Mutlaka izlenmeli denilebilecek, konulu ve kaliteli bir film lütfen. Recep Ivedik ve türevleri gibi saçma sapan önerilerinizi kendinize saklayınız, parmaklarınızı yormayınız lütfen bunun için 😎🙌😂 görseli de sevdiğim için ekledim ilgisizce
Tamam mıyız? Sen Benim Herşeyimsin Delibal Masumiyet Hükümet Kadın 1-2 Bir Varmış Bir Yokmuş Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Sen Aydınlatırsın Geceyi Kış Uykusu Kelebeğin Rüyası Bir Küçük Eylül Meselesi Siyah Beyaz Mutluluk
Değişik türlerde Türk Sinemasından filmler :) Umarım izlemediklerin olur da izleyip beğenirsin :) Ayrıcaaaaa, bu aralar bir dizi izlemekteyim, yabancı ve her sezonu 3-4 bölümlük.. Black Mirror adında ve her bölüm birbiriyle alakasız harikulade bölümler çıkıyor tavsiyemdir. Yıldızlı Dipnot: Bulamadığın olursa link atarım :)
Bu günlerde film izlemeye merak sardım, sinemada izlemek her daim favorimdir, sinema haricinde pek izlemezdim bir yerden başlamalıyım:) bunların hiçbirini izlemedim, hepsini sırayla tek tek izlerim, teşekkür ederim. Diziyi izlediğin bir site var mı? Fırsat olursa izlerim tabii ki onu da :)
En İyi Cevaplar