Oyunculuğunu beğenmediğiniz ünlüler kim?

Hande Erçel
Serenay Sarıkaya, yi da cok iyi bir performansini hatirlamiyorum. Ama son yillarda tv izlemiyorum, yeni oynadigi bir dizi ve rolü olabilir.
Eda Ece. Nerede görsem o diziyi kapatıyorum. Çok itici. Oyunculuğu da öyle.

Artık dizilerde ve filmlerde oynayamayıp, soluğu 6 kavanoz bal kampanyası temalı reklamlarda alanlarda.
Handa Erçel.
Cevap
51Cevap
Hande erçel en başta gelir
Gerçi çoğu güzel/yakışıklı ünlünün doğru dürüst oyunculuk kabiliyeti yok
Türkiye’de dizi sektörünün özellikle gelişmemesinin en büyük nedenlerinden birisi de bu. Oyuncular oyunculukları iyi olduğu için değil estetik olarak göze hitap ettikleri için seçiliyorlar. O yüzden aslında büyük bir kısmı çöp, en azından oyunculukta
Hande erçel ve beren saat. Neden beren saat dedim çünkü kadın bihter rolünden çıkamadı her karakterde aynı mimikleri yapıyor yapmacık geliyor bana. Hande erçel Allaha emanet zaten yetenek 0000
Hande ercel demet ozdemir oyku karayel hazal kaya hepsi çöp
Hande ercel oyunculuk yapmasin bence ki yapamiyor da tutmuyor filmleri 😆😅
Hande Erçel ve Demet Özdemir. Allahım kanser ya resmen
Hepsi de aynı😂hiç birinin oyunculuğu doğru düzgün değil ki
Bizim oyunculara oyuncu demek için bin şahit toplamak lazım ya. Şu detaydaki şahısların hicbiri oyuncu değil benim gözümde
Hande Erçel, manken olarak kalması daha iyi olurdu herhalde
Bu insanları becerdikleri için oyuncu yapmadılar ki? Güzel oldukları için oyuncu olabildiler. Ya da becerildikleri için. Gerçekler acıdır.)
Hande Erçel -Beren saat- Dilan çiçek deniz Hazal kaya - Fahriye evcen-Demet özdemir -Serenay sarikaya daha var da unuttum
Neslihan atagül Hande erçel Meryem uzerli Çukurdaki kız kısacası yeni olan oyuncuların hepsi berbat
Türkiye de kadın oyuncu nadir, Kadın dizisindeki Şirin karakterini oynayan kız adını unuttum gerçekten çok iyi rol yapıyor.
Hazal kaya ve demet ozdemir beceremiyorlar bence daha cok hazal kaya cok donuk
Bir sürü ünlü var, hem kadın hem de erkek olarak. Çoğu da dış görünüşleri sayesinde iş yapıyor.
bence herkes kendi çapında oyuncu. kimi bundan para kazanıyor , çoğu para kazanamıyor.. :)
çukurdaki sena hiç beceremiyor keşke dizide ölsede kurtulsak dediğim karakterdir
İnsanları oldukları gibi kabul etmek lazım. Beğenmeyen izlemesin.
Olabilir. Yalnız başkalarının yaptıklarını oturup eleştirmek, arkalarından ileri geri konuşmak, bunun için zaman harcamak da çok akıllıca bir şey değil.
Sanırım yazdıklarımı anlamakta bir sorun yaşıyorsun. Bu tarz vasat eleştirilerle bir şeyin değişmyeceğini anlatmaya çalışıyorum. Eleştirip eleştirip gidip izliyorsunuz. Onları o konuma getirenlerin zihniyeti değişmeli önce. Kaldı ki ''keşke'' diye bir şey yok. Olması gereken olur. ;)
İzleme. Ben izlemiyorum. Kimse izlemese eleştirilecek birileri de olmaz.
Hande erçel ve serenay sarıkaya hiç sevmiyorum oğlum bayılıyor 😂😂
Hande Erçel ve Demet Özdemir'in oyunculuk yeteneği yok resmen.
Hiçbiri iyi degil. Onune gelen oyuncu şarkıcı oluyor.
Hangisi iyi diye sorsanız şöyle cevap verirdim ; “ hiçbiri “
Engin Altan Düzyatan,
Ahmet Kural,
Oktay Kaynarca,
Hariç hepsi berbat
Ay bir an engin altan okuyunca sacmalama dedim meger tam tersiymis😂
@Gulumsegel 😂😂😂
Bunların hiç biri oyuncu değil ki! Güzellikleri olamasa oyuncu olmazdı bu kadınlar:)
Kesinlikle Hande erçel, gittikçe oyunculuğu düşüyor zaten , Allah içjn güzel kız ama oyuncukuk eksilerde
Tuba Büyüküstün her rolü beceremiyor. Hande Erçel'den bahsetmeye gerek bile yok. Hazal Kaya'nın da çok iyi olduğu söylenemez.
Serenay, sen anlat karadenizdeki kiz öykü karayel berbat bir dee cansu dere geldi aklıma 😂
Bu degil de seda sayan'a kıl oluyorum yaa keşke sarkilari kaldirilsa nefret ediyorum ondan
Hande erçel& hazal kaya
Hande erçel çok yapmacık oynuyor
Hande Erçel
Demet Özdemir
Hazal Kaya
Seranayın oyunculuğu mükemmel
Çocuk ünlülerin oyunculuğunu beğenmiyorum.
erkek olarak özcan deniz… kadin olarak cakir
Fahriye evcenin solundaki kişi?
Bunların arasında hande erçel
Hande Erçel. O kadar yapmacık ki...
Tuğba büyüküstün, hande, serenay bu üçü tırt
Gupse Özay ve Meryem Uzerli.
Necati sasmaz (polat)
Hande erçel cok sırıtır
Hande erçel beren saat
Hande erçel ama çok güzel
Fotoğrafta Beren'in dışında hepsi desem?
Hande recelaman haaaa sen oyuncu olma
Hande erçel ve demet özdemir ha birde yusuf çim
Handeyi çıkar aradan hepsi 😁
Hande erçeli ne çok kıskanan varmış.
Fotograftaki serenay sarikayami en bastaki
Tubayla beren hariç diğerleri çöp
Hande Erçel. Tam bir beceriksiz..
Hande Ercel tabi ki
Bunlar avrupada olsa seçilmezler.
Hazal Kaya
Çoğu
Kuzey güneydeki cemre