Aleyna Tilki, bir mekan çıkışı görüntülendi! Mikrofona konuşan Aleyna, muhabirin artik 19 yaşındasınız birkac ay sonra 20 olacaksiniz çocukken ünlü oldunuz sözüne aleyna tilki evet büyüdüm hatta yaşlandık yaa diyerek espirili bir cevap verdi sonra muhabir aleyna ya, sana artık çocuk demicekler mesela, yetişkin şarkıcıların arasındasın dedi aleyna da evet aslinda ama şimdi de çocuk diyorlar hatta ben 40 yaşına da gelsem 16 yaşında ünlü olduğum için hep çocuk şarkıcı "teenage şarkıcı" olarak konusulacagim.. sizce de aleyna tilki hakli mi? bence çok hakli batıda ki 19 yaşındaki, 18 yaşındaki sarkicilara yetişkin kadin gibi bakarken bizler aleyna yı sanki hep 15-16 yaş "teenage" gibi düşünüyoruz.. Örneğin Billie Eilish gercekten çok unlu bir şarkıcı kendisi daha Aralık 2001 de doğdu ve daha reşit olmadı bile.. Ancak ona herkes ülkesinde ya da turkiye de genç kadin, genç şarkıcı "young woman , young singer" derken aleynaya ergen, çocuk, bebe, hatta alakasız ama kezban gibi olumsuz yorumlar yapılıyor.. Aleyna da bunun yaşıyla alakali olmadığını anlamış diyorki 40 yaşında olsam "teenage şarkıcı" olarak bilinecegim17 yaşında ki ne çocuk demeyen insanlar, aleynaya çocuk diyor yetişkin olmasına rağmen sizce nedeni ne?
aleyna hep çocuk olarak kalıcak gözümüzde yaşlansa dahi
aleynanin yaşı yetişkin ama hareketleri çocuk gibi, eğer düzeltirse çocuk demezler
aleyna çocuk değildi zaten ünlü olduğunda 16 yaşta çocuk olmaz, genç olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
şu an da 19 un da yani 20 sine girecek 4 5 ay sonra ama şimdi bile hala cocuk diyenler var inkar etmeyelim
Aleyna Tilki dedi ki 40 yaşına da gelsem beni çocuk diye bilecekler, doğru mu?
Insanın ruh halı ile vucut yası farklı. Mısal öyle gencler goruyorum yası rakamsal 20 yasında ama ruhen ölmüş koyvermısler bacakları olmus belım kadar yemekten nefes alamıyorlar haraket yok oturmaktan içlerı gecmıs elelrde sıgara sorsan bana amca derler ama 70 yasına gelse o amca sana bakarmı oda ayrı mevzu :) Fınalde aleyna ekren yaşta ruhen çökenlerden tahmınım 10 yıla kalmadan bedenende cıddı deformasyon olur o ıstedıgı kadar kendını cocuk gorsun kadınlar 25 yasından sonra cok hızlı çökus donemıne gecıyorlar hele sıgara alkol duzensız yasam tarzı varsa 35 yasında nıne modunda cogu :)
@hemzeki-hemçekici :) Sadece gülerım buna sankı genclerı görmuyoruz cevremızde nefes almayı yaşamak olarak algılamayın. Bir kere şimdiki nesıl genetık olarak doğustan fabrıka çıkışı şanssız detaylara gırmeye gerek yok biz fastfood coco cola suni kımyasallı market hormonlu urunlerınle degıl temız balık. peynır süt tereyagla büyüdük. Ben şu yaşımdayım hayatımda kola ıcmedım tadını bılmem şekerlı gıdalar agzıma surmedım ekmek hıc yemem sigara kullanmadım sıgara dumanı olan yere 200 metre yanasmam her hafta dalarım sudan 4 saat cıkmam yaptıklarımın 20de bırını yapacak genc varsa alnını karıslarıım hele sıgara ıcen bırını hıc hesaba bıle katmıyoruım tıbben ölüdür benım ıcın :)
40 yasına gelene dek kımbılır kac tane genc kızı gerızekalı olarak pesınden surekleyeceksın ıbretle ızleyecegız bonzaıcı kılıklı senı su tıpe bak hele bakkkk mezardan cıkmıs gelmıs sankı hele bak
En İyi Cevaplar