Ben bütün aradığım dizileri google üzerinden arayıp buluyorum. Netflix'e neden para vermem gerek biri açıklarsa mutlu olurum. Her diziyi bulamıyor muyum?
Öncelikle, internet sitelerinden izlediğin yapımların görüntü ve ses kalitesi rezalet seviyede. Torrent olarak HD kalitede indirmediğin hiçbir şey Netflix'in yakınından bile geçemez. O siteler niye bir tek Türkiye'de bu kadar yaygın sanıyorsun? Çünkü başka hiçbir millet bu kadar kullanmaz o dandik kalitedeki videoları.
Ayrıca, teknik olarak, internetten indirip para vermeden dizi izlemek aslında suç, ve hırsızlık. Türkler genelde korsan içerik indirip kullanmakta hiçbir beis görmediğinden içerik üreticisine para ödemeyi anlamsız bir enayilik olarak görme eğilimindedir.
Netflix 4K kalitesinde, herhangi bir indirme durumu olmadan, yüksek kalitede koca bir arşiv sunuyor sana. Aynı zamanda kendi ürettiği oldukça kaliteli içerikler var.
Türkiye'de korsancılıkla mücadele sağlam olmadığından ve Netflix bu konuda ciddi adımlar atmadığından pek etkisi hissedilmiyor, ama mesela Blu TV'de yayınlanan herhangi bir yapımı internette de bulamıyorsun.
Sonuçta ortada bir hizmet ve buna ayda 8 euro gibi cüzi bir ücret ödeyen insanlar var.
Asıl tuhaf olanlar 'Ben para vermeden izliyom kii' diye saçmalayanlar gibi geliyor bana.
Jack Taylor'u Netflix'de görünce izledim ben, 9 filmlik çok güzel İrlanda yapımı bir seri. Mükemmel bir yapımdı bana göre.
Altered Carbon'u binge watch yaparak 1 haftada izledim Netflix'den.
adamlar para kazanmak için bir iş yapıyor emek harcıyor herkes senin gibi yaparsa adamlar para kazanamaz ve kapatırlar ya da daha çok kazanıp daha kaliteli içerik üretebilecekken daha düşük bütçeli daha zayıf diziler ortaya çkar. Paran yoksa bir şey diyemem ama netflix zaten hesap paylaşımına ses çıkarnayan kullanıcı dostu bir firma apple gibi paragöz nereden milleti öperim mantığında olan bir firma değil o yüzden parası olup da verneyenler kesinlikle yanlış yapıyor.
Aldığım paketlere göre farklı cihazlardan bağlanabiliyorum. Görüntü kalitesi, altyazı ve dil isteğe göre isteğe göre değiştirilebiliyor. Reklam derdi yok, nerede kaldığını unutma derdi yok ve müşteri hizmetleri çok iyi ilgileniyor. Ayrıca emek hırsızlığına karşı bir yerde adım atmış oluyoruz. Fiyatlar da abartılacak kadar değil ve izleme geçmişi ve kayıtlı kategorilere göre izleyicinin zevkine göre çok güzel filmler ve diziler sunuyor. Kesinlikle tavsiye edebilirim
Verilen hizmet ve kaliteyi deneseydiniz böyle konuşmazdınız. :) Google'da aradığınız dizileri evet bulabiliyorsunuz, ama ağ bağlantınız yavaş ise ve hele ki reklamlar ile boğuşuyorsanız ne anladım ben o diziden...
Netflixin engüzel yani akıllı tvlerde uygulaması var giriş yapıyosun izliyosun. Ama pc üzerinden izlemek işe yaramaz çünkü torrentle bütün dizi ve filmleri indiriyosun. Altyazılarıda var sitelerde sorun olmuyo
Para tuzağı neden bedava dururken parayla izleyim ki gerçi televizyonu izlesekte izlemesekte TRT katkı payını faturalarımızda gene ödüyoruz ama neyse...
Görüntü kalitesi, reklamsız ve düzenli içerik ayrıca her zaman her aradığım internette olmayabiliyor, eski film ve dizilerde bile yüksek görüntü kalitesi var.
Insanlar bu filmleri. dizileri izleyecek kadar boş vakti nasıl buluyorlar anlayamıyorum. Ya çok işsizlikten ya da. hazir. para var zenginlikten. Ben böyle birşeye üye olmam olacağımı da sanmıyorum.
Evet bir yıldan daha uzun süredir kullanıyorum. Aldığım hizmet karşılığında bir ücret ödüyorum doğal olarak? Verdiğim parayı da sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.
En İyi Cevaplar