Cüneyt Özdemir de güzel alay etti tabi. :)
Gülmekten izleyemedim :) Sadece Şeyma djknjknj Filozof Bükücü ® (@filozof_bukucu)'in paylaştığı bir gönderi ()Sizin yaşam elementleriniz neler?

Gülmekten izleyemedim :) Sadece Şeyma djknjknj Filozof Bükücü ® (@filozof_bukucu)'in paylaştığı bir gönderi ()Sizin yaşam elementleriniz neler?
Benim için bu elementin sayısı tekle sınırlanmıştır, onun adıysa ateştir, Heraklitos'da tam olarak böyle düşünüyordu, o yokeder, yokolur ve yeniden varolur ve vareder diyordu, ama yığınlar bunun açık anlamını göremezler, şeyma denilen ucubeyse hiç anlayamaz ve göremez, "yol, su, dua, dans" nedir, suyu anladım da dua dans ve yol nedir, kendini yolda yürürken sonsuzluğun içinde görüyor anlaşılan, bu sığ beyinli sözde sosyeteden de bu beklenirdi.
Bunun tek elementi metres olmak ta daha kendisinin haberi yok. Kendisini kaliteli bir insan zannediyor gariban. Onu bu 80 milyonluk nüfusun içinde tek ciddiye alan acundu onunda kıymetini bilmedi
Neredeyse her kişinin hayalini yaşadığı için mi bu kininiz anlamadım ki kız daha genç ve Acun'la çıktı ayrıldı evlendi boşandı ise tavırlarınız söyliyim daha çok küçük ama acun? Ayrıyaten çıkar içinse bile acun A. ptql mıydı oda taze ete doydu yeter artık kıxa edilen hakaretler bıktırdı
Valla ben bile bıktım Acun medya patronu diye ona laf edemiyorlar tamam berbat bir kitap yazmış ama bu kadar lince gerek yok hele o cücünün yapmacik gümeleri
Aynen katılıyorum kitaba bakmadım biyografik yazılar bana göre değil anca gerçek hayattan alınmış olaylar sadece ilgimi çekiyor
arrkadaşlar şeyma oraya dogada para, acun, ben ve kıyafet yazmış editör felan düzeltmiştir şşeyma için 4 element bunlar acun, para, kendisi ve kıyafet
Cevap
83Cevap
Cüneyt Özdemirin kitabı okuduğunu tamamiyle zannetmiyorum. Şeyma Subaşını tanıyan veya seven birisi değilim ama insanların görüşleri bakış acılarıyla alay edenler aciz insanlardır. Şeyma değilde Robin Sharma yol su dua dans dese Cüneyt ozdemir öve öve bitiremezdi.
Yol : Zenginliğe giden yol
Su : Zengin insana yapılan sululuk.
Dua : Zengin koca duası
Dans : Zengin biri görünce yapılan kur hareketleri.
Şaka maka çirkin yaşlı adamın paralarını, yakışıklı djle yiyip birde üzerine kitap yazdı. Bu bile pes dedirtir.
Bu kadar elestirdiginiz kadinin kitabini nicin alip okuyorsunuz o zaman?
bir insanı ezmek için eleştirmek çok saçma. Kadın kendisini bu 4 şey ile mutlu hissediyor diye gereksiz eleştriler yapma hakkina sahip degilsiniz.
Sadece şeyma mı? Sadece acundur o. Acundan ayrıldı, şimdi parasızlıktan instagram reklamı yapıp, kıyafetlerini satmaya başladı. Metreslik dışında yazabileceği bir şeyi yok.
Ahahahahahahaha ya o kadar guldum ki bu videoya. Benimki şey, netflix uyku iş yemek
Bu kızın bir kız arkadaşı benim çok yakın dostum. Bulaşıcı heralde.. Oda öyle işi gücü su dans yoga meditasyon yürümek köpekle falan sjsjsj
O kadar nafaka alıyor ki kadın kafayı yemiş. Yazık. Bir yerlere böyle kolay gelinince demek ki conta yakıyorlar.
Şu sarı civcivi gündeme getirmekle ne anliyorsunuz insanlara kötü örnek topluma yararlı hangi işi var😡
''Herkesi mutlu edemezsin, çünkü pizza değilsin.'' :D :D
''Bir gün soğanı bile ağlatacağım.''
Göbek adı aforizma falan heralde. :D
“Herkesi mutlu edemezsin çünkü sen pizza değilsin” sözünde koptum 😁 bu kitaba para veren hıyarlar var mı cidden
40 bin basılmış ve bitmek üzereymiş yanii epey mal varmış 😔 Ülkemin acı gerçeği nerde bir aptal var ona prim yaptırıyorlar
elementlerim;
•her öğün 1 ekmek
•her sınav ümidi yitirmemek
•her yaz karın kası hedeflemek
•her güzel kıza aşık olmak😂 oldumoooo şeyma bacı
Her yerde su kadin kusacam artık bogghh abi biz niye gereksiz insanları gundemden düşünmüyoruz çözemedim ben
Hey Allahım ya 😕 nelerle uğraşıyoruz.. Yalnız kafama takıldı ; hepsi hadi neyse de yol ne be? 😃😃
Bu kadın kimki buna göre element belirleyeceğim? 😂
o yazabilmiş bende heveslendim yazabilirim neyim eksik dedim içimden:D
Yol suyu acundan yapti 😁dua da birçok kendisine tapan insanlar dan alıyor 😁dans ta karakteristiklik özelliği kadının 😁Acunun yerinde olmak ne kadar kötü birşey 😁
Şeyma subaşı şeyinden element uydurmasın bence :D
Neyinden? Orasını videolara bakıp acuna sormak lazım.
