Diziler & Filmler Küçük Emrah dendiğinde aklınıza gelen ilk şey nedir? Minel-Ask Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Küçük Emrah dendiğinde aklınıza gelen ilk şey nedir?Ne ağlardım çocukken filmlerini izlerken ya şimdi de gülüyorum normalmiyim ben yaw.🙈Hayırlı geceler olsun.😌😊 Küçük Emrah dendiğinde aklınıza gelen ilk şey nedir? Cevapla Film Soruları Nedir Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MaHiii Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 58% +1 yıl Gülcan adı. Ya kardeşi ya sevgilisi Gulcandir. Birde amcasi Nuri Alco'nun "amca baba yarisidir"diyip. annesini...😭😭😭😭Ayyy kiyamam be cidden çekmiş cocuk:p 1 0 Yorumla
K_li1983 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 49% +1 yıl Emrah denilince direk ‘götür beni gittiğin yere’ gelir 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 631 cevap paylaştı. Bu çocuğun annesine çok üzülüyordum :) Ama ne filmler ya hakkını veriyorlardı 2 4 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Ama cidden yazık.😢 Yorumla novel +1 yıl Bende onu diyorum ya :D :D Yorumla Minel-Ask +1 yıl Ne diyon.😂 Yorumla novel +1 yıl Ne diyordum ben ya Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 432 cevap paylaştı. Pişt! Annen evde mi Emrah? Ben baba yarısı Nuri amcan 3 1 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Hahahahah.😊 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Annesi geliyor gadasi 😂 1 3 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Aynen gadasi.😊😊😊🙈 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Empoze etmişler bize direkt o sahne geliyor 😂 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Vallahi yaa.😊😊 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Ben senin baban sayılırım emrah :)Sanırım oğlu da buna annesiyle ilgili şaka yapmıştı filmde :) 1 1 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Tovbe tövbe yaa kahkaha attıgim durum hiç normal değil yalniz.🙈🙈🙈 Yorumla
HonestTaurus Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Bu bakışlar ve acıklı ses.https://www.youtube.com/watch?v=CjwhePYkrAo 1 0 Yorumla
parsksk Takip Et Master Yaş: 44 , eic 56% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 314 cevap paylaştı. hep aglıyo bı gunde yuzu gulmedı bu emrahın butun fılmlerınde yavrum ben senın babanım demelerı aklımda dd 1 0 Yorumla
Karanlıklarİçinden Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Direkt acıların çocuğu geliyor aklıma. Birde anasının, bacısının, karısının başa iş gelmesi.. 2 0 Yorumla
PsychoPi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Elinde sepetli, yamuk takkeli bir çocuk sadece, söz yok 1 0 Yorumla
Déğérzâdé Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Emraaah kooooş :D Ulan nasıl bir karakter ya ! Her filminde ya anasını ya bacısını götürüyorlardı. 1 0 Yorumla
Kurtadam2018 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Nacıların çocuğu 😂 "ablam evden kaçtı, annem ırıspı oldu abi" sözü 😂 1 0 Yorumla
serHAN4554 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Acılıların harman olup amcanın hiçte baba yarısı olmadığı 😊 1 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bunlar yüzünden 20 yaşına kadar, evlenmeden sevişen kızlar kendini asıyor sanıyordum. 1 0 Yorumla
ayselmerik Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Her filminde ya annesine ya karısına ya bacısına tecavüz edilen adam 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ya annesi ya bacısı sermaye oluyor Emrah ta ağlıyor şarkı söylüyor 🙄🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Aklıma kaş ve amca baba yarısıdır sözü geliyor 2 6 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Ne güzel kaşları var adamin.😊😊😊 Yorumla u Shivers +1 yıl Böö güzelmiş 😑 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Iyyy git başkasın sorusunda küs ben dayanamam.😖😖 Yorumla u Shivers +1 yıl Yok senin sorularına artık bu emoji yi atıcam 😂 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Valla terlik le kovalarım seni.😂😂 Yorumla u Shivers +1 yıl 😆😆😆 Yorumla
efkanefe Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Her filminde ya annesi ya kardesi pampikleniyo ne cekti be 😀😀 1 0 Yorumla
Bağyancokbilmiş Takip Et Master Yaş: 46 , eic 57% +1 yıl Annesi ve acıların çocuğu oluşu geliyor.😄😄 6 0 Yorumla
Canx84 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Nuri Alco... "Amca demek baba yarisi demek." Net... :D 2 0 Yorumla
velentino Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yok değilsin :D iyi geceler minel hanim 1 2 Yorumla Minel-Ask +1 yıl Teşekkür ederim sizede efendim.😊 Yorumla velentino +1 yıl Rica ederim. Bende tesekkur ederim efendim Yorumla
Lovegood Takip Et Master Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Unutabilsem şarkısı en sevdiğim şarkısıdır😊 1 0 Yorumla
__Vintage__ Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 45% +1 yıl Her filmde ya anasını ya bacısını. ikiyorlar. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Annesi ve sürekli kadına sulanan erkekler 1 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Amcanın her zaman baba yarısı olmadığı😂 1 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 692 cevap paylaştı. Vurmayın yıllar.. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar