AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Bence çok ayıp... Anne adayı olan kişi için büyük bir terbiyesizlik...
Ar damarı çatlamış bunların kendilerini bu kadar değersiz, ilgisiz, sevgisiz hissettikleri için açık saçık pozlar vererek ilgi ve değer kazanmaya çalışan bir zamandayız gereksiz bunların hepsi
Herkesin işine kimse karışamaz. İsteyen istediği şekil yapabilir :)
Beni ilgilendirmez. Kendileri öyle memnunlar bana karışmak düşmez
Gayet doğal karşılayanların, karılarını burada çıplak görmek isteriz. Diğer yandan herkes istediğini yapsın ahlâkta onların ahlâksızlıkta.
Sonuçta yabancı oldukları için onlara normal geliyor bende bakmadan geçiyorum
Rahatsız olmuyorum.
Masum da bulmuyorum.
Yanlış, bence ama herkesin kendi tercihi.
Daha fazla para için ne kadar alçalabileceklerini görmek dışında mı?
Yani şöyle ki dünya da milyarlarca kadın hamile oluyor
Tamamda resim çektirmeye ne gerek var
Çıplak poz vermeyi doğru bulmuyorum, hamile olması bir şeyi değiştirmiyor
Bunlar bilinçli yapılan şeyler... veya bu insanlar hayatı o kadar ben merkezli yaşar hale gelmişki her halleriyle görünmek istiyorlar... ama yapılmaması gereken bir durum kanımca. Annelik kutsal bir kavramdır !
bir taraflarını göstermek için her türlü bahaneyi kullanıyorlar 🙄
Hamilelik gurur verici bir durum. Ama hamilelik pozu için çırılçıplak soyunmak gereksiz.
Dunyada tek doguran sanki onlar. Turkiyede de adet bu. Cok ama cok sacma.
Bizi ilgilendirnez tabi ama insan ister istemez fikirde bulunuyo bence bu kadar mahremiyette gösterilmez o fotografı atarak erkekleri azdırıyot ve o karnındaki zavallı bebeğe yazık
Zaten genelde çıplak gördüğümüz için normaldir takmayın
Rahatsız edici tabi. Kutsal bir vasfı madara etmek. Kadını obje haline getirmekten farkı var mı.
Hani o feministler nerede?
Çünkü feminizm bile erkek icadı mason çıkartmasıdır.
Bence yanlış yıllar sonra çocuk o resimlere bakıp utanabilir...
O çevreden olunca utanmaz, hülya avşarın çocukları napsın o zaman arabada çok hoş sahneleri var
@Duygusalerkek0000 belki utanmıştır bilemem, belki de annesi kızım bunu ben sanat için yaptım '' demiştir.. Ama bana göre bazı şeylerin gizli ve özel kalması daha doğru.. (;
Niye yav yabancisi olmadiklari isler, su gibi ondan ona atlayarak peynir ekmek gibi sevisiyorlar...
İsteyrn istediğini yapsın kimseye zararı olmadığı sürece salın artık
Rahatsızlık, algı ile muttali. Hâmil bir insanı ısıtmak adına, neden gözlerimi ateşe vereyim?
Bence itici gelen de vardır çekici gelen de. Ama tabi Türkiye'de yapılsa tepki çok olur.
Hamilelik ve çıplaklık arasında bir eşdeşlik göremiyorum. Ne halleri varsa görsünler
Bence işkerini yapıyorlar insanlar özgür kendini beğenen soyunuyor mutluysalar bence mantıklı
Nasl konusr
O çirkin hallerini baska türlü hiç bir kapalı fotoda örtemicekleri içün oralarını buralarını açıp dikkat çekmeye çalışıyorlar baska açıklaması yok
Onların birde p*ornolarını izlesen küçük dilini yutarsın. Bu şekilde poz vermeleri de normal yani.
hatıra kalsın işte
sünnet fotolarımı yayınlasam ortalık yıkılır
Kendi fikirleri saygı duymak gerekir. Ünlü olmanın da rahatlığı var bırakın milletin derdi bize düşmesin
Mide bulandırıcı. Hayır acaba amac ne olabilir başda mantıksız bikere.
Tamamen gündemde olma çabası her şeyi yapıyorlar. Çıplaklığın masum olduğunu düşünmüyorum.
