Bolywood'u araştırıyordum da acaba dedim bizim içimizden bunu başaran var mı
Suha Gezen.
Hintliler beni aileden sayıyor “Mumbai’de yaşıyorum. Tek başımayım ama yine de yalnız sayılmam. Burada arkadaş çevrem var. Onlar beni ailelerinden biri olarak görüyor.”
Almanya doğumlu, Hint filmleriyle büyümüş, hayallerinin peşinden gitmiş bir Türk kızı: Suha Gezen... Aldığı eğitimin ardından Hindistan’a yerleşen ve daha ilk sinema filminde başrolde oynayan Suha Gezen, ikinci filminde Türkiye’yi tanıtmak adına Türkçe bir şarkı da söylüyor. Yakında ‘Pratichhaya’ isimli yeni filmi gösterime girecek olan Suha Gezen’le Hindistan macerasını, oyunculuğunu, özlemlerini, hayallerini konuştuk... (Kız eğitimini bitirdikten sonra önce hindistana gitmiş gezmiş görmüş yaşamak istediği yeri, sonra ardından yerleşip sinemaya atılmış. Helal olsun. Tek başına..)
Bolywoodun tek Türk oyuncusu Suha Gezen için ne düşünüyorsunuz?
dünyada aklınıza bile gelmeyecek ülkelerde bir türk ile karşılaşmanız şaşırtmasın kimseyi :) her yerde varız.
bireysel olarak çok güzel bir başarı sergilemiş Suha Gezen. umarım çok daha fazla türk çok farklı uzmanlık dalları ve meslekleri ile dünya'ya yayılır ve hakettiğimiz saygıyı lafda değil özde yaşatırız Türkiyeye dileklerimle.
ne var yani sanki hollywood da oynuyor, ha türkiye ha orası
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bollywood uluslararası öncül bir sinema Türk sinemasıyla karşılaştırman Bollywoodu hiç tanımadığını Hollywoodu örneklenmende amerikan propagandasından çok fazla ektilendiğini gösteriyor ama bilmeni istiyorum Bollywood ve Hollywood sinemaları dünyada yarışan tek akım
ayrıca normal güç açısından da karşılaştırırsak Hindistan Türkiyeden çok güçlü, yani halkın durumu seni şaşırtmasın
2. cisi hayatlar olması gerekiyor fakat yanlış, 2 sinema da hayallerde kalıyor bollywoodda da öne çıkmak çok zor hollywoodda da 2 side dünyadan yapımcı, yönetmen, oyuncu topluyor ve çok başarılılar hatta bana kalırsa hollywood gene daha kolay çünkü hollywoodun yaşadığı yer Amerika, yani sana ortalamanın altında bir başarı sunsan da odak noktanı çok uzun süre kariyerinde tutup başarılı olmanı sağlayabilir fakat bollywoodun yaşadığı yer hindistan, yani ortalamanın altında kalırsan maddi durumun çok kötüleşir ve Türkiyedeki yaşam koşullarını ararsın kariyerinden vazgeçme ihtimalin yüksek Zaten kızda hindistanda kaldığı sürece ailesi desteklemiş uzaktan, sonra girdiği projede baş rol alınmış
sinema sektöründeki öne çıkma olasılığını saymıyorum bile heryerin insan kaynadığı hindistanda çok rekabet var. yani hayaller filmde başrol, yanrol hayatlar figürana çıkma olasılığın daha yüksek
En İyi Cevaplar