Guido Senia'nın Şeyma Subaşı ile aşk yaşamasına rağmen Instagram hesabından eski sevgilisi ile sarmaş dolaş fotoğraflarını silmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. İlk zamanlar aşklarını gizli yaşayan çift, son günlerde bu kararlarından vazgeçerek sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaştı. Aşklarını dolu dizgin yaşayan çiftten Guido'nun sosyal medya hesabı Instagram'daki bazı fotoğraflar ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.Senia ve eski sevgilisinin yatakta ve havuzda yarı çıplak pozları bulunuyor. Şeyma Subaşı'nın bu konu hakkında ne tepki verdiği ise henüz bilinmiyor. Guido'nun fotoğraflarını gören Türk kullanıcılar, fotoğrafların altına yorum yağdırdı. Şeyma Subaşı'yı yorumlara etiketleyen kullanıcılar "Sildirsene bunları" dedi.(Mynet)
zamanın ucuz menfaat birlikteliklerinden ne bekliyorlar ki bir erkeğe kadınını üzecek davranışlarda bulunmak yakışmaz aynı şekilde kadın içinde geçerli bir durum ama nerde sevip sevilebilecek birliktelikler
Bunların ki de aşksa aşk maşk istemiyorum gerçekten Sevgilim de mümkünse sosyal medyasız gelsin bana instagram kullanan birisine benle olma şansını veremem
eski sevgilinle olan güzel anları hafızasından silmesi belki imkansız ama bunu kanıtlayan fotoğrafları da herkesin gördüğü sayfa da paylaşmak bence karşı cinse karşı biraz saygısızlık. Yapılmaması gereken bir davranış diye düşünüyorum.
Birşey demiyorsa o zaman gırgırına çıktıklarını itiraf ediyorlar sessiz kalarak, ikincisi de bu da reklam hem adam hem o hem sevgilisi prim kazandı biz onlardan böyle söz ederek. Niye yazdım bu yorumu şimdi ya sayemizde cepleri dolmadı mı şimdi:)
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Sevgilinizin, eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmediğini görürseniz ona ne tepki verirsiniz?
En İyi Cevaplar