Şeyma Subaşı, Leonardo Di Caprio'dan davet aldığını açıkladı. Siz hangi ünlüden davet almak isterdiniz?

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı ‘Sadece Şeyma’ kitabıyla ilgili açıklamada bulundu. Sosyal medyasından konuştuğu açıklamasında şu sözler yer aldı:

Arkadaşlar kitabı ben yazmadım çok başarılı editörlerimiz yazdı. Ben hayatımı onlara anlattım"
Kitabı kuzenim yazmış!!!
Kitabı kuzenim yazmış!!!
En büyük korkum yalnızlıktı. Bu yönüyle tıpkı kendime benzeyen bir hayat arkadaşı bulmuştum sonunda. Hepinizin bildiği gibi. Bazı hatalara düşsek de sonunda özgür bıraktık birbirimizi. İyi ki de yapmışız."
İyi ki boşanmışız
İyi ki boşanmışız
Şimdi sevdiğim kişiyle elimizde cips, sadece konuşarak saatler geçiriyoruz. Buna şükrediyorum. Yaşadığım onca acıdan sonra sevdiğim kişi, karşısındaki kadının bir paket cipsle neden bu kadar mutlu olduğunu anlayamıyor. Kimseye büyük bir aşkla, hayranlıkla bağlanmadım
Cipsle mutlu oluyorum
Cipsle mutlu oluyorum
Dünyada tanınan bir kişiyim. Leonardo Di Caprio gibi Hollywood yıldızlarından bile davet alıyorum."(Mynet)

#fangoria
#kitap
Şeyma Subaşı, Leonardo Di Caprio'dan davet aldığını açıkladı. Siz hangi ünlüden davet almak isterdiniz?