Oo sen bendekileri görsen ^^ Geçmiş olsun, yapacak bir şey yok. Mutlaka rahatsız olacak insanlar da vardır, hiç umursamayacaklar da... Asıl mesele niye estetik dikiş kullanılmamış acaba? Bu kadar iz kalmazdı.
Çenede falan mümkün tabi ki. Ama daha hareketli bir bölgede zor... Mesele benim kaş bölgemde var. İzi olmasa bile mimik yaparken, ister istemez orada bir kesik olduğu belli oluyor ;) Ama çeneni öyle oynatmadığına göre, bir problem olmayacaktır =) Ama o kadar temiz olur mu bilmiyorum yara. Sonuçta küçük bir çizik, olabilir yani.
Ben şahsen lazerle estetik bile yaptırmadım. Ne deniyordu onlara unuttum, yarayı yakıyorlar ya izler gidiyor... Gerek bile duymadım, beğenmeyen kızına almasın :D Sen de takılma ;)
Hımmm asıl soruna gelirsek bazılarına karakteristik özellik bile katıyor. Bazılarında sadece yara izi oluyor. Kişinin görüntüsü ve yaranın şekli bazen çekici bile gelebiliyor. Tamamen şans yani
Ben bu senin sandım izi kalmış o yüzden sordum görünen bir yere estetik atmak lazım zaten... Sağlıkçıyım ve en dikkat ettiğim konu bu insanların görünen yerlerindeki dikişin iz kalmamasıdır
En İyi Cevaplar