Bazen bir film izleriz, orada söylenen bir kelime belki de bir cümle, hayatımızın gidişatını değiştirir ya da değiştirmesinde etkili olur. Belki de hiç unutmayacağımız anıların arasında yer bulur. Peki sizin filmlerde duyduğunuzda etkilendiğiniz ve hiç unutamadığınız bir replik var mı? #BirReplikSöyle
Filmlerde duyduğunuzda etkilendiğiniz ve hiç unutamadığınız bir replik var mı?
tanri:seni kovuyorum iblis: senin cennetinde kole olacagima cehennemde kral olurum (bu beni cok etkiledi) seytanla dans edersen seyutan sana dansda uymaz sen seytana uyarsin (80 milli filmin ismi) bu da hayatda kotu aeylere bulasmamak icin iyi bir cumle beni etkiledi
Onsuz yaşamayı düşünemediğin birisine nasıl veda edebilirsin? -Hoşça kal demedim, hiçbir şey demedim, sadece yürüyüp gittim. O gecenin sonunda karşıdan karşıya geçmek için en uzun yolu seçtim.” ... "Karşıdan karşıya geçmek o kadar da zor değilmiş. Önemli olan seni karşı kaldırımda kimin beklediğiymiş…”
İstisnalar kaideyi bozmaz, o onun bileceği bir iş. Ona bakacak olursak; Domagoj Vida yaklaşık 4-5 aydır maaş alamadığı halde takıma destek olmaya devam ediyor. Hemde BEŞİKTAŞ efsanesi olmak istediğini dile getiriyor.
Karius gibi bir tiplemede onun manevi hiç hiçbir şeyi olamaz. Futbol yeteneklerini kıyaslamıyorum; çünkü mevkileri farklı. Yani kısaca diyeceğim o ki; yalnızca BEŞİKTAŞ'ın hatalarına odaklanmaktan Galatasaray'ın şuanda rezil bir olayın içinde oluşunu, Fenerbahçe'nin zar zor mücadele verdiğini unutuyorlar. Benim BEŞİKTAŞ'a olan SEVDAm bitmez. Sorun yok yani.
Galatasaray 2015 te 3 Başkan 2 hoca değiştirmesine rağmen 4. Yıldızı taktı, merak etmeyin Galatasaray kaoslardan güçlenerek çıkmıştır İmparator varken bu takıma hiçbirşey olmaz ama Bjk oyuncuların maaşlarını ödeyemiyor yaza doğru UEFA’dan men cezası bile alabilir
Yalnız eğer futbolu takip etmiyorsan bir bak sizinkilere derim, bize laf atacağına. Başkanınız "31 MART'a kadar 70 milyon civarında para bulmamız gerek" dedi. Ve şu an tüm takımınız tutuşmuş durumda.
Hani yorumdan devam ettiğin için bende herhangi bir merak eden olursa açıklayayım diye yazdım burdan.
"Sen bana ne vaat ediyorsun sana o elması vermem için? " " Aileni kurataracağım ve sen de bana o elması vereceksin sen ucube ve benim hayatım kurtulacak." "Peki benim güvencem ne?" "Yok bana güvenmek zorundasın " Kanlı elmas filminden neden etkiledi dersen bir elmasın insan hayatı önüne geçmesi yüreğimi cız ettirdi.
"Bu işte kötüler galip geldi. Ezilenler ezildi." Eşkiya filminden bir replik idi. Sanki kadınların aşk oyununu özetliyor gibi. Zalimler hep kazanıyor masumlar hep eziliyor.
Ben açıkcası Tanrının varlığını biraz saçma buluyorum Yari ataist gibi birşeyim ve bunun nedenini kime anlatsam mantıkli buldular ve cevap bulamadılar cevabını kimse veremiyor
En İyi Cevaplar