20 yaşındaki İnstagram fenomeni Belle Delphine, 4 milyon kişi tarafından takip ediliyor. Cesur cosplay fotoğrafları paylaşan Belle, ilginç bir işe başladı.
Kendi banyo suyunu 24 sterline satışa çıkardı. Şişeleyip suyu sattı. 2 günde tüm banyo suyu satıldı.
Banyo suyunun üzerinde şu yazı vardı;
“Ben banyoda oynarken şişelendi. Bu gerçekten banyo suyudur. Uyarı: Bu su içmek için değildir ve sadece duygusal amaçlar için kullanılmalıdır.”
Siz bu banyo suyunu alır mıydınız? Bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
İnstagram fenomeni, banyo suyunu satışa çıkardı. Siz bu banyo suyunu alır mıydınız?
Bu nasıl bir bir hayalgücüdürki suyu alanlara şaşarım😅🤣💐 sankinem KUTSAL DAMACANA dan Kutsal Su satıyor🤣😅 Tamam su kutsaldır ama satıcının meşrebi kıyafeti ile su satan bir esnaf için pek tekin değil gibim🤣😅😂🌺
Sanırım bu suyu para verip alan abazantuslar tekrar suya sabuna dokunup bu sudan idareli bir şekilde kullanıp avuç içine alarak özel bölgesel coğrafi bir temizlik ile 👋 el marifetiyle ve ufku hayal dünyasının genişliğini aşıp su sahibi ile tek vücut olarak onu marsa🚀 çıkaracak😂😅🤣😀 işmi yaaa (bende amma tarif yazdım ha kek tarifi gibi🤣)
İnsanlar aptal olduğu sürece alır. Böyle aptallar olmasa bu asalaklar nasıl bu kadar para kazanıp ünlü olur ki? Beckham'ım da bir şişye hava üflemişti 500 bin dolar mı öyle bir rakama sattı. Ahmak insan çok. Yakında dışkılarını da satarlar bunlar. Ne de olsa alan insan var.
Gerçekten hastayiz toplum olarak. Pes artık bir insan bir insanın banyo suyunu niye alır ne yapar? Hayır çamaşır filan olsa anlarimda benim bunu kafam almıyor...
Sapkınlık olarak görüyorum, parasal değerinden çok ne amaçla ödeme yaptığıma bakarım bir ve kendime şu soruları sorarım. Herhangi bir insanın, vücudunu temizlediği su benim hayatımda ne işe yarayacak? Ben satın almış olduğum şey ile ne ya da neler yapabilirim? Satın almış olduğum şey bana ne kazandıracak? Bütün bu soruların cevabı ya boş ya da muamma... Satın almam.
İnsanlar çıldırmış artık zıvanadan çıkmışız yani. Tüm dünyadaki insanlar böyle gereksiz kişileri ünlü yapıyorlar sonra zengin edip piyasaya çıkarıyorlar. Onlar da bokunu banyo suyunu saçını çamaşırını kokan çorabını satışa çıkarıyor. Soluduğu havayı satın alan gördüm ben. Yazık günah ne diyeyim ki yani.
@Nicksiz-prenses aynen katılıyorum👍😀 nasıl bir abazalıktır ki bu işe bak ya🤣 onun yerine gider BiM den süt alır içerim litrelerce😪🤣😅 hem daha saf temiz sağlıklı ve faydalı👍😅🤣😂💐🌹🌺🌸🌼
bu kızın banyo suyunu duygusal amacla nasıl kullanıcaklar onu cozemedım yanı bakıp vbakıp dotununnn suyu ne guzelmıs beee fılanmı dıyecekler nasıl bır kabılesınız oglum sız
Bunlar gerçekler maalesef. Sırf bedenini, tenini ve cinsel yönden ilgini çeken birisine dair b. k tanesine bile para verecek insanlar var, hele ülkemizde tonla var.
valla banyo suyunu almam ama cosplayler hosuma gidiyor tabi bunlar biraz fazla abartmis copslayi cinsellik ile karistiranlardan nefret ediyorum buda onlardan biri
Burada da vardı bir ara giyilmiş iç çamaşırlarını, idrarını hatta dışkısını satan. Sonra blogu falan kapandı. Yine bir yerlerde satanlar var. Mizofili hayranları var çünkü.
En İyi Cevaplar