"Türk kızları Şeyma Subaşı'nı kıskanıyor", "her Türk kızı Şeyma Subaşı'nın yerinde olmak isterdi" gibi cümleleri sık sık görürüz. Peki sizce söylendiği gibi Türk kadınları Şeyma Subaşı'nı gerçekten kıskanıyor mu? Kızlar, siz Şeyma Subaşı'nı kıskanıyor musunuz?
Türk kadınları Şeyma Subaşı'nı gerçekten kıskanıyor mu?
Şeyma Subaşı'nı kıskanmıyoruz. Her insanın hayal ettiği hayatı yatarak istediği şekilde yaşayarak geçiriyor ;o sebeple kıskanılması normal bazı basit insanlar tarafından, fakat ben onda kıskanılacak birşey görmüyorum. ama görgüsüzlük yapanlara da diyecek kelime bulamıyorum. afedersiniz ama türkiye de belki binlerce fabrikatör kızı oğlu bilmem nesi var diledikleri gibi hayat yaşıyorlar ama bu kadar ulu ortaya yaşamını seren kaç kişi var tuhaf. kime neyi ispat etmeye ya da göstermeye çalışıyor acaba. Sahte, yapay, gösteriş meraklısı olarak değerlendiriyorum böyle insanları. Kısacası gösteriş meraklıları. #MelankolikDuygular
Kıskanan muhakkak vardır. Ben kötü bir şey demeyeceğim. İyi söyleyecek de değilim. Herkesin yaşamı kendine... Kınamıyorum kesinlikle. Kendi tercihi, kendi yaşamı...
İlk önce itici biri olduğunu düşünüyordum. Daha ki geçenlerde onedio da sorulan sorulara yanıt verdiğinde sergilediği renkli ve eğlenceli hallerini görünce o itici bulmam gitti. Zararsız gerçekten eğlenceli bir kadın. Acun bunda ne buluyor anladım böyle biriyle evli olan kolay kolay yaşlanmaz. Şeyma Subaşı etliye sütlüye karışmıyor kendi eğlencesinde. O yüzden ne kıskandırma peşinde ne de birilerine sataşma peşinde Türk kızları ile alıp veremediği olmayan birinin Türk kızları tarafından kıskanıldığı sanmıyorum.
Kim bu manken falan mı yoksa diyetisyen mi.. kendisini yakinen ya da uzaakenn tanımamanin coşkusu içindeyim. Şayet güzel biriyse kıskanılır ya da zenginse genelde türk kızları bu iki kategoriyle kendilerini mukayese etme konusunda biraz ısrarcı. .
Allah kimseyi metres kıskandıracak seviyeye getirmesin ben güçlü kendi ayakları üzerinde duran kadınları severim ve onları beğenirim baskasının erkeğini elinden alıp koca parası yiyen vasıfsız elemanları değil ayrıca kimseyi kıskanma gibi bir huyum olmaz sadece beğenirim kıskanmakla beğenmekte farklı seyler kıskanmak haset etmek oluyor biraz
Kadın sefasını Miami'de, California'da şezlonguna uzanmış, kokteylini yudumlayarak denizin usulca akıp giden dalgalarına bakarken, ben az sonra çorba yapmak için Migros'tan bir paket mercimek almaya gideceğim. Bu durumda nasıl olur da bu kadın kıskanılmaz? Sndbncnx Bu arada bu örnek hepimiz içindi, yiğit türk kadınlarımız için.
Yaşadığı ve bizim gördüğümüz lüks hayat gerçekten imrendirici. Ama bunun karşılığında metres olmak toplum tarafından sevilmemek, hayatındaki adamdan yeterince ilgi görmemek, aldatılmak. Ne bileyim onun evlenmeden önceki yaşantısı. Adamın çocuğa dna testi yapması boşanmayıp metres yapması ayrılması rezillikler. Bunlar bence o hayatın tüm tadını siler. Ben şahsen sadece parayla mutlu olunacağına inanmıyorum. Herşey vitrinde gösterildiği kadar toz pembe değil
Yani düşünsenize kadın Avm ye alışverişe gidiyordu arkasından bağırıyorlardı "milli metres" diye. Halen sosyal medyada lakabı "metres". Sosyetede sevilmiyor yalaka bir grup arkadaşı var onlar da parası gücü olan herkese yalaka. Yani bence çok mutlu gibi görünmeye çalışıyor ama mutsuz ve komplexli. Nasıl olmasın ki çok ezildi. Değmez bence.
