Sizce bu adamın sorunu ne olabilir? Eşini mi sevmiyor yoksa bütün bunlar zoraki evliliğin bir sonucu mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bize ne mk ya arda'nın bu evrene ne faydası var , bir sporcu olarak örnek olduğu bir davranış var mı? milli takım da ve ya diğer külüplerde... bakın bu adamın fiziksel olarak üstten bir bakışı başını öğe eğip gözlerini yukarı kaldırır hep ve bu tarz insanlar sıkıntılı olur kişilik olarak özel yaşantısında agresif... vücut dili sıkıntılı bu adamın. açık veriyor. o yüzden barcelona da tutunamadı. barcelano sadece futbol oynanan bir klüp değil , kişilik sakinlik bilgelik öenmli :) yeter bu kadar bilgi
Sohreti paraya kaldiramadi
Bu adamın derdi nedir bilmiyorum ama yaptığı çok kötü bir şey. İnsan nasıl hamile karısını aldatma teşebbüsünde bulunur. Madem öyle bir şey olmadı niye silahla hastaneye gitti ki mesela? Sonuçta olmadıysa kanıtlayacak bir şey boşuna aksiyon yapmıştır. Çok saçma bir adam.
Sadece gülüyorum artık. Çünkü bunlar gerçekten gülünesi haraketler. Anladik karakter sifir da bari kadinin gururuna saygi duysaydı. Ayrica ünlü olsun olmasin yaptigi davranis normal degil. Bir evli kadina asılıyorsun. Iğrenç ve rezalet bir durum. Allah yola getirsin
Cevap
48Cevap
Arda Turan adam değil ki
Zaten eşi ile de evlendiklerinde eşi hamileydi.
Adam değil kendisi. Adamlık sıfatı yok.
Adamın a sı yok. Önündekini taşımakla adam olunmuyor işte
Bu adam sıfatı taşımayan kişi milli takımımıza da ihanet etmişti.
Sorunlu kişilik.
Bu zoraki olmasından değil biiiib çocuğu olmasından kaynaklanıyor. Zoraki evlilik dahi olsa kendini meşgul edecek kadar parası var. Bir şekilde unutur olmadı boşanır. Onlar için normal şeyler bunlar. Ama başka bir kadını rahatsız etmek sadece biiiib çocuklarında normal olabilir.
Ne olursa olsun, kimse kimseyi aldatamaz. İsterse nefret etsin. Aldatmak asla kabul edilemez, eğer mutlu değilsen ayrılırsın bu kadar. Aslıhan Doğan kocasına her konuda itaat ediyor gibi geliyor bana, her seferinde affediyor, bu Arda Turan'ın ilk aldatışı değil ki. Üstelik ortada henüz doğmamış bir bebek var. Burada en masum olan o, yazık.
Salla gitsin saten kimin eli kimin cebinde aclıktan başka bişey degil
Olayı tam bilmeden önce ikisinide sevmedigimi bir insan bir insana bu şekilde karşılık veriyorsa sağlam bir nedeni olması gerektiğini izah etmiştim fakat olay o kadar komik ki. Ulan birisi gelip benim eşime bunu diyicek onu orada öldürürüm...
Ardayı arda yapan fatih terimdir o köpek kalktı fatih terime ben Barcelona da oynuyorum senın kıytırık milli takımı kampına katılmıyorum senı takmıyorum artık ben en iyi yere geldim dedi ve sonuç başakşehir de yedek 😂😂😂
Asgari ücretin 270 usd dolara denk geldigi bir ülkenin milli takim kaptani olarak ferrari ile gezen biri bana hiç bir konuda kendisini savunamaz. Ben zaten yıllar evvel anlamıştım onun kumaşını, meşrebini..
Arda turan bir tipine baksın rica ediyorum aynada da sonra oturup biri onunla evlendigi için şükretsin !!
Hayır bunları yapmiyosun tamam da bari evli biri olarak artik birilerine yürümeyi kes be kardeşim karın hamile üstelik
Tiple olmuo bu işler adamda sülaleni ömür boyu doyurcak para var 😂
Sülalem de doymayıversin beni seven biri olduktan sonra bende çalışıyorum zaten ona yardımcı olurum her konuda geçindirirz evibpara hersey degil 😂😂
Wow iyimis peki var mı seven biri 😄
Elhamdülillah 😊
Zamanında kendisi de evli kadına yürümüştü... Şimdi de muhtemelen namuslu erkek ayaklarına yatıyor. Asena (Caner Erkin'in ilk eşi) ile yasak aşkını unuttunuz mu?
Şu Arda beş kuruş etmez bir adam. Doyumsuz öküzün teki. Evli olmayıp yürüse normal mi sanki. Yürüdüğü kadın evli. Edepsiz olan evliykende bekarkende edepsizdir.
bence buna yürümek değil eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek denebilir. yaptığı yanlış olmuş ama sanki ortada gerçekten vukuu bulmuş bir aldatma varmış gibi yazmışsınız.
