Ben yine dayanamayıp bir korku filmi izledim 👀 Bu tarz filmler ciddi etkiliyor beni, ama yinede izlemekten vazgeçemem 🤗
Siz etkileniyor musunuz?
#korkuyorsanizleme
#derdinnesenin

izlemedim ama izlerim illa ki bir ara.
korku filmleri bana komik geliyor artık ya.
eskiden ürkerdim.
Korku filmini sevmiyorum malesef
Yok kız etkilemiyo bende izlerim ama bunu izlemedim bende izleyim iyi oldu söylediğin 😂
Çen benimi kokutucan 😂😂
Yok kız korkacağım şeyi niye izleyim deli miyim ben😂😂
Hayat yeterince ekşınli zaten o yüzden fazlasına ne gerek var etkilemez bu tür şeyler kıps😉😂
Tek başına korkabilirim belkim itiraf ediyorum
Cevap
40Cevap
Henuz izlemedim ama izleyecegim
Dine dayalı korku filmleri bana hep itici geliyor. Korktuğumdan değil. Fazla abartılıyor.
Daha çok biyografi ve yaşanmış hikayelerin beyaz perdeye uyarlanması hoşuma gidiyor.
Tabi türk sineması bu konuda biraz zayıf... tavsiye istersen bir liste yapabilirim sıkılmadan izleyeceğini düşünüyorum.
Tavsiye: kendini bu filmlerle fazla germe bence. İçinde bir yerlerde biri korkabilir 🥺
Tamam sana bir liste atarım bakarsın ☺️ Bu arada netflix üyeliğin varsa oradanda tavsiye verebilirm.
Haha. Yok var güzel filmler sürekli ekleniyor. Mesela narcos mexico eklendi :) takılmadan reklamsız kaliteli seyir var.
Filmleri atarım sana bugün inş. ;)
İmdb de çok düşük puan almış hiç bulaşmıyorum öyle filmlere bu tarzın yakın zamanda ki en iyileri the Conjuring 1 ve 2 tavsiye ederim tabi orijinal dilinde altyazılı olarak dublaj genel olarak filmleri katlediyor bence 🙄
Heee bu film o film demi jeton köşeli bende biraz izledim ben bunu sinemaya ilk girdiği dönemde beğenmemiştim sırf Conjuring evreninde geçiyor diye izlemiştim bu arada baş rolde ki rahibe kız Conjuring filmlerinde ki başrol kadının kız kardeşiymiş benziyor zaten bu da böyle bir bilgi işte 🙄
izlemedim seveceğimi sanmıyorum açıkcası bir tane bir yabancı dilm vardı ruhlar bölgesi miydi o onda ki konunun devamımı bu
he işte korku seansı
evet son filmin konusu oydu
Merhaba,
Hayır izlemedim. Korku filmlerini sevmiyorum. Psikolojimi illaki etkiliyor. Panik var bende ablam. 😅
Oy oy oy ablam benim😂😂Yakışır 😂😂Bir keresinde sinemaya gittik abiler arkadaşlar ile ikinci seansta yanımdan kalktılar 😂😂Panik olunca sağa sola vuruyorum bir den 😂😂Elimde ağırdır 😂😂
Tavsiye edersen, mutlaka izlerim.
Gerçekten korku filmlerini seviyorum 😍
Zira uzun zamandır kaliteli korku izlemedim.
İzlemedim izlemem korku ve aşk filimleri insanın sevdiği ile izlenir
Günaydın bu saatte ayaktasın bugün pazar yaww
Pazar günüde mi bende şimdi bekliyorum kır pidesi çıksın almaya gidecem sonra yine uyku
Teşekkür buyur diyeyim adet yerini bulsun hayırlı pazarın olsun 😊
Rica ederim 😊
Epey bir süredir sinema harici oturupta bir filmi baştan sona kadar izleyemedim. Zaman yetmiyor bana 😊
Korku tercihim olan bir tür değildir aslında ben vakit olursa belgesel izlemeyi tercih ediyorum 😊👍
arkadaşlarımla toplanıp izlediğim bazi filmlerden etkileniyorum. her ağızdan bi' söz çıkınca kendi kendime içimde münazara yapıyorum. normalde millet tek izleyince tedirgin olur, ben de tek izlediğimde problem olmuyo.
Fragmanı izlerken rahibenin çıktığı yerde bir anda elimden tel düşüyor du küfür ettim 😂😂
Leyn niyee ayarımızla oynuyorsun ne güzel dalmıştım.😂
İzledim...
Korku filmlerini ben de pek sevmem. Çünkü korkarım. Ama bu öyle çok korkunç değildi. Hatta yer yer epey ince espriler de vardı... Bakalım devamı nasıl gelecek?
The nuri diye okudum😂😂hayır izlemedim çok etkilenmiyor beni bu filmler gerçek hayatta daha ürkütücü şeyler gördüm üstelik hayal ürünüde değil %100 gerçek
etkilenirim, o yüzden genelde inli cinli şeylerden uzak durmaya çalışırım. zaten tek başıma da izlemem mümkünse ev kalabalık olsun :D
Siccin 5 baya iyiydi 2 gün kendime gelemedim bu filmi izlemeden yorum yapmam bilmiyorum daha yeni duydum.
İzlemedim. Bu arada şu canavarın tam dövülecek ağzı varmış. :D
Cins biriyim kesinlikle, korku filmlerinin coguna gulerim :)
korku filmleri pek bana göre degil
hiç izlemem ben
Bu tarzları izleme bari. Cin min bir bunlar etkiliyor.
Bende asıl korku filmini seviyorum ya o aşklı sevgili filmlerini sevmiyorum..
Ben okadar alışmışım ki artık izleyecek korku filmi bulamadığım gibi, korkmuyorum da 😂
Baktım başlarına falan sarmadı saçma geldi ama izlicem bir daha denicem çünkü çok konuşuluyor
Sana 2 tane film söylesem izleye bilir misin? tek izlenicek bir film ve pskoloji olarak çokersin :)
Gram etkilenmedim üzdü bu yüzden ama kurgu güzel korku seansı yapımcısının filmi olduğunu fark ettiğimde ki heyecanı görmeliydin 😊
Korku filmi izleyebilene hayranım 10 saniye dayanamıyorum 😳
Beni etkilemez ya. Korkmadan izleyebilirim keyiflice. Ve bu filmi çok merak ediyorum.
linkini atsana baci bizde bakak😉
ismini wir bari 🤔
Çizgi film gibi bişi bu film galiba
Kurgu sıfır bence.
Korkutanı denk gelmedi henüz..
İzlemedim ama izleyesim geldi :Dd
Yarın nöbette izleyeyim madem.
Korku filmi izlemiyorum
Korku filmlerine karşıyım ağa🙈🙈🙈😱😱😱
Korkutmadi desem yeri garip bir filmdi o kadar.
Korku filmi izleyemem cesaretim yok :))
İzlemedim. Psikolojim böyle şeylerden etkilenmiyor
İzlemeyi severim ve etkilenmem. 😊
Sabaha kadar uyuyamıyorum maalesef 😊😉
Korku izleyinde arkadam bakamıyorum
Yok izlemedim anlatsana😊etkilenm ama sewerim🐒
izlemedim imdb puanı düşük
Bende izlemeden duramam :)
cacık film... esnedm filmi izlerken :/
Korku filmlerini çok saçma buluyorum
Ben bunu izlemedim bir bakayim suna
Ayy aklım cıktı fragmanda