Güzelliği için kıskancaz desek esnetikli. Esnetikli güzelliğin gözümde ederi yok. Para desek koca parası yiyor. Onuda adamın yuvasını yıkarak elde etti. Anneliği desek ayık gezdikçe bakıyo çocuğa. Kıskanacak bir taraf göremiyorum. Aksine acınacak taraflar daha çok.
Ben kıskamnıyorum. Açıkçası ilgilenmiyorum da Evet kabul edilmeli ki güzel bir hayat yaşıyor Ama evli bir adamdi acun ilicali ve o bunu biliyordu... Bu kadar zengin olmak için bunu yapacağına kendine tatlı yapmayı bilen bir koca bulsaydı daha mutlu olurdu bence ahahahahahahhz😂😂😂
Kiskanmak degilde hicbir caba sarf etmeden o kadar zengin olmasini sadece kadinlar degil erkekler bile isterler. Kim istemez öyle bir seyi ama hayatini asla kiskanmiyorum. Bir kere esi yaninda neredeyse hic yok, kendi kendine gezip egleniyor. Evli olmanin anlami yok öyle öylede. Ben esimle beraber gezip tozmayi isterim. Hayat tarzida bana hic uygun degil. Daha cok göze batmayan yasam tarzini benimsiyorum.
Öff neyini kıskanalım? Evli bir adamla ilişki yaşayan bir yuvanın dağılmasına sebep olan, sevgili parasıyla gezip tozan birinden öte değil gözümde. Kendi başarısı ile mi bir şeyler yapıyor sanki. Koca parasıyla gününü gün ediyor. Güzel desen değil estetik güzeli. Yani medyanın şişirdiği biri bence.
Öyle bir algı var. Ama sanırım ben çok tuhafım. Ettafımdaki herkes bu kızı ya takip ediyor ya da düzenli stalklıyor. Bende onlara garip garip bakıyorum. Aklıma bile gelmiyor. Girdim baktım bir kaç defa profiline. Kendi resimleri dolu. Bir şey öğrenebileceğim birisi değil. Gezmeye eğlenmeye herkes yapıyor farkı ne anlamadım gitti 🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunun neresini kiskanacam be. bir gram beyni yok. İt gibi geziyor. Hiçbir yeteneği ya da uğraşı yok. İşi gücü alışveriş ve gezmek. Böyle kadınlar bana süs kadını gibi geliyor. Evde bile süslü kıyafetler giyerler, hiç bır ışe el sürmezler herşeyi hizmetçi yapar, çocuğa dadı bakar. Onların tek yaptığı suslenmek , gezmek , alışveriş falan yapmaktır. Kocası da bu arada İt gibi çalışır. Karısının yüzünü bile nadiren görür. Böyle boş bir kadın olmayı anca ergen kizlar ister.
Kiskanmak şöyle; kendi adima konuşayim çok beğeniyorum gerek fiziği gerek yüzü (estetik biliyorum ama bu güzel olduğunu değiştirmiyor benim gözümde) tarzı çok iyi, giydiğini taşıyor, yakıştırıyor helal olsun. Ve o kadar paraya iyi de geziyor Eğleniyor.. Hayatı çok güzel yerinde olmak isterdim açıkçası. Kıskanmak değil de imrenmek/beğenmek benimkisi 😊
Özenilecek bir hayati yok ki , hakettigi bir konum degil çünkü. Güzel bir yuvayi yıkan ahlaksizin birinden fazla degil ederi gözümde. kiskaniyosunuz diye de gundem yaratmaniza gerek yok. Özenseydik örnek alırdık bu kadar basit.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla ben gezdigi ülkeleri rahat rahat kafaya takmadan bir gün sonra istedigi yerde bulunmasini kiskanirim evet cünkü gezmeyi cok seven bir insanim elimden geldigincede gezerim ama kendimden 20 yas büyük biriyle (cok büyük konusmiym) olabilirmiydim sanmiyorum..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bazı kızlar o da böyle bir hayattan öyle bir hayata geçmiş bende olabilirim diyip bakıniyor olabilir. Bazısı ne parası var be çalışma etme gez toz keşke derler onun için bakıyorlar olabilir. Bazısı estetik ameliyatları hayatında ki değişikleri görmek iiçin magazin için bakıyorlar olabilir. Bazısı aşk hayatına bakıp vay be neler yapmışlar felan demek için bakıyor olabilir. Bazıları da gezdiği gittiği yerlerden bir şeyler çıkartmak için fotojenik olarak bakıyor olabilir. Bazıları ise eğlence için dans etsin kızına şunu yapsın az bunu yapsın diye bakıyor olabilir. Bu Kıskanmak mı bilinmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzelliğine hiçbir zaman laf etmedim. Ama çocuğunu yetiştirme tarzını ve patavatsızlığını çok eleştirdim. Bunun da kıskanmakla bir ilgisi yok. Bu arada teyzem hemşire ve şeyma subaşının evlenmeden önce sürekli çalıştığı hastenedeki doktorlara sarkıntılık ettiğini söyledi. Yani zengin koca avcısı olduğu için de var bir nefret çoğu kişide.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yemin ederim onun yerine utanıyorum bazen. Cok rezil bir kadin. Tamam kocasinin parasini yiyebilir bunu yapan ünlü ünsüz cok kadin var. Ama bu kadarda görmemişlik ucuzluk olmaz. Hele ki acunun ölen ekip arkadasinin cenazesinin oldugu gün parti yapmasi bardagi tasiran son damlaydi ölse uzulmeyecegim tek insan kendisi. Acunuda adam sanardik oda karisina engel olamamis ustune bide partide poz vermis asagilik insanlar
Evli bir adamı baştan çıkarıp karısından ayıran bir kadını kıskanmak TÜRK kadınına yakışmaz bence kıskanılmaması gereken bir varlık ( acunda az değil )
eğer kendi emeğiyle para kazanıp bu şekilde harcasaydı kıskanırdım ama evli biriyle olup bunu sürdüren birini kıskanamam, ayrıca hayattaki hedeflerim farklı, bu kadının da şu anki hayatının bedelini ödediğini veya ödeyeceğini düşünüyorum.
Güzellik beyin yerine geçmez bana göre güzelde değil ama neyse. Kıskanmak için üstün meziyet maharet marifet veya üstün zeka olması gerekir hangisi var? Kıskananlar da aptalın tekidir zaten tencere kapak
E yani. Yaptıklarını ve hayatını görünce yerinde olmak isterler ama bulunduğu pozisyon yine de hoş değil. Evliliği bitiren metres, çocuk peydahlayarak “karı” mertebesine yükseldi sadece
Açıkçası güven arayan bir kadın acun gibi birine nasıl güvenebilirki büyük çoğunluğumuz kıskanmıyoruz ama kabul edelim çocuğu melisa harbi çok şanslı..
Kıskanmak değil ki bu sadece bende onun yerinde olmak isterdim demek Ülke ülke gezen para derdi olmayan eşiyle bir sorunu olmayan birisi sonuçta daha ne isteyebilir ki insan
Onun yaşadığı hayat standartlarına sahip olabilmek icin bir yuvayi yıkmazdım. Kendinden 20 yas buyuk bir adamla iliski yasamanin zorlugunu dusunmek bile istemiyorum. Ay icim bir kotu oldu😑
Açıkcası umrumda bile değil. Şu koca dünyada tek kendisinin zengin bir eşi ve güzel olanakları yok sonuçta. Her zengin eşi olan vasıfsız bir kadını kıskansaydık.. Ohooo.
Elinde imkanları var gezdiği yerleri çok beğeniyorum ama fazla çocuksu acuna yakıştırmıyorum. Acunuda ona yakıştıramadım. ALLAH mutlu mesut etsin yinede
Hep evli bir erkekle yatip cocuk yaparak evlilige zorlamak istemisimdir zaten... :P O kadar kiskaniyorum iste... Bir de bu denli zeki olmak suc olmali. Roportajlari ders niteliginde... :P
Ergenler pembe hayaller kuran çocuklar, ya da kişiliği oturmamış hemcinslerim kıskanıyor olabilir. Ben kıskanılacak gıpta edilip heves edilecek bir özelliğini bilmiyorum, takipte etmiyorum
Hayır. Parasının olması kıskanmak için bir kriter değil benim için. Aksine parayı harcamayı bilmeyen birisi. Bu tutumu üzücü. Koca parası yiyen kadınlardan farkı yok.
rengarenk bir insan her ortamın bir neşe kaynağı olur ya öyle belki rahat ve lüks hayatından dolayıdır bilmiyorum ama seviyorum kızıyla felan çok iyi anlaşıyor
Şuradan yola çıkıp 500 m yürüsem normal bakımıyla ondan daha güzel kızlar çıkartırım karşısına. Lüksü on plana alan kızlar herşeyi kıskanırlar buna diyecek birşey yok
Kankaaaaaaaaaaaaaaaam <3 Bugünlerde seni çok zeki gördüm Bak bunu hiç kimseden duyamazsın güzel geördüm mutlu gördüm Huzurlu gördüm seksi gördüm diyolar onu demiyolar
Kadinin cani sıkılsa disari hava almaya baska ulkeye gidiyor, beğendigi elbiselerin indirime girmesini beklemiyor.. siz erkekler de kiskanmiyo musunuz?
En İyi Cevaplar