Magazin İrem Derici köpeğinin adını “Seksullah” koymuş. Ne düşünüyorsunuz? s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İrem Derici, İnstagram hesabında paylaştığı hikayede köpeğine Seksullah diye sesleniyor.Bu paylaşımı görenler, olumsuz yorumlar yaptılar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?Köpeğinize böyle bir isim verir miydiniz ya da hangi isimleri tercih ederdiniz? İrem Derici köpeğinin adını “Seksullah” koymuş. Ne düşünüyorsunuz? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BuğraTOKER Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Ullah illah allah billah vallah hepsi rabbim olan allahın isimleridir bu kadını da rabbim 99 isimi içinde yer alan el kahhar ismi üzerine olsun inşallah ite köpeğe verdiği ismin anlamını öğrenmiş olur😡 1 0 Yorumla
ici-vesma Takip Et Master Yaş: 49 , eic 41% +1 yıl Üretim hatası olan kadından ancak böyle bir laf çıkardı. 1 0 Yorumla
relationgod Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Bu isimde ne var anlamadım istediğini koyar köpek ismine eleştiri yapacak kadar mı düştünüz😂 0 0 Yorumla
ʙᴀʟʏᴏᴢ_ᴅᴀᴠᴀsı Takip Et Xper 3 Yaş: 110 , eic 41% +1 yıl İrem Derici'deNe ses var ne tip Bunu da ünlü ettiniz ya Bravo ! Türk Milleti 1 0 Yorumla
rockinrolla Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl havanıza pis emellerine adet mi etmiş hay senin mizacına kadin ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kadin sanatçı ilgi cekicek illaki rahmetli Babaannemin bir lafi vardi SANATÇI O*OSPUNUN KIBARCASI derdi hep😜😜 2 0 Yorumla
bennnnnsinemmmmmm Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Ne saalkkkk bir kadin bos insan ya bu iren 4 0 Yorumla
ppamukk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Zayıflarken beyni de eridi herhalde karının 2 0 Yorumla
Filiz1995 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Köpeği çok seksiymiş 0 1 Yorumla Filiz1995 +1 yıl Ben herkesin içinde rahat söyleyebileceğim bir isim seçerim. Kimsenin yadirgamayacagi Yorumla
En İyi Cevaplar