Sibil
Irem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

sibil diye isim mi olur yahu.. su sibili 😂 bye
Ermenii
Sibil Çetinkaya ermeni değil ama Sibil ermeni ismi deniyor. Sibil isminin anlamı için TDK sözlükte farklı filtreler kullanarak anlam aradım ancak sonuç yok. TDK sözlüğünde Sibil ismi bulunmuyor, buna karşın 3. kaynaklarda Sibil siminin anlamı “Pişirilmiş topraktan yapılan bir çeşit pipo.” ve “Çöp, süprüntü” gibi farklı farklı anlamlar içeriyor.
kaynak: https://www.begonya.com/sibil-isminin-anlami/
@Fikiravm hayır güzel bir anlamı var ve sibil ermeni kesin bilgi yani kardeşinin adi da Narod
Ermeni toplumu, geleneksel tarih anlatımına göre MS 301 yılında "Aydınlatıcı" (Lusavoriç) lakabıyla anılan Aziz Gregor'un önderliğinde Hristiyan dinini kabul etmiştir.
Ermenilerin inancı hristiyanlık ama Sibil Çetinkaya'nın inancı Müslümanlıktır. Belki soyu ermenilere dayanıyor olabilir ancak kendisi değil. Videolarını takip edin sizde Müslüman olduğunu görecceksiniz.
@Fikiravm Videodan mi anladın komiksin gerçekten ben reelden biraz taniyorum hıristiyanlar ve geleneklerine bağlılar christmas paskalya kutladıkları poncik tatli videolari da var paskalyada yumurtaları çok güzel boyuyorlar hhghhgghh, ramazan ayinda dogum gununu kutladigi videoda su gibi icki iciyor ki icer bize ne, ayrica kız toplumun her kesimine hitap eden biri ben ermeniyim dese yorumlarda linç eder bizim cahil halkımız o yüzden bununla ilgili konuşmuyor ki hakli da...
İrem Erten daha sempatik ve güzel geldi
Cevap
2Cevap
irem-immmmmmmmmmmmmmm
İkisi de tipsiz
Hicbiri
Bunlar kim ki
Irem oyuncu Sibil Çetinkaya ise youtuber zengin kızı ama aşırı zenginler sürekli tatil yemek moda üzerine videolar çekiyor babası Ermeni bir iş adamı
Hımm ilk defa görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar