Futbolcu Yusuf Yazıcı'nın sosyal medyaya yüklediği fotoğraflarla dalga geçen kızlar toplumun düşüncesini yansıtıyor mu?

İki fenomen kızın Yusuf Yazıcı'nın profiline bakıp şunları söylüyor :

“Bir şey diyeceğim. Şöyle genel bir bakınca asla futbolcu profili gibi değil yani. Standart bir insan profili gibi değil mi? Hatta şu fotoğrafı koyan birisi bana di em (DM) atsa, ben cevap vermezdim. Verir misin? Futbolcu değil herhangi biri yani Yusuf Yazıcı bilmem ne, az takipçisi var. Şu fotoğrafı var ve sana di em atıyor. Cevap verir misin? Vermem. Ben de vermem. Özür dileriz Yusuf Yazıcı”

Sanırım artık kadınlar bu şekilde düşünüyor. Erkeğin aile ile fotoğraf çekip sahte olmayıp samimi pozlarla dalga geçiliyor artık. Kadınlar için imaj önemli sanırım başka hiçbir şey önemli değil. Evet genelleme yanlış ama acı gerçek bu.
Büyüklerimizi ziyarete, hayır dualarını almaya geldik. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. 💙🙏🏻 Yusuf Yazıcı (@yusufyazicii97)'in paylaştığı bir gönderi (31 Eki, 2018, 10:08öö PDT)
Aile saadeti... #huzur #bayram🙏 Yusuf Yazıcı (@yusufyazicii97)'in paylaştığı bir gönderi (16 Haz, 2018, 6:15öö PDT)
Futbolcu Yusuf Yazıcı'nın sosyal medyaya yüklediği fotoğraflarla dalga geçen kızlar toplumun düşüncesini yansıtıyor mu?