Sosyal medya hesabından şortlu fotoğraflarını paylaşan ünlü haber sunucusu Nazlı Çelik, takipçilerinin tepkisini çekti. Çelik'e "Şeytana uymuşsunuz" gibi yorumlar yapıldı.
Spiker Nazlı Çelik'in kızıyla birlikte tatil yaptıkları Ayvalık'ta şort giyerek objektiflere poz vermesi bir grup tarafından eleştirildi. Geçtiğimi günlerde Şeytan Tepesi'ne çıkarak kızıyla kayalıkların üzerinde poz veren ünlü spikere 'Şeytana uymuşsunuz', 'Lütfen şeytanın yolundan çıkın' gibi birçok eleştiri geldi. Çelik'in günlere önce paylaştığı fotoğraflar gelen kötü yorumlardan dolayı günler sonra gündeme geldi.
INSTAGRAM'A ŞİKAYET ETTİLER Nazlı Çelik'in sevenleri ise gelen yorumlara adeta öfke kustu. Bazı sosyal medya kullanıcıları olumsuz yorum yapan kişileri Instagram'a şikayet etti. Gelen tepkilerin ardından olumsuz yorumların bazıları kaldırıldı.
Yani insanlar rütbesine makamına cinsiyetine ya da diğer özelliklerine bakılmaksızın sivil hayatında istediğini giyme, düşünme, eleştirme hakkına sahiptir. Bu hakkı sorgulamak veya sorgulamaya dahi açmak kimsenin haddine değildir.
Insanların dini inancı, düşünce yapısı giyimi kuşamı sadece kendini ilgilendirir bu. kadar şortu tartiscaklarina hergun çocuklar cinsel istismara uğruyor onu konuşsunlar cahil insanlar
Normal herkes öyle giyiniyor zaten bunu tek bir kişiye yansıtmak yanlış yani ama şu var erkek bakıncada sapık damgası vurmak yanlış çünkü Tanrı Emirlerine uymadığımız zaman neler olucağını İncilde söylüyor ve burda konuşanlar boş konuşuyor bizi yaratan Tanrı mı iyi bilecek siz mi daha iyi bileceksiniz?
Bide buradakiler Müslüman olacak yazık ya ben Hristiyanım bunlardan daha Müslümanım ya hiç olmazda Haç İşaretli kolyem var biz ve evimde her zaman İncili okuyorum Kilisiye gidiyorum yemek yemeden önce el ele tutuşup hepimiz Tanrı’ya şükür ediyoruz bunlar daha Kuran’ı okumamışlardır bile ben bunlardan daha çok Müslümanım 😀
En İyi Cevaplar