Şimdi bihter adnan ile annesine inat evlendi olarak gosteriliyo ama behlul eskiden peykerin sevgilisiymis dolayisiyla bihter behlulu ablasından az çok biliyo hata 1 ama dizide evde ilk defa tanisiyolar olarak gosteriliyo hata 2 peykerle behlul çıkarken adnan peyker in babasiyla tanismistir ve bihter i de peyker in küçük kız kardeşi olarak hatirliyodur bihter in adnana amca demesi gerek hata 3 behlul un laflarina ve yalanlarina kanmasi ablasindan tanıyor olması gerek kız kıza mutlaka konusmuslardir
Özet:yani bihter adnan la sırf behlul un yengesi olabilmek için evleniyor muhtemelen peyker le sevgiliyken bihter e de nihale davranır gibi davrandı cocuk muamalesi yapti bihter de onun dikkatini çekmek için sen bana bakmiyodun ama bak ben senin amcani ayarttim yaptı ve bihter behlul un ilgisini bu sayede çekti sizce?
Bihter baştan haksız ona bakmayan erkeği elde etmek için çok uğraş verdi artık ablasını nasıl kiskandiysa behlulle olan ilişkisini.
Özet:yani bihter adnan la sırf behlul un yengesi olabilmek için evleniyor muhtemelen peyker le sevgiliyken bihter e de nihale davranır gibi davrandı cocuk muamalesi yapti bihter de onun dikkatini çekmek için sen bana bakmiyodun ama bak ben senin amcani ayarttim yaptı ve bihter behlul un ilgisini bu sayede çekti sizce?
Bihter baştan haksız ona bakmayan erkeği elde etmek için çok uğraş verdi artık ablasını nasıl kiskandiysa behlulle olan ilişkisini.
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse de izlememis ondan youtube da finali 10 milyon izlenmis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar