Magazin haberin göre; Sosyal medyada Türk kadınlarıyla alakalı yaptığı paylaşımla çok konuşulan Mehmet Ali Alakurt, yıldızının barışmadığı Ece Erken'e sosyal medya hesabından seslenerek Bircan Bali ile röportaj yapmak istediğini söyledi. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Türk Kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt, dağ yamacında röportaj yapmak istedi! Sizce neden böyle bir mekan tercih etti?
Yakındır ya cinnet geçirir ya da akıl ve ruh sağlığı hastahanesine yatırılır. Annesi araba kurşunlamış ne bekliyoruz biz bu adamdan kim bu ruh hastası ya ülkede zaten o kadar çok ki böylesi alıştık biz kendi sonlarını hazırlıyorlar. Hayatta hiçbir şey karşılıksız değil hersey dengede bugün bunları buyük bir kibir ile söyler yarın çıkar ya özür diler ya da ruh sağlığım bozuktu der ama şu kesin ki sağlam sevmiş ve terk edilmiş galiba psiko 🙈
Adamın psikolojik soeunlarının olduğunu düşünüyorum dikkat edin deli demiyorum adam ya bunalım içinde bu konuya bu kadar sinirli ve takıntılı bir ruh haline bürünüp bu hareketlede ve söylemlerde bulunuyor ya da prim yapip dikkat çekmeye çalıyor bana göre aslı temeli ne olursa olsun hakarete varmak çok anlamsız...
Hakaret değil, sizi güç şımarığı fem*nistler. Gayet doğruyu söylüyor. Herkes ama herkesten iltifat, olumlu görüş, güzel laf bekliyorsunuz. Siz üstün varlıklar değilsiniz. Siz de bizler gibi insansınız. Bırakın artık üzerimizdeki egemenlik çabanızı.
Bu adam 10 senedir piyasada yokken nerden çıktı da şimdi sesini duyurmaya çalışıyor onu anlamıyorum bunca zamandır neredeydin ozaman. Ve neden dağ yamacı felan diyor yani normal evinde röportaj yapamıyor mu.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Türk Kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt, dağ yamacında röportaj yapmak istedi! Sizce neden böyle bir mekan tercih etti?
En İyi Cevaplar