dünyanın en ünlü, en popüler, en konuşulan, en çok haber yapılan ünlüsü selena gomez sizce ayni zamanda inanilmaz tatlış, inanılmaz bebek, inanilmaz güzel degil mi? ariana grande +justin bieber + kylie jenner x 3 = Selena Gomez bir insan doğal olup, kameraya özel poz vermeyip yine de bu kadar muhteşem nasıl çıkabilir? bu dünya için fazla masum bir görünüş terlemiş, kızarmış, makyajsız ama o kadar güzel ki...
Barbara dediğiniz kim bunun yanında? 3 kilo makyajla, kaş, dudak, burun estetiğiyle geziyorbiz makyajsız ve bakımsız halde yağmurda ıslansak balığa döneriz, selena ise hala selena gomezbu dünya için fazla ciddi güzelsin Sel 😍
@yesule İzmir de selena kadar güzel kiz görürsen haber ver bana tabi sizden bana fırsat kalırsa.. İzmir nee amkkk hepsi ayni işte!! şu resimlere bak hangi İzmir kizi var soyle resimlere sahip? İzmir kizi ne yaa? sanki rus kızı
yanlış anlaşılmasın amacım farklı olmak ya da selenanin güzelliğini vurgulamak değil ama ben cidden de bu dünyada selena gomezi gaylerde dahil "çirkin" görecek birisi olacağına inanmiyorum
@yesule selena gomez çok ünlü olduğu için kiskaniyorsunuz çünkü suze uzak geliyor asla sahip olamayacağınız bir kız ama o dediğin kristina mıdır neyse o Türk birisiyle de çıkar yani hayır demez
@isveç_norveç Benim umrumda degil. Selena gomeze sahip olmak istemiyor olamam yani oyle mi :D Guldurmeyin lutfen. Ayrica kadinlarin unlulugu gram ilgimi de cekmez kadinlar gibi dusunmuyor erkekler. Begenmiyorum kizi yahu. Begendigim unlu kizlar var mi var tarzim degil selena.
En İyi Cevaplar