• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

Game of thrones 8. sezon 5. bolum izleyenler nasil buldunuz bu bolumu😂?

blablacı
blablacı Takip Et
Guru Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Ulan deanerys sen ne pislik bir insanmissin babasi kılıklı😑😡
Game of thrones 8. sezon 5. bolum izleyenler nasil buldunuz bu bolumu😂?
Babalık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ejderhabu kadar gucluydu de akgezenlerle savasirken niye pasif kaldi diye sorasim geliyor. 3 tane ejderhayla dunyalari yikarlardi normalde de sacma sapan sebeplerle oldurduler diger 2sini. Arya icin aklim cikti. Bu bolum bariz bir sekilde jon'un kral olmayi hak ettigini gozumuze sokmaya calistilar. Ki zaten adamda da sonda "tamam ya bu kari manyak. Ben kral olurum"bakisi vardi 😂 elinde buyuk guc olan ve cok aci ceken bir kadindan korkmak gerek. Cercei de yillarca naptiysa aci cektigi icin yapti.

2
    1 Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Daenerys Targaryen, Slaver's Bay'de sırf insanların acısına sırt çevirmemek için başına iş açan, kendi canını ahali haksızlığa uğramasın diye ortaya koyan, dünyaya acı çekerek gelmiş, hayatı kaçmakla geçmiş, asla arkasını dönmemiş Ejder Kraliçesi.

Ejderhalar ki, 3 tanesi ile koca bir kıtayı fethetti Aegon Targaryen. Bir tanesi moronca bir kurguyla Kuzey'de ölsün, öbürü daha bile saçma bir şekilde Dragonstone'da ölsün. Sonra 'Ulan koca filoyu nasıl görmedi, hiç mi gittiği yerde ordu mordu var mı diye istihbaratı yok, Dragonstone zaten Dany'nin idi, bir kişi bile mi kalmadı koca kalede öylece bırakıp gitti mi' diye sorarken D&D 'Daenerys Demir Donanmayı unuttu' diye açıklasın bu durumu.

Aynı Dany bir sonraki bölümde bir tane ejderhayla atom bombası ve napalm karışımı bir etkide bulunsun, saniyeler içinde Kral Kapısı'nı yıksın, koca bir savunma sistemini, donanmayı darma duman etsin.

Sonra da 'Hıncımı alamamıştım yaaaa' diyerek kazandığı şehrin üzerine ateşler salsın.

Tamam kitaplara göre çok kötüydü, cheesy amerikan numaralarına hep başvuruyordu da dizi. Arkadaş bu kadar dalga geçmek olmaz. Aslında bu dizinin Dany'nin içine edeceğini 5. sezonda ejderhaya binmeyi bilmezken 6. sezonda birden Red Kit gibi ejderi günbatımına sürmeye başladığında anlamış olması lazımdı herkes.

Senelerdir 'Mal gibi dizi, çok kötü' diyordum, ama bu kadar saçmalayacağı aklımın ucundan geçmemişti, o derece kötü

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 410 cevap paylaştı.

Dizi 5. sezonda Dorne'a yaklaşımı, Demir Adalarını sırf Cersei'ye yancı olsun diye mahvetmesi, koskoca Euron Greyjoy'u Jack SParrow çakması bir psikopat olarak yansıtması, Essos'u komple es geçmesi ile taa o zamanlar bir boka benzemeyeceğini belli etmişti de

Bu kadar mala bağlayacağını, olayları bu kadar rezalet şekilde işleyeceğini, hiçbir tutarlı motivasyon falan olmadan salak saçma şekilde dalga geçercesine mantıksız olaylarla hikaye anlatacağını beklememiştim ben bile.

Bak Jon, Dany'e tav, aslında kadınla birlikte olmak istiyor, ikisi evlense ve zaten tahta çıksa bile bir kral seçmek zorunda kalacak olan Dany ile Demir Taht'ın başına geçseler her düğüm çözülecek.

Ama çözülmüyor. Niye? Jon ailesine söylemiş de işte Sansa herkese yaymış da röröröör

Daenerys şehri aldıktan sonra yakmaya karar verdi mk. Kimse de lan bu ne demedi.

2
    11 Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Kesinlikle katiliyorum senoryada sankin bizim pempis turk dizicilerin parmagi var cok sacma... bu bolum daha bir iyiydi ama bence de yetersiz..

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Bölüm daha iyi değildi, sadece çok iyi çekilmişti.

Yoksa en az 3. bölüm ve 4. bölüm kadar saçmaydı.

Dany'nin Jon ve Jon'un ailesi ile gerilimi o kadar yersiz ve temelsiz ki, ulan madem bu scorpionlar bir boka yaramıyordu ve aslında havadaki bir ejderhayı vuramıyordu, nasıl oldu da su yüzeyinde, değişken zeminde çatır çutur ejderha indirdiler? Üstelik kitaplarda ejderhaların gözleri dışında zayıf noktası yokken ve derileri en sağlam çelik zırhtan bile daha dayanıklı, kolay kolay zarar görmeyen pullarla kaplı iken.

Dany üç ejderhayla yapamadığını bir tane ejderha ile yaptı, altını üstüne getirdi surların. Ulan madem şehri yakacaktın, ne bok yemeye ordunu mordunu kaybettin? Madem koca bir filoyu duman edebiliyordun, geçen bölümün sonunda niye yapmadın bunu? Nasıl oldu da geçen hafta 'Sikerimlansizin belanızı' demedin?

Hayır bak, şehri aldı, güya Cersei'nin yeni ve muhteşem ordusu olan Golden Company (kitapta Jon Connington önderliğinde Stormlands'den yeni bir isyan çıkarıyordu bunlar, Cersei'ye yardım şöyle dursun, diyarın mınakoymaya gelmişlerdi) bir tane bile adam öldüremeden pert oldu, herkese boyun eğdirdi.

Sonra bir anda 'Yetmez uleeeğn' diyerek hedeflediği şeyi başarmışken şehri yakıp yıkmaya başladı, çoluk çocuk herkesi yok etti.

3. Bölümde anca 50 tanesinin sağ kaldığı, saçma sapan biçimde ölen dothrakiler bir anda hortladıldı bu arada.

Jon da mal mal şok oldu,

Etrafındaki her bir insan yanarak ölmüş, her bina yıkılmışken Arya'nın bir şekilde kurtulması, hatta o binip gitsin diye onca hengamede bir atın öylece dikilişi ve bulunduğu noktadan dış sura kadar resmen yol açılmış olmasına komple güldüm.

Ulan Jaime madem bir duvara toslayarak ölecekti, ne bok yemeye o anlamsız kavgayı çıkardınız diye sorarlar adama.

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Ya sende o kadar da gomme😂nerdne baslayim o jon ailesiyle danynin gerilimi bir alt yapiydi danynin acimasiz kisiliginin bizim kuzeylilerin hissetmesi aslinda bu danynin yapacakalrina hazilrikti... ama evet fazla uzattilar ve daha olayli olanilir cok pasifti...

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Ejderhalarin ölümüne gelince kitapta anlatildigi kadar dayanikli olmamalari aslinda iyi cunku bir mucize oluvakta kac mil otedeki ejderha vurulucak... danynin ilk basta yapamamasi ise aslinda dany degisti en yakin arkadasinin oldurusu onu acimasiz bir insan yapti topki babasi gibi delirdi

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Tamam da, ejderha vurulsa ne olur vurulmasa ne olur? Rhaegal'ın ölümü ne kazandırdı hikayeye? Hiçbir şey, hatta daha da altını oydu, iki ejderha ile bu kadar zarar vermiş olsa çok daha uygun olurdu.

Dany, aynı bölümde gene insanların canı yanmasın diye saldırıyı erteleyip Tyrion'a şans vermeye razı olmuştu. Bölümün başında yine işin şiddete varmamasını istiyordu.

Sonra kazanmışken yaktı şehri. Haftaya da Tyrion'u öldürür, Jaime'yi saldığı gerekçesiyle, sonra Jon 'Ben seni böyle bilmemiştim, memelerin güzel olabilir ama kalbin kara' der, bunu öldürür, tahta Sansa'yı falan oturturlar, hatta her boku biliyor diye Bran'i bile oturtabilirler, Jon da Kuzey'in lideri olur öylece biter.

Dany'nin acımasız bir kişiliği yoktu ayrıca, her daim ölçülü, sebepsiz yere ejderhanın hiddetini kimseye salmayan birisi idi.

Neymiş efendim, Randyll Tarly ve oğlunu yakmışmış. Ulan adamlar Daenerys'e karşı savaştılar, yenildiler, diz çökmeleri veyahut ölmeleri beklendi. Diz çökmediler, kadın da yaktı, Targaryen idam metodu her daim yakmaktı zaten. Dany'e özgü bri durum değil:

Aynı durumda Jon olsaydı öldürtmeyecek miydi adamları?

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Dany zaten sevilmedigi icin babasi gibi davrnadi yoksa bunlari yapacak bir kiz degildi ama hayatta tercihler onemli ve aslinda bu danynin karanlik tarafi gosterdi...

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Meereen'de de sevilmiyordu, Slaver's Bay'de sevilmiyordu, Qarth'da sevilmiyordu, Pentos'da sevilmiyordu bir tek Vaes Dothrak'da sevildi, o da Khal Drogo'dan ötürü.

Dany'nin ihtiyacı hiçbir zaman sevgi olmadı.

Kitaplarda gidişat Dany'nin yine antagonist olacağı, bir yerden sonra ya tek kurtuluş umutları, ya da herşeyi mahvetmeye kararlı bir manyak olacağı yönünde, yani izlenimler var. Dany'nin 5. kitabın sonundaki buhranı ve herşeyi güzellikle yapmaya çalışmasının kendi içinde onu getirdiği ayrım, aslında Daenerys'in tüm bunların arkasında, muhtemelen Shadow Lands kaynaklı birtakım mistik güçler tarafından manüpile ediliyor ve Westeros'a gitmesi için itiliyor oluşu vesaire bir sürü etmen var kitapta.

Ama bunları es geçiyorum, dizide 5. sezon finalinde ejderhayı kontrol etmesini bilmezken, 6. sezonun 3 veya 4. bölümünde birden ejderhaya binmeye başladığında bu kadarkter komple mala bağlamış oldu.

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Kitapta olay cok farkli tabi... aslinda bir donem sevilen bir liderdi hatta bir cok kisiye kendini sevdirdi tryion gibi jon gibi vasilys gibi...

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Tyrion'un, Jon'un, Varys'in kendisinin nesini sevdiği merak konusu.

Tyrion kitapta her zamankinden daha vahşi, her zamankinden daha yıkıcı, Daenerys'e ulaşıp hizmetine girebilirse ilk iş 'Kız kardeşime tecavüz etmeme izin verin ben sizi mutlaka Demir Taht'a oturturum' modunda bir karakterdi babasını öldürdükten sonra. Dizide tam bir mızmız, bir mıymıy oldu çıktı.

Jon, zorlama bir aşk hikayesi döndü aralarında. Tamamen fanlar istiyor diye.

Varys, başından beri Targaryen loyalisti iken iki dakkada 20 yıllık planını satması da ayrı bir ironi.

Daenerys'i bir tek köleler ve özgür kıldığı insanlar sevdi. Onlarla da bir yere varılamayacağını anlamış olması gerekirdi. Westeros halkının kendisini sevmesi için bir nedeni de yoktu.

Hiçbir gerekçesi yok şu tavırlarının.

İşler bu raddeye gelsin ve Night King surdu aşsın diye Kuzey'de intihar komandoculuğu oynadılar, bir tane ejderhası orada gitti, bir tane ejderhası da aptalca bir kurgu ile öldü.

Ben halen daha koca denize koca bir filoyu nasıl görmedi anlamıyorum. Bir de senaristler utanmadan 'Demir Donanma'yı unuttu Dany' diyorlardı, ulan koca donanmayı denize açılırken nasıl unutur? Ne vardı aklında Jon'un malafatı mı?

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Bende bu dediklerine kiziyorum

Yorumla
    • Ragnar_Lodbrok
      Ragnar_Lodbrok
      +1 yıl

Bak Dany Cersei'ye 'Şehre ordumla geldiğimde tek bir ok dahi atılırsa içinde yaşayanlar ile beraber yıkarım burayı, son çocuğa kadar mahvederim. Kimse ejderha in tahtını gaspedemez, kimse halimi kraliceye direnemez' dese ve bunu da aynen yapsa, hiçbir tutarsızlık olmazdı.

Çünkü neden? Bunlar ortaca insanı, ve eğer bir şehir sana direniyorsa, düştüğünde ebesini mikersin, halkının da, savunan kumandanın da.

Ama bunu yaptirmiyorlar. Niye? Çünkü Dany haklı olamasın, yahu bunlar hümanist değil kadın mühlet verdi, kabul etmediler demeyelim diye.

Akıllarınca Dany'i teslim olmuş şehre saldırıp gereksiz yere çoluk çocuğa ateş saçan bir manyak onlarla resmedecekler.

Jon da onca yaşadığı şeyden sonra şehir istilasına masumlar oluyor diye şok olacak falan

Yorumla
  • CarteDoR
    CarteDoR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

İzlemeyenlere bir kac spoiler vereyim.

Khaelesi masum halka kiyiyor.
    Cercie Jamie ölüyor.
    Arya , Khaelesiyi öldürücek ya da Jon Snow
    Clegonlar ölüyor.
    Varys ölüyor.
    Herkes ölüyor.
    6. Bölümün sonunda Ramiz Dayı herkes öldürür sevdiğini diye oscar wilde şiirini okur.
    Kapanış.

1
    6 Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Ben spoi vermemek icin agzimi acmayim adama acimadan verdiya😕sen de az khaelessi degilsin ha

Yorumla
    • CarteDoR
      CarteDoR
      +1 yıl

En sevdigim sey spoiler vermektir.

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Ay ne kotu bir huy😂

Yorumla
    • CarteDoR
      CarteDoR
      +1 yıl

Haftaya bitiyor :(

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Evet rezil. ettiler cagnim diziyi 😣

Yorumla
    • CarteDoR
      CarteDoR
      +1 yıl

Bu ali riza bey ucacak mi artik

Yorumla
  • ÖZIL10
    ÖZIL10 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Bence çok güzeldi özellikle o baskın sahnesi efsaneydi rıza baba ve ekibi diziye değişik bir hava katmış

2
    1 Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Evet evet ama ejderiha riza babayi yemeyeydi iyiydi tabi😕

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

12

Cevap

• Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 41
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 472 cevap paylaştı.

Arya'nın listesinde şu an 1 numara.

1
    3 Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Kesinlikle senle konusmustuk ikisi de yesil gozlu hangisini oldurucek acaba diye kesinlikle danyi oldurecek

Yorumla
    • Mandarinia
      Mandarinia
      +1 yıl

Kendisi de ölebilir. Hiç belli olmaz. Zira GOT evreninde kimi sevsek ölüyor.

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Dogrudur ben kizil dugunden sonra herkes ölümlü bu dizide demistim nightking dahil😂final belli gibi arya dany oldurecek jon ya tahta oturacak ya da daha iyi yonetecegini dusundugu sacma sapan birine tahti birakacak tryion gibi

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 602 cevap paylaştı.

Sen izlediğin sürece o diziyi izlemem.

1
    2 Yorumla
    • blablacı
      blablacı

Zevklerime guven bari😕

Yorumla
    • BloodyGamer
      BloodyGamer
      +1 yıl

Sana güvenirsem kıyamet kopar.

Yorumla
  • Kâl-Ell
    Kâl-Ell Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 331 cevap paylaştı.

8. Sezonun senaristlerini kim tuttu bilmiyorum ama 8 yillik dizinin icine ettiler. Boşa demedik night king adamdir ne varsa insanlarda var diye kizdiydilar bize. 8 yillik jaime ve dannynin karakter gelisimininde icine eden bir bölümdür. Final olayida belli oldu acikca. Ya arya ya jon danny'i öldürecek. Tahtada kim gecerse geçsin tabi tahti eritmediyse danny.

2
    0 Yorumla
  • HandsomeJack
    HandsomeJack Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl

dragos kaldı garibim tek bir ejderya kolay yetişmiyor karrrdeşim

1
    1 Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

O da kac oktan kacti da canini zor kurtardi😂

Yorumla
  • İlkayLavigne
    İlkayLavigne Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl

Bu bölümü bütün izleyenlere sor çok güzeldi diyenin aklından şüphe ederim. Boşuna bekledik bu kadar saçmalığın en üst noktası.

2
    0 Yorumla
  • Rebіrth
    Rebіrth Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Daha izlemedim aksam belki izlerim
    Dineris zaten taht pesinde ölecek bu gidisle

1
    1 Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Spoi vermeyim simdi de o deanerys neyse ne soylersem spoi

Yorumla
  • YottaBytex
    YottaBytex Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 42%
    +1 yıl

Spoiler vermeyin sakin daha izlemedim

1
    4 Yorumla
    • blablacı
      blablacı

Yorumlari okuma bir arkadas catir caitir soylrdi😂

Yorumla
    • YottaBytex
      YottaBytex
      +1 yıl

Yok okumadim. Çin'de spoiler veren bir adami sinema salonunda linç ettiler uyandirayim ona gore 😂

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Keske bizim ulkemizde de yapsalar 😂spoi vermekten haz aliyorlar

Yorumla
    • YottaBytex
      YottaBytex
      +1 yıl

Dayak yerler denemesinler bence

Yorumla
  • Magicalmind
    Magicalmind Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Daha izlemedim de eski keyfi vermiyor.

1
    1 Yorumla
    • blablacı
      blablacı

Bu bolum daha iyiydi... savas sahnesi daha guzeldi

Yorumla
  • PromisedLand
    PromisedLand Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Jon Snow , Khaelesinin kalbine kılıcını saplıyor.

1
    4 Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Ayni bolumumu izledik😂

Yorumla
    • PromisedLand
      PromisedLand
      +1 yıl

Bu altıncı bölüm:)

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

He sen final yapmissin😂

Yorumla
    • PromisedLand
      PromisedLand
      +1 yıl

Finaller başladı ya:)
      Ben de yapayım dedim:)

Yorumla
  • yağmurlubirgünde
    yağmurlubirgünde Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Henüz izlemedim. Bari spoiler yemeden kaçayım.

1
    0 Yorumla
  • JackWilshere_
    JackWilshere_ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Yaprak dökümü izliyom necla var olurmu

1
    0 Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 914 cevap paylaştı.

gece izleyeceğim kısmetse

1
    0 Yorumla
  • 12numara
    12numara Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Hahaha 😂😂

1
    1 Yorumla
    • 12numara
      12numara
      +1 yıl

Valla şuanda bile 1 sezon 9 bölümü izliyorum komple baştan izletiyor kendini ya 😀

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hakketten diriliş erturulun yüksek butçeli hali

0
    16 Yorumla
    • blablacı
      blablacı

Yav ne dirilis ertugrulu😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ciidden sen bu son sezonlari begeniyormusun

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Begenmiyorum her izledigimde kiziyorum ama dirilis ertugrul da degil ama😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cok sacmaladilar sirf ismi var diye izleniyor
      O butce dirilişte olsa yine ayni performans ortaya koyarlardi

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Ya birak dirilisi yaa😂diriliste tek amac vatan millet sakarya milli duygulardan izleniyor... game of thronesunun en kotu bolumu bile dirilisten iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gotta cok farkli degil aslinda burda vatan orda hanedanlikçilik , koskoca gotunda unuttugu sitarbaks bardaginida unutmadik

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Unutmamistir o reklamdir 😂 yav ne hanedanciligi ordaki hanedanlarin gercek hayatta varligi yok ki... demek istedigimi nasil boyle anliyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gercek hayatta karsiligi yok ama gercek hayatta belki bilmiyorsundur acayip hanedanlik fanlari var. Ayrica reklam degil, o sitarbaks bardagida degil yerel bir cafenin bardagiymis ben temsili sitarbaks bardagi seklinde demek icin dedim ve unutmuslar hatta sonradan fark edip şopla kaldirip bolumu tekrar yuklemisler

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Ya dirilis ertugrul trtnin yaptigi bir propaganda dizisi tipki diger tarihi diziler gibi benim anlatmak istedigim bu... o dizinin yayinlanmasinin amaciyla popon amaci ayni degil... orda gercek bir hanedanlik kisilerden bahsederken got tamamen hayal urunu ulke din cografya gezegende geciyor...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ablam bak konu propaganda filan degil konu şu diriliştede kanser bir fan kitle var sanki dizi gercekmis gibi davraniyorlar gottada ciddi bir kanser fan kitle var
      Hayal urunu olmasi veya nerelerde gectigide farketmez ikisininde kotu fanlari var adamlar hayal urunu hanedanliklari sanki gercekmis gibi benimsiyorlar, savunuyorlar

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Propaganda nedir neden yapilir dunya da film dizi sektorundenasil islerdiyesoyle ufak bir arastirma yaparsan belki demek istedigimi anlarsin...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya oturup agliyacam simdi , ben propaganda nedir cok iyi biliyorum da konumuz o degil valla degil billahi degil. Konu şu ikisininde kanser fan kitlesi var mı yok mu

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Ikisinin fan kitlesi var ama biri kanserli...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam tamam senin dedigin gibi olsun ben yoruldum, kanser olmama ramak kaldi
      Sende o got fanlarindansin malesef

Yorumla
    • blablacı
      blablacı
      +1 yıl

Evet maaleseflik bir durum yok😂severek izledim bitiyor ozleyecegim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İyiki bitiyor zaten iyice b*ka sariyor gittikce
      Neyini özlucen bu dizinin

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Game of thrones 8. sezon 5. bolum izleyenler nasil buldunuz bu bolumu😂?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Game of thrones ı izler miydiniz😑😑? 4 cevap verildi
Game Of Thrones? 11 cevap verildi
Game of Thrones? 15 cevap verildi
Game Of Thrones 2. Sezon altyazı? 3 cevap verildi
Game of thrones dizisi enseste özendiriyor mu? 7 cevap verildi
Game of Thrones izle 5. sezon fragmanı ile coş! Kimler dizinin hastası, kimler hayatında hiç... 40 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siz güne nasıl başlıyorsunuz, sabah rutinleriniz ve küçük mutluluklarınız neler?
  • Feminist biriyle çıkar, aşık olur, evlenir misiniz?
  • Yüzme biliyor musunuz, denizde yüzmeye başladınız mı bu sezon?
  • Menemene peynir yakışır mı? Deneyenler oldu mu?
  • Duvar kağıdınız ne?
  • Memleketiniz ile gurur duyuyor musunuz?
  • Sizce Taksilerde su, kolonya ve lokum ikramı kalıcı bir hale gelmeli mi?
  • Bilin baqalım bugün kimin doğum günüsü 🎂✨️🎈🎈?
  • Herkesten herşeyden çok çabuk sıkılır mısınız?
  • Sizin için saygı duruşunu hak eden, unutulmaz ama az bilinen filmler hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