Karnındaki bebeklerinden utanmalılar. Ar damarı çatlamış bunların.
Ay hep bu haberi görmekten dolayı cevabım EVET RAHATSIZLIK VERİCİ
Doğacak olan erkek çocuk, annesinin çıplak fotoğraflarına bakıp mast. yaparsa şaşırmam. 🙃 Artık her şeyi beklerim insanlardan.
Bence bu bir şey değil yakında nasıl yaptıklarını paylaşırlar sa şaşmayın
Çıplak poz vermek hamile veya değil nasıl masumane olabilir ki?
Kim ne isterse yapsın.
İsterlerse bedenlerini satsınlar bizene?
Şunu kendinize sormayı öğrenemediniz
İğrenç pislikler.. Midem bulanıyor bunları görünce..
İğreti duymuyorum, güzel sanatsal fotoğraflar... 🍃
Hamile olmasına gerek yok direk çıplak poz vermesi saçmalık
Hadi diğer türlü üüüf be denilerek bakıyor ediyorlar. Hamileyken poz vermekteki amaç nedir? Saçma buluyorum
Bence çok saçma ve para için yapılmış o kadar varlığın içinde o foto çekimi parasına çok ihtiyacı varmış gibi sanki!!!
Bir kadının vücudundan rahatsız olacak seviyeye gelmedim daha
Helalin adı kaldı gören yok. haram kapışıldı doyan yok
Hamile veya değil bir insanın çıplak poz vermesi bence doğru değil
Elini goguslerine koyunca kapaniyo mu simdi bide 2 adet sac teli ile
Rahatsızlık verici👎👎Vücudu teşhir etmeye gerek yok.
Hiç hoş bilmiyorum hatta kötü buluyorum ama kendi tercihi
Bisey dusunmuyorum belkide dusunmek istemiyorum ya da bu soruyu cevaplamak istemiyorum herneyse bizene bundan?
Bu bir hastalık adı=Teşhircilik
Ne gerek var yani bedenlerini sergiliyorlar
ET PAZARI!!!
Dogru bulmuyorum, oldu bari hamile kaldiklari anki aksiyinuda yayinlasinlar
Neden çıplak ki o kısmı anlamadım sebep ne yani neden soyundun. mantikli bir açıklaması yok
Gercekten rezillikte kapak olmuşlar. Bu özeldir insanın ya bunu bari herkezle paylaşmayın
kadınların işi o hep dikkatleri kendi üzerine çekmek isterler
bebek için masrafların bir şekilde karşılanması lazım.
Karışmam veya laf etmem. Ünlülerin dünyası bizimkinden farklı
Gavur değiller mi istediklerini yapsınlar, biz burda uygun değil desek bile birşey farkedecek mi?(Gavur dediğim, yabancı ünlüler.)
Edepsizlik bizim caddelerde bebegını gezdirirken kukusu kabarmıs gogusler meydanda kıçı başı koca arayan anne modeli gıbı duruyor bızım ahlakımıza göre. Ama sanat içinde ap ayrı bir ikon
Ulaşamamak? Senın yasından en az 8 kat fazla kadınla deneyimim oldu. Ayrıca bu yaşıma kadar sapıklık sayılacak bir eylem yaşamadım yaşatmadım. Gun ıcınde her gun ogle yemegını 7 8 bayan arkadasıyla yiyen ve aralarında oturan tek erkeğim şükür heryerde ılgı dikkat cekerım kaliteli bayanlardan. Sen taksitle telefon alıp kontorlu hatta paket yukleyıp kendını hıc gelıstırememıs ve varsayım uzerıne konusan alt sınıf bir ailede ait sınıf bir ailede yasayan mahluk bır veled-ül zinasın
@VermeBeniEllere işte tam olarak bundna bahsediyorum bu yaptıklarının hepside edepsizlik terbiyesizlik haysiyetsizlik sonrad akadında ar namus ararsın 8 kat kadınla deneyimi olmuşmuş. Sapıksın sen
Ben takip etmiyorum umursamıyorum. Destekçisi değilim
O saydign kisilern muhtemelen hamile olmadan öncede öyle pozlari vardir
Normal yani bu durum yut dışı orası normal onlar için
Allah aşkına dunyanin hangi yerinde ciplak poz vermek masumane sayiliyor ki. bide hamilelerin ciplak pozlari masumane olsun