daha iyi oyuncu var mı şu an görmüyorum adamin bütün işleri tutuyor
Mehmet Günsür ve Metin Akdülger var ya favorim Metin o ayrı
Ama işte oynadıkları dizi filmler de tutmuyor
Çetin tekindor , fikret kuşkan ve bunun gibi oyuncularımız.
Can yamanıi ı oyunculuk konusunda başarılı bulmuyorum.
Bence sadece İtalya da öyledir.. Engin Altani daha fazla kişi tanıyordur..
medyanin gucu iste gercek oyunculuklar degil pazarlama kazaniyor her seyde oldugu gibi
Türk oyunculardan en beğendiğim Engin Altan Düzyatan'dır.
Yani hoş adam ama benim için yıllar geçse de kıvanç number one gerisi hikaye
Hep abartı bunlar iki adonise de düşülmez ... yalan
Bu seni hiç alakadar etmez
Güzel sıfatlar beğendim
demekki dünya da değilim kim bu
Bu dalkavuğun arkasında hangi medya patronu veya tanıdığı varsa, o öldümü bununda fişi çekilir gider. Balondan sanatçı yatsıya kadar uçar
Peki bundan dünyanın haberi var mı?
Yabancılar da zevksizse biz napalım
Türk oyuncuları beğenmiyorum
Nasıl tanınmış ki iki tane ergen dizisiyle 🙄
Favorim yok ama can yaman olmadığı kesin
Bunlardan bana ne mk ya😂😂😂😂
Türk olarak Haluk Bilginer
Bir tek bana mı itici geliyor bu adam?
bana da geliyor
Peki Dünyanın bundan haberi var mı
Nefreti ediyorum bundan
KIVANÇ VARKEN SAÇMA ŞİŞİRİLME Bİ HABER :)
İtici hepsi itici çünkü hepsi türk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar