Sorum izleyen arkadaşlara, izlemeyen arkadaşlar da seve seve genel olarak bu tarz filmler hakkında yorumunu bırakabilir. :)
Avengers: Endgame filmi vizyona girmeden önce tam 4 gün boyunca IMAX salonu aradım ancak boş tek bir koltuk bulamadım. Sonunda bugüne bilet alabilmiştim ve izleme fırsatını buldum. 💯🏅
Filmi izlerken en yavaş sahnelerde bile duygu yoğunluğu yaşadım. Aksiyon sahnelerinde siz düşünün... Yok yok ağlamadım tabii ki, gözüme toz kaçtı. Tüylerim de pamukdan dolayı dikeldi :) Özellikle ölümlerde ve savaş sahnelerinde (özellikle savaş sahnesi) tüm salon öyle yükseldi ki, savaşa katılacağız heralde sandım. :) Özellikle kızların bazıları bayağı duygu yoğunluğu yaşadı ve ciddi ciddi sesli ağladı. Erkekler daha çok sağı solu yumruklamakla yetindi. :P
Hala izlememiş olanlar olabileceği için çok da spoiler içeren tarzda bir şey yazmamak için uğraşıyorum ama diğer taraftan da birileri ile öylesine konuşmak istiyorum ki...
Peki sizce nasıldı film? Siz nasıl duygular yaşadınız?
Tony Stark ölmemeliydi. En azından o ölmemeliydi. O sahnede çok duygulandım. Kızı ve eşine rağmen kendini feda etmesi gerçek bir kahraman olduğunun göstergesi oldu.
savaş sahnesi gerçekten muhteşemdi ancak filmin savaş öncesi ve sonrası bence çok kötüydü bir senedir bekliyorum filmi. beklentimi hiç karşılayamadı ne yazık ki
Benim beklentilerimi sınırdan karşıladı diyebilirim. Çok fena bir şey beklemiyordum, çünkü aksiyon sahnelerini zaten Infinity War'da fazlasıyla kullandılar. Bu film de onun ikinci bölümü olduğuna göre biraz duygusal ilerlemesi beni caydırmadı. Aksine, birçok yavaş geçen sahne de öylesine duygulandım ki...
Bu internete bir düşsün, 4K şeklinde bilgisayarımda yer edinecek kendisine. :)
Tekrar tekrar izlerim ben bu filmi. Özellikle o savaş sahnesini. Doktor Strange ve diğerlerinin Captain'ın arkasından birer ikişer gelmesi falan... *Tüyler diken
Ben Marvel sinematik evreni (MCU) hayranı olduğum için küçük mantık hatalarına pek takılmadım. Bir bütün olarak ele aldım ve tatmin eden bir film ortaya çıktı. Ben her filmde bu tarz şeyler yaşamam ama Infinity War ve Endgame gerçekten bende ayrı bir etki bıraktı...
Bu film, en az 21 filmin getirdiği bir yer. Tüm filmlere hakim olan benim gibi fanatikler, her göndermeyi, her olayı biraz daha ciddiyetle takip ettiği için önemli noktalarda konuyu bilmeyene göre daha çok duygu yaşıyor. Ben film esnasında birçok yer de duygulandım, bazı yerlerde toz kaçtı, bazı yerlerde ise bayağı aktı göz yaşları yani. Özellikle büyük savaş öncesi gelenlerle salon yıkıldı.
En İyi Cevaplar