Arda turan futbolculuğunun haricinde her konuda gündeme geliyor. Bu bir futbolcu için çok kötü bir durum.
Ben olsam varya a. s erim onun orda Arda turanmış a. ç ne terbiyesizlik ya sen yaklaş evli barklı kadına böyle şeymi söylenir. A. Ç gebersin gitsin arkadaşım...
Büyük ihtimalle çevresindeki paraya aşık kadınları bu şekilde tavlıyordu, bu defa yanlış hedef seçmiş
Aslında kişisel bişey bu, tamamen tatminsizlikten, içindeki heyecansızlıktan monotonluktan ve bu dışa yansıdığında çok farklı sonuçlar çıkıyor. Kişi kendisini bişeylerle tatmin etmediğinde mutsuzluk buraya kadar çıkartmış
O kadar itici ki şu Arda insanı. Ya alın biriniii vurun diğerine. Bunların hayatları hayat değil. Yazık.
Büyük or. spu çocuğusun Arda Turan
Ananı avradını soyunu sopunu gelmişini geçmişini sülaleni yedi ceddini s. keyim Arda Turan
Kendisini zerre sevmezdim ilk çıktığından beri millet sevgi yağmuruna tutuyordu ne olduuuu len tırrekler
Özlem'in başına gelen de bir kadın olarak kötü bir şey tabi ama ben sanırım bu olayda en çok Aslıhan'a üzüldüm. :/
Ben amele ortaminda calisan bir isciyim, simdi size duyduklarimi vs yazsam Arda'nin bu olayi olay bile gelmez size, takilin siz de kafaniza gore
Bence paranın verdiği şımarıklık ve egonun tavana yapışmış bir vaziyette olması insanı bu hale getirir
Doğasında var. Sinem Kobal'ı defalarca aldattı. 40 yıl geçse bile değişmez yani.
Bunların hepsi o. çocukluğundan dolayı oluyor başka bir şey değil
Doğacak çocuğundan utan Arda Turan ! İğrenç insan. Doğacak bebeğin varken git evli barkli kadına asıl. Karaktersiz
Arda adamlıkta degl belki ama iticilikte 1 numarasn
Zoraki evlilik derken? Kızı zikerken de zorak mi zikmiş acaba?
Karakteri böyleydi zaten, parayı da bulunca iyice küçük dağları ben yarattım oldu.
Arda kendi topuğuna sıkıyor yakında unutulup gidecek gibi
Benim eşime boyle bir şey dese canını yakarim onun..
Böyle insanlar evlenmesin ya!
Huylu huyundan vazgeçmezmiş evlilik engel değil onlar için.
Para bazı insanlari çok karaktersizlestiriyo ve eşi hamile o kişinin
İnsan karnında bebeğini taşıdığı kadına saygısını yitirmemeli
Zaten piçtiiii iyice orospuuuu çocuğunaaa bağladı ibneee
Adam bayır aşağı yuvarlaniyor valla. Önüne gelene yürüyor. Durdurana aşk olsun 🤷🏼♀️ 😂
Arda, şerefiszlik yumağı hem topu hem kişiliği bozuldu. Barça'nın şöhretini kişiliği kaldıramadı!
aldatma her zaman kaçınılmazdır. Evli olsun bekar olsun. Arda biraz beceriksiz, ortaya çıkarıyor o kadar.
ya kürdü futbolcu oldu parası var her boku yapabileceğini sanıyor tpini sktiğim ya
Karaktersizlik ne denir ki.
Sorsan yok öyle bişey asparagas hepsi der😑
Zorakilik nereden çıktı ki
bu işin parayla alakası yok ya adamın karekteri bozuk bu yerden bitme cüceyi gündeme getirmek bile saçma
Güzelliğe değil de bir kere de içine bakın iyi mi?
harbı mal bu adam. amg getır o parayı nasıl yenır gösterım sana allahın krosu
Bu adamı halâ kaale alıyor musunuz?
Sporculuğu da bitik ,
Ardayı geçtim de niye kimse kadından şüphelenmiyor belki o umut vermiştir
Klasik toplum zihniyeti
@sessizlikbiraz klasik kadın kafası
O kadar param olacak bunlarla mı uğraşırim la vay bee
Çok kötü bir davranış ama amacı dikkat çekmek gibi geldi bana
Arda Turan benim gözümde karaktersiz kişiliksiz birisi bunu futbol hayatında bile gösteriyor
Daha ne kadar rezil edebilirdi kendini
ayrılma ihtimali yüksek ilerde
Bu adamı sevmeyen tek ben miyim?
Ruh hastası. Başka bir neden aramaya gerek yok.
Arda nın yaptığı kabul edilemez !
Arda kudurdun mu Arda, niye rahat durmuyon
Ardadır bu ne yapsa yeridir sansasyon bence
helal arda yürübe aslanım aynı kafadayız
Tam bir maganda, bu herif ıslah olmaz.
Arda Turan lüzumsuz insan listesinde
Magazin uydurmasıdır abartmayın
orspu çok ne yapsın adam kaşr çok
ardadan herseyi beklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar