Off ünlüler aldatıyo birbirini yüzde doksan başkasıyla sevgili oluyolar vallahi Güvenebileceğim bana sadece sevgi ve güven verecek bir adam olsun başka bir beklentim yok güvenilecek temiz bakımlı düzgün karakterli biri olması kısacası insani değerleri taşıması önemli olan.
Hiç bir ünlü ben onlarla mutlu olamam ki ben Türkiye'de sevgilinizin rol gereği öpüşmenin izin verir misiniz sorusuna Hayir diyen %97 lik kısıma dahilim.
Hangisi olursa olsun özel bir duygu hissetmediğim birine evet diyemem. Elbette hayranı olduğum sanatçılar var fakat hayranlık başka ilişki boyutunda birşeyler yaşamak başka. Ünlü biri olması çıkma teklifini kabul etmem için bir kriter olamaz.
Bugüne kadar pekçok ünlüden teklifler aldım ama kabul etmedim. Ben halk çocuğuyum geldiğim yeri unutmam. Proleteryanın güllerine ihanet edip, seksi bedenimi burjuvazinin cinsel oyunlarına alet etmem.(kelepçeyi severim)
Hangini sayayım ki o kadar çok güzel ünlüler var ki. Deniz Çakır Nurgül Yeşilçay Öykü Gürman Pınar altuğu Megan Fox Monica Bellucci Emm Stone Eva Green...
Hiçbirinin teklifini kabul etmezdim. Çünki haberlere çıkmaktan asla hoşlanmam. Evinin hanımı olup söz dinleyecekse o anki koşula bağlı belki kabul ederdim ;)
Çok ünlü birisiyle yapamam açıkçası, her yerde rahatsız edilmek, herkezle selfie çekilmesini beklemek vs... bana göre değil. Yani hiç bir ünlünün teklifini kabul etmem. Kusura bakmasınlar ;)
Ben kendimi bu soruyu yanıtlayacak kadar karaktersiz görmüyorm hiçbirisi tabikide ne ünlüsü be bizim gözümüz onlarda degil geçen adam kahvede hadiseye bakıyor neresini begendiyse oro... Nun
Yine sen ve yine güzel bir soru. Vallahi özgü namal , cansu dere , tuba büyüküstün , çiğdem batur , hande kazanova , simge fıstıkoğlu , pelin çift , ekin türkmen , aslı enver ve benzeri isimlerin reddedip kalplerini kırmak hiç istemem.
En İyi Cevaplar