Aleyna tilki çok mu, az mı çirkin?

bence çirkin ama bazılarında çok bazılarında az çirkin
-gözleri küçük ve kirpikleri kısa
-ağzı çok büyük gülünce çok açılıyor
-gıdığı var yüzü tombul ve aşağıya doğru daha yuvarlaklaşıyor
-çok kalın kaşlı ve saçlarına göre çok koyu kaşları
-fiziği erkek gibi, yüzü zaten erkek yüzde 80 i masculine yüzünün
hatta gözleri kör insanlar gibi küçük ve kısık
abiii arasında ki fark everest dağından çok
abiii arasında ki fark everest dağından çok
gözleri kör gibi küçücük.. yüzü yuvarlak ve aşağıya doğru daha iri ve dudakları ördek gibi öne doğru
gözleri kör gibi küçücük.. yüzü yuvarlak ve aşağıya doğru daha iri ve dudakları ördek gibi öne doğru
jade weber solda ki nin ismi daga 14 yaşında şu güzelliğe bak allahim yemin ediyorum cennetteki meleklerin dünyada ki hali
jade weber solda ki nin ismi daga 14 yaşında şu güzelliğe bak allahim yemin ediyorum cennetteki meleklerin dünyada ki hali
yemin ediyorum, ve Allaha ediyorum bu yemini çirkin bu kız abi şu tipe güzel diyen abaza dır
yemin ediyorum, ve Allaha ediyorum bu yemini çirkin bu kız abi şu tipe güzel diyen abaza dır
ya da bu kız çok açık giyiniyor diye sırf giyiminden etkilenmiştir ama şunu hatırlatırım o kıyafetleri köpeğe de giydirsen cinsellik çağrıştırıyor
Bence çok çirkin yüz olarak (Allah çarpsın ki gıcıklığına demiyorum ortalamadan aşağı benim için)
fizik olarak ortalama (boyunun uzun olması iyi ama erkek gibi düz ve kalın vücut hatları )
ses olarak baya iyi yalan yok 👍
çok çirkin
az çirkin
bence ortalama bir kız çirkin de değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
yabancı sitelerde ki anketlerde hiç beğenen yok herkes buna tranny diyor değerlendirin diyince 2/10 - 3/10 civarı veriyorlar bizim türkler seviyor sırf saçı sarı diye ama gerçek sarı değil aleyna mı taylor mi daha güzel anketinde yabancı sitede aleynanin aldığı oya bak yazık yaa
https://www.rrrather.com/view/237875
ayrica aleyna ya ortalama demis çoğu yabancı.. altta verilen oyların ülkeleri yazıyor aleyna güzel diyenlerin en çok olduğu ülke türkiye
https://www.rrrather.com/view/237965
Güncellemeler
+1 yıl
aleyna nin burnuna bak kızın burnu güzel ama tipsizliğinden dolayı burnu bile kötü görünmüş gıı
scontent-lht6-1.cdninstagram.com/.../...7361_n.jpg
Aleyna tilki çok mu, az mı çirkin?