Mesudiyeli mesut ne kadar küçük bir dünyan varmış gerçek sandığın hiç bir şey gerçek değilmiş beni sevseydiniz ve mesut olarak sevseydiniz milyarder olarak değil! Ayten sen haklısın galiba biz başkasıyız artık! Ne milyarmış ama şu milyar, daha elimize geçmeden herkesin iç yüzü ortaya çıktı, bide cebimizde olduğunu düşünün. İnsan şeffaf bir hale gelirdi, aynada bile göremezdik kendimizi
Yaşlı teyze: Ayyy ne sert pazularınız var (cilve yaparak) Kemal Sunal kendinden emin bir şekilde cevap verir; "Ellenince sertleşen başka yerlerimiz de var. Yaşlı teyze ve diğer kadınlar hep bir ağızdan kahkahaya boğulurlar.. Bu da benim böyle bir anımdır...
Türkan şoray +söyleyeceğim ilk şarkıyı mutlu insanlara adıyorum bu şarkının benim için tatlı acı hatıraları vardır aşkın ne olduğunu ben bu şarkıda öğrendim , saadeti bu şarkıda tattım , birşey daha öğrendim ben bu şarkıda herşeye sahip olmak isteyen elindekinide kaybediyor Ve şarkıııı ; sevemedim karagözlüm seni doyunca hep kıskandım seni elden yıllar boyunca 😊
Amerikan eşeği mister dört nalın başında b. k nöbetinde bekleyenlerden biride hacı amcadır (ali şen) . bir gece yarısı karnındaki elması almak için eşeği yatırıp kesecekken Adem odaya dalar hacıyı suç üstü yakalar. Hacı kem küme ederek elindeki bıçağı çenesine götürür "dıraş oluyordum evladım dıraş he he he " der. eşek s. çar s. çar ama elmas çıkmaz. çıkmaz tabi Amerikan eşeği. çıkar mı? 😁😁😁😁
Ölmüş olabilir ! Hayır ölmedi Ölmüş olabilir ! Hayır ölmedi Çaaaat diye tokat gelir ve adam ölmüş olabilir der tekrar Kadın yine hayır ölmedi der bu sefer kendi tokat atar adama :D
Durdur uçağı iniyorum (zeki müren) Anne Bülent Ersoy kadın mı erkek mi? Evet çıldırdım 31 çekmekten çıldırdım kadınsızlıktan (Tecavüze uğramış galiba nerden anladın yüzünde öyle bir ifade var )
En İyi Cevaplar