Merhabalar🙋♀️ Tom Cruise ile özdeşleşen aksiyon-gerilim türündeki Jack Reacher serisinin devam filminde başrolde Tom Cruise olmayacak. Filmin yaratıcısının Cruise için kullandığı ifade, ünlü oyuncunun, rolü boydan kaybettiği şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.
Peki, sanatçının görselliği sizin için ne kadar önemli?#Dehrin #okuladevam
Tom Cruise boyu kısa olduğu için Jack Reacher rolünü kaybetti! Sanatçının görselliği sizin için ne kadar önemli?
Başka bir sebebi vardır ve çok büyük ihtimalle $ ile ilgilidir. Tom Cruise gibi bir aktöre kimse "boyu kısa" diye rol vermezlik etmez. Hele de aynı seride başrol oynadığı filmlerde.
Yani ben bu oyuncuyu severim ama en dikkat çeken kişi benim için Leonu canlandıran oyuncu Jean Reno adam bir başka oynuyor sadece rolü değil mimikleri falan da önemli. Oyuncuya baktığım zaman ben tamam işte bu oynar diyebilmeliyim.
Diğer seriler de adamın boyu uzundu da şimdiki seri de içinemi kaçtı da böyle saçma sapan bir açıklama yapılıyor. Madem kısaydı diğer seriler de niye oynadı adam? Onun altında başka bir şey vardır muhakkak
Tom Cruise boyu yüzünden red edecek, kenara atacak, rol vermeyecek her kadın ve erkeğin ağzına ederim adam olun! Tepemim tasını attirmayin Tom Cruise kırmızı çizgimdir!!!
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Tom Cruise boyu kısa olduğu için Jack Reacher rolünü kaybetti! Sanatçının görselliği sizin için ne kadar önemli?
En İyi Cevaplar