Son dönemin sevilen seslerinden Manuş Baba (Mustafa Özkan) askerlik görevini yapmak için birliğine teslim oldu. Manuş Baba'nın askerlik fotoğrafı ise sosyal medyayı salladı.

#fangoria
#magazin

Sakal her erkege yakismaz,.. her sakalli da yakisikli degildir.. yakisan dogru sekilde biraksin sakalini.. yuz sekline ve tipine uygun sekilde.. kizlarin sakalliiii deyip durmalari yusunden ulke sokaklari arda turan doldu.. yakisana tamam da.. ya digerleri? Hapishane kackini adamlarla doldu sokaklar.. pismanlik yasasindan yararlanip da dagdan inip teslim olmus sanki.
Olm adam manken değilki müzisyen tipe niye taktınız anlamadım.
Dün akşam oğlum heyecanla yanıma geldi gülerek bu haberi göstermek için tesadüfe bak bugün soru olarak karşımda 😂😂😂😂
Yoksa sen bizi duydun mu? 😂😂
Ya bazı erkekler sakalsız çocuk gibi oluyor hakketten sakal olmasa “Manuş Baba” sadece “Manuşş” olurmuş😂
Cevap
52Cevap
Evlenmeden önce erkekler / evlendikten sonra erkekler :D
Yo tam tersi aslında
Peki qral ayıb ettim
Görün işte Türk erkeklerinin tipsizligini Türk erkekleri hem Tipsiz hem kişiliği yok kendini Brad Pitt sanıyorlar farklı bir özgüvenleri var manuş baba olmuş adem
Sakal da erkeğin makyajı. Kesince gerçekler ortaya çıkıyor
Şok oldum bu ne. Kizlar sakalsiz gormeden kesinlikle evlenmeyin adam resmen sakalla kamufile etmiş kendini
Aynı dayatmaları erkekler de kadınlara yapıyor, biz de yapalım öyleyse, genel olarak. Ancak ben şahsen bu kadar şekilci değilim. Şekilci biriyle de evlenecek konuma gelmem.
Sakallı olsun diyenler gerçeklere katlanmasıni bilenler, sakallı olsun diyenler makyaj gibi gizleme yöntemlerini sevenler bence... bu adam sakalsız iken şarkısını dinlemeyecekler ise cidden samimiyetsizler..
Bence erkeklerinde başörtüsü takmalari gerekiyor 😂😂😂
kızlara makyaj yapmayın da görelim diyen erkekler sakallarını kessinler sonuçta erkeğin makyajı sakalı değil mi? :)
Katılıyorum. Kadının makyajına laf yapan sakalları kessin bakalım 😂
Gelende saç sakal bırakanlar tipsiz erkekler oluyorlar niye kızlar polis asker istiyor sanıyorsunuz
sakal erkeğin aksesuarı gibidir. Ama sakalı olmadan da gayet yakışıklı olan çocuklar var şimdi Allah için yani, değişir.
Buradan sakalın nasıl bir evrim geçirttiğine bakabiliriz. siz de bizi sakallarınızla kandırıyorsunuz demek ki.😂
Manus baba gitmiş şirin baba gelmiş diyende çok.😂
Cidden sakal tüm kusurlari örtüp karizma katıyor erkeğe.
Demek ki neymiş erkekle evlenmeden önce alacaksın saçını sakalini kesiceksin eğer öyle yakışıklı görünüyorsa evleneceksin görünce basacaksın kiccina tekmeyi
Bedelini ödemiş saçına sakalına karışmasalardı! Diyecek kadar askerliği ayaklar altına düşürdükleri için utanmalılar.
İki türlü de kendisiyle barışık olan her erkek yakışıklıdır.
Bu adam kaç yaşında ya? :D Bu yaşta askerlik mi olur? :D
Öyle ölmez roket at.
@Terminolojik Hahahaah nereden görecek ki bir şey olmaz 😂😂
Çok fenasın fıstık :))
Hayat işte.. Ne oldum değil, ne olacağım demek lazım
Erkegin en güzel aksesuarı sakal.
Ama bu adam sakal varkende tipsizdi. Sorun yok yani
Sakalsız erkekmi olur ya tabiki sakallı olacak sakal erkegin makyajidir 🔥🖤
"Kadının makyajı, erkeğin sakalı" diye bir söz vardı sanırım, doğru gibi.
adamı hiç sevmezdim :D iyice ayar oldum an itibari ile :> :> :>
Ah siz fenomenler birinin sorusunda görüp direk kopyala yapıştır :D :D
bazılarına sakalsiz bazılarına da sakal yakisiyoherkes kendine yakışanı yapsın
Erkek kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı bence
Sakalsız erkek yolunmuş tavuk gibi oluyor sakallı olsun
Amma abarttiniz adami. Sizlerin de askerlik fotografinizi gorelim🤔
Ahhaha bir sakal bir erkeği böyle değiştiriyor işte 😶🙄
Sakallı kesinlikle.
Kadınların makyajını eleştirenleri buraya davet edelim. Resmi dün görünce bir gülme tuttu beni. :D
😀😁😂😃
Gözün alışma süreci var. Sakalsız biri sakal bırakmaya başladığında da aynılarını söylüyoruz. Geçeeerr
Sakallı hali tabi ki güzel ama en güzeli de vatana hizmet ederken kj hali
Adam evrim geçirmiş resmen. Saç sakal olmasa hiç bişi değilmiş
Sakalın bambaşka yaptıgı insanlarda var, hic yakışmadığı insanlarda
Saçlı mı saçsız mı diye sorsan daha mantıklıydı ajsvshdjskdjsjjs
Türk erkeğinin genelinin yüz hatları iyi olmadığı için sakalla iyi kamufle ediyolar kendilerini. Ülkedeki bütün erkekler kaptan mağara adamı sakalsız ayrı bir yaratık salallı ayrı bir yaratıklar
Hepiniz mükemmelsiniz tamam mŞallah size. İnsanlarla ne kadar kolay dalga geçebiliyorsunuz
Bir adama kısa saç ve sakalsız bir surat yakisiyorsa her türlü gideri vardır
Erkeğin kirli sakalı olması gerekir bence yani sakalsiz olmaz
Tabi ki sakallı 😄bazı kadınları makyajsız bazı erkekleri de sakalsiz görünce havası inmiş balon gibi geliyor bana 😂
Sen makyaj seviomusn
Hayır doğal halimi seviyorum yapmam gerekirse de hafif makyaj yaparım cildimi yormak istemem.
bir . kadinin. en dogal hali makyajsz hali zaten
Ee ben ne dedim? 😄
Aynisi. sen okuyomusn
Uniye gidicem bu sene
Bnde unv okuyorum
Nerede ve hangi bölüm?
İzmir ege unv makina muhndsliği
Bende yazılım mühendisliği düşünüyorum. Sence nasıl bölüm ve İzmir okumak için iyi mi?
Yardmci olurum tabiki nni takip. altna alirmisn burda herkes okuyor
Okudn mu?
Gizliden çıkamam iyi günler
Sen bilirsn
Abartılmış bence. Adam yaşını alıp olgunlaşmış. Sakal saç bırakmış sadece olay bu.
Sakal gerçekten erkeğin makyajıymış, adam benden daha çirkinmiş ya :D
Yüzünün yarisini saciyla yarisini sakalla örtyo adam cirkinligini boyle kapatiyo iste 😄
Manuş baba sakalsız çok kötü olmuş. ama genel olarak sakalsız seviyorum
Evlenmeden önde kadının makyajını silecek erkeğin sakallarını kesip bakıp öyle alacaksın yoksa facia
Bu boş soru mu günün sorusu? Ulan bırwfs admin leri kim neye göre seçiyor? Pes
bu ne lannnn. mı mikilmiş tavuklara dönmüş :D ahahaaaaa
Bendr köseyim sakal yapmak icin neyapmaliyim bilen var mı acaba
Özel sakal bakım ürünleri varmış. Uzadıkça ürünleri kullanıyorsun, daha iyi daha güzel çıkıyor. Erkekleri de kaziklayacak bir alan buldular 😂
ah senden soru çalmış gibi olmuşum üstat :)
Manuş babaya bunu yapan bize ne yapmaz 😂
Askerse sakalsız olmalıydı.
Yani sadece sakal saç gitmiş
Adam gayet yerinde
Manuş baba çankırı jandarmalarına benzemiş.
Manuş babayı bu görüntüyle hatırlıycam
Yani bu olayları da büyütüyorlar ya pes
Ben sakalsız seviyorum
İşte bu yüzden sakallı erkek :D
Bu ses bundan mı çıkıyormuş 😂😂
Kimden cikicak:)
Manuş Baba kim yaaaa 😏
Erkeğin aksesuarı sakalıdır bakimli sakallı
baba sı gitmiş manuş u kalmış :D
bu fotoğraf gerçek olamaz :)
Sakalsız yakışıklı erkekler 97358934593 adım önde
sakal sevmem ama bazı erkeklerede şart.