Yemek, çok yemek, daha çok yemek, daha da çok yemek
Lan kadın parayı o kadar çok elde etmiş ki parayı elementten çıkarmış ya 😂
Şeyma elden gideyeaaahh...😂
Para diyecekken dua demiş galiba. #Dilsürçmesi
Tipik 1 yeni türkiye kadını. İyi güzel ve doğrudan başka herşey var!
Türkiye'nin en büyük paralı kezbanı Şeyma Subaşı elit görünmek isteyen kezbanlanları coşturuyor.
Hahahahaha 😁😁
Evli adam ayartma, metreslik, dansve nafaka olmalıymış...
Uyku, sağlık, huzur, aşk
Nerde gorsem guluyorum cidden ulke ne hale geldi ya.. neyse
onu yaşayan birine sor 😞😄 o değilde ülke olarak gelişebilmemiz için önce bu kadınla uğraşmayı bırakmamız lazım
Arkadaşlar soru sordum gizliden nasıl cikiliyor ne yaptıysam bulamadım sitede yeniyim
Herkesi mutlu edemezsin çünkü sen pizza değilsin 😂
Çok aşırı itici bir kadın ya filozofluk kim o kim para yiyen neyse devam etmicem 😂
Cüneyt Özdemir çok iyi adam yurtdışında olduğu icim herseyde tarafsız davranıyor 😂 😂
Uyku
Ders
Yemek
En yakın arkadaş (isim vermeyeyim)
O bile unutmuş ya da bilmezlikten gelebilir. Evli ayartmak metreslik pişkinlik para için herşey mübah elementleri tam da onun içindir
Cüneyt Ozdemir Cem Yilmaz kopyası çektiğini söylemişti
Para para para para aksine idda eden hayal Perestir bence
bu elementlerden 1 tanesi eksik para da yazması gerekirdi
Boş insanlara yer yok, Kitap gibi ol içinde dışında bir olsun
Bunu günün sorusu yapan sistemin Allah belasını versin.
Karı iyi reklam yapiyor sayenizde böyle devam mk'larım
Dusundumde din , para , guzellik ve saglik galiba. Resmen kendimle celisiyomusum mk simdi farkettm
Ülkede onca terör örgütü var biri de şu kadına bir suikast düzenlemiyor.
Eleştiri için demiyorum bütün samimiyetimle söylüyorum. Zaten kapakta iş yok bune basitliktir gerçekten ya Kozmetik kataloğları gibi..
Ama element konusunda bende hak veriyorum ne yaşarsak yaşayalım sonuç olarak gerçekten bir suyun manzaranın huzuru rahatlatıcı etkisi,, aşk çünkü aşksız insan eksiktir.. Müzik insan mutsuzken bile duygu durumuna moral verecek birşey ve gerçekten dua.. Dua ettiğinizde olacak hissi içinize doğuyor ve umutla devam ediyorsunuz çaresizlik yaşatmıyor bunlar gerçekten hayattan zevk almak için önemli şeyler.
Yol kısmını hayal olarak değiştirerek aynısı diyebilirim
Herkesi mutlu edemezsin çünkü pizza değilsin
Şeyma subaşı😂😂😂😂😂
Şeyma subasininkiler onlar ise benimkiler onlar değil :)
Neden dreamliner Trabzonlu?
@ÇikolatlarınEfendisi çünkü şeyma subaşını da onun bu kadar gündem haline getirilmesini de sevmiyorum çikolatalarınefendisi !
Onu demiyorum nick neden? 😄 nickini neden öyle seçtin? 😄
Ayrıca Şeyma Subaşını böyle gündem edenden şüphe ederim
@ÇikolatlarınEfendisi ne güzel ortak noktamız olmasına sevindim.
dreamliner kelimesini seviyorum o yüzden? neden merak ettin ki? :)
Boşver. Önemli değil. 😊
@ÇikolatlarınEfendisi bir de böyle yapıyorsunuz ! :)
önemli değilse neden sorun mübarek :)
Sebebini sormazsın diye düşündüm. 😄
@ÇikolatlarınEfendisi merak duygum çok yoktur ama seninle konuşurken aniden gelişiverdi :)
Pilot musun diye düşündüm o yüzden sordum. 😊
@ÇikolatlarınEfendisi doğrudur.
👍🏻👍🏻
KS de bu kadın çok seviliyor herhalde durmadan onu paylaşıyorsunuz ne şeyma subaşıymış mk yeter!
Ya şu suratı gördükçe arkama bakmadan kaçasım geliyor
Bokumu bir kağıda sürsem daha anlamlı birşey çıkar.
acundan sonra yabancılara sardı hor kullandırmasa bari
oyun, dizi, film ve animedir.
Bu kadınla dalga geçenlerde en az onun kadar boş kadın bir ev parası kazandı bile enayiler siz onuda yapamazsınız 😂
Benim elementlerim su, kedi, popeyes, bide evlencegim hatun. Tabi sonuncusu yok suanlik hfjsjjf
"Gerçekten evet demek istiyorsan asla hayır deme " 😂
Herkesi mutlu edemezsin çünkü pizza değilsin Şeyma Kafka
Şu vasıfsızın reklamını yapmaktan bıkmadınız mı mkk. Sizin gibileri sayesinde ünlü
İman, aşk, muhabbet ve anlayış.
Bunu okuduktan sonra elementsiz kaldım.
Ciddi ciddi alip okudunuz mu? 🙄🙄🙄
@umay765434 haha kitabı değil gönderiyi okudum. 🙂
bir an kitabi okudun sandim 😂
siz hala bu kadını ciddyemi alıyorsunuz
Yaşam elementim Hava su ateş tahta 😂😂😂😂😂😂
Yemek, uyumak, gezmek, seks..
Ateş, su, toprak , tahta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar