Leyla Lydia Tuğutlu ya çok benzeyen bir yabancı kız buldum sizce de benziyor mu?

bence dişleri, gülüşü gözleri yüz siması felan çok benziyor.. ikisinde de duru, mülayim bir tipi var
Leyla Lydia Tuğutlu ya çok benzeyen bir yabancı kız buldum sizce de benziyor mu?

burda solda ki kız makyajlı sağdaki makyajsız o yüzden ikisini de makyajlı ya da makyajsız hayal edin
burda solda ki kız makyajlı sağdaki makyajsız o yüzden ikisini de makyajlı ya da makyajsız hayal edin

Gülüş şekilleri baya benziyor..
İkiside doğal ve çok duru bir duruşa sahip ama leyla daha güzel tabiki leyla mız başkadır
baya benziyorlar
biraz benziyorlar
alakaları yok biri anya biri konya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
nedenini bilmiyorum ama bu sitede bir kiz paylastim ariana grande ye benzetiyor normalde herkes 600 bin takipcisi var yabanci bir kız kendisi de ariana ta benzerliğini kullanıyor.. ona bile alakasi yok demisti yüzde 90 kisi
size iki tane leyla koysam yine alakası yok dersiniz
Güncellemeler
+1 yıl
valla benziyorlar tabiki de leyla bin basar güzellikte ama siz kudursanız da benziyorlar amınna kodumun cahilleri