Hepsi birbirinden seksi. Ama favoriniz bir tane. Hangisi?
Didem Soydan 🔥
Merve Boluğur 🔥
Seray Kaya 🔥
Nesrin Cavadzade 🔥
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunlar yürek hoplatıyorsa eğer, muhtemelen o hoplayan yürekler birer hortlak olmuştur, ölmüştür ve bunun farkında değildir, bunlara baktığımda gördüğüm lağım çukurlarında dolaşan farelerden farksız değil, öyleyse aşağılanması gerekiyor, yürekleri katletmeden.
Seçeneklerin hiçbiri seksi değil bence
sevdiğim kadın seksi gelir bana
Böyle düşüyor mu? Düştüm.
Ha ben tamam ☺️
Hande erçel bunlari s*ker atar
@freedomofspeechh 😂😂😂😂😂😂😂😂
Bence hepsi kendine has. Ama genele konuşursam saçlarını başlarını bir yapmasınlar ya da makyaj yapmasınlar ve ışıl ışıl kıyafetlerini bir kenara bıraksınlar sonra çıksınlar piyasaya bakalım ne kadar kim seksi? Keyifli geceler.
Merve Boluğur'un üstüne tanımam kadının adı bile yeter nasıl bu şekilde oy almış anlayamadım. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama Merve Boluğur' a da seksi demeyenle tartışırım 😄
Cevap
168Cevap
Ulan şu Nesrin Cavadzade'nin dudağının altındaki bene kadar birebir kopyası olan bir kızla aynı lisede okudum, o zamanlar istesem sevgili bile olabilirdim ama çok ilgilenmedim, sonradan gözümde değeri kat kat arttı, özellikle de şu kadını tanıdıktan sonra 😂
Her birisi de çekici olabilir ama seksi olduklarından şüpheliyim. Tabii ki o anki giyimleri ve davranışları bunu etkileyebilir ama bilemedim...
Bu dörtlü arasından birini seçecek olsam Nesrin Cavadzade'yi seçerdim.
Hiçbiri seksi değil , yav boş boş itici kadınları sexy diye önümüze sunmayın ya..
Hele bide kadın halinizle kadın önermeyin bize
Hiç biri seksi olmaya çalışıyorlar giyimleri ve bakışları ile ama değiller
Çok sıradan tipler
Seray kaya güzel bir kadın seksi değil
Didem Soydan güzel bile değil
Özür dilerim
Şundan dolayı dedim yazmışsın ikigun önce yeni gördüm mesaj atamazsın yazdı yazamadım o nedenle özür dilemek istedim ogün girmemiştim buraya. Gormedim
Nesrin cavadzade ve Merve boluğur Seksi fakat Özge Özpirinççi, Demet Evgar, birazda Hadise ve Ayşegül Akdemir bunlar bana göre yurdumun en seksi kadınlarıdır.
Yahu bari kadınların güzel pozlarını koysaydın. Yaprak kımıldamadı bende 😅 hiç birisi seksi değil. Ünlü olmayan nice güzel kızımız var. Sokaklarda çok görüyorum ben. Kendinize haksızlık etmeyin
Hiç biri.
Seksilik sadece evlenildiğinde eşe gösterilmesi gerekilen özel bir Hazinesidir bayanın.
seçeneklerden birini seçmek zorundaysak nesrin diyim soyadı çekici bari 😬😬
Bazen bir gülüş, bir samimiyet... Çok daha çekici. Jessica Alba seven var mı acep benim dışımda 😌 Ben Seray'ı seçtim.
Nesrin Cavazade Türk değil ki Azeri Türk'ü.
Ama bu kişiler arasından seçecek olursam Merve Boluğur'u seçerim
Erkeklerin çoğu hiçbiri yazmış aman siz böyle kadınları buldunuz da eleştiri yapıyolar birde hepside birbirinden güzel kadınlar bence
Ne yazık ki toplum olarak seksiliği vücut hatlarını görebilmek olarak yorumluyoruz!!!😅... Tamam kötüde değillerde!!! O kadar da değiller!!!😄
Merve çok Seksi kadın, gözlerinde ki asi bakış çekiciliği çok iyi. Yatakta cidden ateşli duruyor. Sevişmek isterdim böyle bir kadın ile ❤
Bence Sibel can, hulya avsar tuğba ekinci falan daha seksiler 😋 bu yeni jenerasyon hiç benlik değil 😊
Didem’in aşırı erotik dansları ve orasını burasını açması onu seksi yapmıyor bence. :/ Nesrin’in enerjisi bir başka ya ❤️😍
Didem soydanı çekici bulan mı var Allah aşkına. Hayatımda gördüğüm en itici sarışın resmen. Nesrin Cavadzade tabi ki 👍🏼
Tuana Türkay. Nesrin kes kesinlikle ama soruyu soran lezbiyen olsa farklı isimler olurdu. Kesin kadın hetero.
Sevdiğim insandan başkası favorim olamaz kimi seviyorsam o bana çekicidir seksidir
Nesrinin fotoğraf ve videolarını çok hoş buluyorum gayet seksi ve güzel
Güzel kadınlar hepsi ama seksi değiller bence. Funda eryiğit var bir de bade işçil... Onlar çok seksi ama ya😀
Merve Boluğur varken diğerleri ne alaka? Didem soydan kim bir de ve ne alaka hic guzel degil
bence nesrin o bizim hikaye dizisinde göğüs dekoltesi filan bu kadınsa ben neyim dedirtiyor. diğerleri o rolde oynayamazdı. cannes fotolarına bakabilirsiniz.
ErzinCAN'lıdır kendileri.
hiçbiri yüreğimi hoplatmadı 😑 illa bunların içinden birini seçeceksek seray olsun hadi
kızlar da ağzının tadını biliyor nesrin çoğunlukta. diğerleri zaten tırt.
merve bogulur salagının ıgrencının bu lıstede ısı ne yav
açık filmlerde bile bunlardan on kat daha güzel kızlar var "pinay scandal" forever bundan sonra..
Eğer bunlardan birini seçersek Merve Boluğur ama hepsini sayarsak bence daha iyileri var
Buradan hiçbiri ama bence Gal Gadot yabancı olarak...
Türkiye de aşırı güzel, seksi, çekici bir ünlü görmedim daha.
Bunlarmı yürek hoplatıyor kime göre neye göre yurt dışında bınlardan 100000 kat güzelleri ile oldum
Bunlar içinde A Derdim ama daha ön planda olanlar var
Nesrin cevazade. Ama müjde Ar hülya Avşar. Sibelcan Türkan şoray harika avcı oya aydoğanın eline su dökemez aslında
hangi yürek bunlarla hoplar ki bizim mahallede bunlardan daha güzel en az 10 kadın bululrum
Seray Kaya <3 eğer Hollanda'da yaşasaydık onunla resmi bir şekilde evlenirdim 😍😍😍
Merve boluğurun üzerine tanımam hayatımda gördüğüm en seksi kadın
Bunlar değil Elçin sangu Neslihan atagül Sinem kobalı beğeniyorum
Nesrinin çok değişik bir havası var, çok beğeniyorum
Bunlar seksi değil ki.
Orasını burasını açan herkes seksi olamıyor maalesef :(
Özür dileyerek bu görüşüne karşı çıktığımı belirtmek istedim. Seksi derken senin aklına 'orasını burasını açan kişi' profili gelebilir
ama bir insanı seksi yapan diğer unsurları da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim mesela;
- fiziği
-saçı, gözü, dudağı vs
-konuşması
-bakışları
-jest ve mimikleri
bu böyle uzar. Senden ricam bakış açını genişlet lütfen :)
Merve Boluğur diyecektim tam, Nesrin Cavadzade' yıl gördüm.. 😍😍
Seksiliği sadece cinselliğimi hoplatır. Yüreğimi hoplatacak kadının tipinin şekli şemale ihtiyacı yok...
Ben bu kadına bayılıyorum keşke tanışma fırsatım olsa nesrinciğimle 😂 harika bir hatun her anlamda
Hiçbiri de güzel değil o kadar bakım makyajı sıradan hangi kadına yapilsa en az bunlar kadar çekici olur
sexy bulamadım sıfır bedenden bir nane olmaz...:)
Bence hiç biri değil abartı ünlü olmayan daha güzeller vardır ülkede
Merve hep bir çekici geldi bana saf rollerinden tut en kötü rollerinde bile.
Seray tatlı
Nesrin Yürüyen estetik
Merve seksi
Didem de ne bilim çekici azıcık
Hiçbiri de değil bana göre bence ebru polat olmalıydı
Güzeller baya baya güzeller ama seksilik bu mu bilemiyorum
Bunlardan en iyisi nesrin cavadzade ama hiçbiri çok da seksi değil bence
Çok tatlı ve güzel. Dilberin 8 günü filminde izlemiştim.
Bunlar mi seksi :) bir ton makyaj bile işe yaramamis bunlara :)
Nesrin seçeneklerde
Benim için eda ece Leyla tuğutlu yağmur tanrısevsin Alina boz
Bunlarda seksilik yok. bence nurgul yesilcay en seksi kadin turkiyede
Nesrin cavadzade dişiliğini kullanmada hepsini ezer geçer 😀
Türklerden yüreğimi hoplatan yok. Bunlardan Seray benim tarzima uyuyor sadece.. Sasha grey. Faina bona vs olsa belki
Kadin dedigin attimi elini gelecek. Balik etli olacak vurdugun zaman ses gelecek bunlar ne tahta kurusu
Terbiyesizlik yapma terbiyesiz adam.. 😂
Ne terbiyesizligi gorusumu acikladim canim
Bunlardan çok daha seksileri var. Örneğin aslı bekiroğlu , demet özdemir , tuba büyüküstün çekici kızlar.
Bence nesrin hanım. İlgi cekmek için paylaştığı fotolarıyla istediğini elde etmis demekki.
Acemi cadıdaki elemana bak ne olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar