Ela şarkısı ile son günlerin çok konuşulan ismi Reynmen, büyük bir darbe aldı. Yusuf Aktaş, Reynmen markasını artık kullanamayacak. Peki neden?
Reynmen ismi başkası tarafından tescillendi

Ömer Duvaklı isimli bir vatandaş, Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvuruda bulundu. Başvuru sonucunda “Reynmen” markasının kullanım hakları kendisine verildi.
Reynmen ismi ile ünlenen Yusuf Aktaş, karara itiraz etse de iş işten geçmişti. Karara yaptığı itiraz reddedildi. Bunun üzerine Yusuf Aktaş, “R Reynmen” markasını tescil ettirmek zorunda kaldı!
İş işten geçmeden bazı şeylerin farkına varın

Bu zaman zaman gülünesi bir durum olarak görünüyor ancak herkesin başına gelebilir.
Özellikle internet sitelerinde benzer durumlar yaşanıyor. Marka değeri yüksek bir alan adı size aitken, bir başkasına geçebiliyor. Bu gibi durumlarda uyanıklığını konuşturanlar, kazanan taraf oluyor.
Reynmen, uzun süredir tanınıyor ancak ismini tescil ettirmekte gecikmiş. Bu durumu gören bir vatandaş, işi fırsata çevirerek markayı kendi adına tescil ettirmiş.
Bu marka adını kullanarak neler yapar?

Marka adını aldığına göre bir planı vardır diye düşünüyorum. Bu markayla bir ürün ortaya koyabilir. Eğer iyi bir planı varsa, çok iyi kazanç elde edebilir. Neler olacak, bekleyip göreceğiz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar