Özellikle Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz hiç başrol oyuncusu niteliğinde değiller bana göre ekrana yakışmıyorlar sizin beğenmediğiniz yeni kadın oyuncular var mı?
Türkiye’deki genç kadın oyuncuların çirkin ve yeteneksiz olmasını neye bağlıyorsunuz?
Bence tamamen sektör batmış ve garil bir izleyici , dinleyici kitlesi oluştu. Başka açıklaması olamaz. Onları gözümüze sokan da yine bu medya sektörü. Daha kaliteli insanlar bulmalilar, keşfetmeliler. Ha hepsinin de fena olduğunu düşünmuyorum. En azindan Hande Ercelden iyiler var :)
Çook yapmacık kız normal güzellikte olsa da ağlaması konuşması mimikler çok yapmacık güzellik takıntısı var diye kim güzel getirip sokuyorlar. Bir arkadaşım vardı okuldan hep oyuncu olmak istiyordu yetenek falan muhteşem eğitim falan da aldı ama oyunculuk yapmıyor kızın yüzü güzel boyu 1.65 fizik hande erçelinki gibi sorduğumda neden oyunculuk yapmıyorsun fiziğim çokta iyi değil yeteneğimo bir kenara koyup fiziğimi konuşurlar dayanamam diyor çom üzülüyor insan
Ya gözünüz alışmış hep aynı tip kız görmeye hiç de çirkin değiller
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Genc erkek oyuncularda yeteneksiz. Furkan andıç, ekin mert daymaz, can yaman (hayatimda bu kadar egolu ve kasıntı birini görmedim) Şu an aklıma gelmeyen bir sürü yeni nesil oyuncu.
En İyi Cevaplar