Kronolojik sıraya göre marvel filmlerini izlemeye karar verdim. Fakat bazıları aşırı eski. Sizce izlemeye hangi filmden baslamaliyim? Aşağıya listeyi bırakıyorum 😊😊
Marvel filmleri kronolojik sıra
Marvel filmleri kronolojik sıra
2000'li yılların başında çıkan Hulk ile başla, spiderman ile devam et, x-men ile süsle, bunların devam filmleri seni kronolojik sıraya sokacaktır zaten.
2010'lu yılların başında da yine aynı şekilde kaptan amerikasından tut, yenilmezlerine kadar seriler olacak.
After credit sahnelerini de atlamazsan, ortalama 1.5-2 haftaya yetişirsin..
"Ezgi'nin Kalalı" isimli YouTube kanalına bir göz atmanı tavsiye ederim orada herşeyi açıklıyor
cok teşekkür ederim
Bir ben mi beğenmiyorum şu marvel serisini
Ben de izleyip begenmemistim bazılarını ama ön yargılı davrandigimi düşündüm bir şans daha vereyim dedim 😂
Yok öyle düşünmüyorum ya ://
@freudfalan görüşü yazan arkadaşa söyledim. sen ön yargını yıkmışsın darısı onun başına
Cevap
15Cevap
3 faz var geekyaparda vardı gir bak onun sitesine iron manşe başlıyordu yanılmıyorsam
cok teşekkür ederimmm 🌸🌸
bunlar çok saçma ya
kaptan amerika the first avenger ile başlar seri.
googledan güzel bir sıralama arat bulamazsan ben yazıcam
2010 sonrası efekt vs açısından daha iyi ve gerçekçi
Aşırı eski mi? Ben 2000 sonrası herhangi bir filme yeni gibi bakıyorum ya
2000 başları ile su anki teknoloji aynı değil maalesef. Çekim ve animasyon yapımında teknoloji de cok önemli. En küçük değişiklik bile cok farklılık olusturuyor
Biliyorum ama önemsemiyorum, kurguya çekilen yıl çerçevesinde değerlendirme yaparak izleyebileceğim denli önem veriyorum genelde
eskileri bilmem blade 1 serisinden başlayabilirsin. ama önerim serileri izle. karışık izleme
verdiğin linkte eksik filmler var gibi ayrıca.
wolverine serilerini göremedim. en son xmen apocalpyse cıktı o yok
zaten yarısında falan marvel sinematik evreninin filmleri çıkıyor diğerleri sonynin falan
Iron man, orumcek adam ve yenilmezler izle yeterli
başlama guzel değil cabuk sıkılırsın
Alayını izle vakitten bol neyin var
Ordaki filmlerin çoğunu izlemene gerek yok.
Ironman 1
hepsını ızledım :)
sondan başa doğru
Onu ben de biliyorum her halde
Ironman'dan başla
Vakit kaybı
Kaptan Amerika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar