meraba arkadaşlar 😂 aleyna tilkiyi çok şanslı buluyom ya kızın sesi güzel, yüzü güzel, fiziği güzel her şeyi güzel dün instagram hikayelerine baktım da, diplo'yla çıkaracağı yeni şarkı için şu an las vegas'ta sanırım bellagio oteline gitmişler, ne güzel ya amerikada bende oralara gitmeyi çok istiyorum keşke gidebilsem :( kız hem geziyo hem çalışıyo valla ülkemizi diğer ülkelerde temsil edicek inşallah başka yabancı şarkıcılarla da çalışır en kısa zamanda, çıkaracağı şarkı için çok heyecanlıyım acaba ne zaman çıkcak, nasıl bir şarkı olucak? la bazen diyom keşke benimde sesim aleyna kadar güzel olsaydı da şarkıcı olsaydım onun gibi yabancı müzik prodüktörlerle çalışabilseydim beyonce, shakira, bruno mars, rihanna, selena gomez, cardi b falan hayal edince çok güzel oluyo 😂 şarkıcılık kolay mı ya bana sanki kolaymış gibime geliyo, sesin güzelse zaten bence diğer işler de kolaydır ha? bu işin zorlukları ne acaba bilen birileri varsa yazsın lütfen? ve siz neler düşünüyosunuz? ♥♥♥
ALEYNA TİLKİ & DIPLO ( MAJOR LAZER )
Güncellemeler
+1 yıl
hadi arkadaşlar görüş yazın ya eskiden daha aktifti bu site :D
Bol bol kitap okuyarak, merak ettiğin herşeyin peşinden giderek araştırarak. Hayata daha fazla dahil olarak dünyadan daha fazla şey öğrenmeye çalışarak.
Sesi kontrol etmek zor hele de bir kaç şarkıdan sonra öyle zor ki boğaz gıcıklanmaya ağrımaya başlıyor sanıldığı gibi değil yani
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen bende bazen evde söylediğim zaman ve biraz bağırarak söyledikten sonra ağrımaya başlıyo ama ben yani 2 ayda bir kendi kendime söylerim ama onlar nerdeyse her gün söylüyo boğazları alışmamış mıdır?
Başkaaa sahnedeysen hem dans hem şarkı söylemek zorundasın bu da zor Bir de haberim yokmuş gibi frikikleri vermek zorundasın seyirciyi coşturmak için Bazen saçma sapan klipler çekiliyor falan ayak uyduracaksın Eleştirenler o kadar çok olacak ki ağza alınmayacak kelimeleri bile yutmak zorundasın
Egoist, şımarık, sizin gibi insanlara burnu havada bakan bir k. şara şanslı diye gıpta ile bakmak, kendini onlardan düşük seviyede görmek. Bu sensin ve senin gibiler.. Ben onlardan şanslıyım, onlar bana göre ezik insanların tekiler.(kendi fikrim bu). Oysa sizin gibilerin fikirleri ortada. Bu soruyu sorunca bile bu kızı yüceltiyorsunuz. Bu tip egoistler sizin gibi insanlar yüzünden bu halde şu an. Sizin gibiler aleynanın b0ku. Konseri var git oraya burnu havada size b0k ve yalaka gözüyle baksın sizde ayaklarına kapanı Aleynaaaa diye ağlayın. Yeni nesil sizin gibi kalitesiz ve ucuz tipler işte. Annelerinizin ve soyunuzun devamısınız..
En İyi Cevaplar