Yeşim Soydan'ın İbret-i Alem isimli kitapta Bülent Ersoy'un Mehtap Hasbek isimli hanımla nişanlı olduğu iddia ediliyor. Daha da fazlası, Mehtap Hanım bu iddianın doğru olduğunu ve Bülent Ersoy'dan bir zamanlar hamile kaldığını da doğrulamış.Bülent Ersoy -- Mehtap Hasbek
Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirme operasyonundan önce, nişanlı olduğunu biliyor muydunuz?
İlk defa duydum bunu, açıkçası çok da şaşırdım. Tabi o dönemdeki zihniyet, günümüze göre çok daha anlayışsız olduğu için kimliğini bulmak için hatta kendini erkek olduğuna inandırmak için böyle deneyimler yaşamış olabilir diye düşünüyorum, saygı duyuyorum 🌸
senin baban aslinda bir kadin mis yavrum... nasil yani anne. iki anneden ben nasil dunyaya geldim.. diyerek çocuğun kafasina eror hatasi verdiren zihniyet utansin !
Madem unutamamış madem çok seviyor oda cinsiyet değiştirsin erkek olmaya çalışsın..😀ama Bülent ona bakmaz genç sever o.. belkide adam bu kadını tanıdıktan sonra karar verdi sebebi budur 😀
Eğer kadın olmasaydı belki o sesle, belki de Türkiye'nin Michelle Jackson'i olabilirdi ve gayet güzel bir erkekmis Gülşen Bubikoğlu ile filmlerine baktıkça üzülürüm yüzü Gülşen'den güzelmiş 😑
Mehtap hanım için üzüldüm eski halini anımsayıp hala sevebilmekte zordur. Bülent Ersoyun erkek halinin maşallahı var yakışıklıymış ama saygı duyuyorum herkesin kendi hayatı.⚜
En İyi Cevaplar