Korku filmi delisi bir insan olarak yerli yabancı ne kadar film varsa silip süpürdüm bu güne kadar. Siccin de favorilerim arasındaydı. Beşincisinin çekildiğini duyduğumdan beri vizyona girmesi için gün sayıyordum ki KizlarSoruyor’dan şahane bir mesaj aldım. Siccin 5 filminin ön gösterimini izleyecek 73 kişi arasına seçilmiştim; heyecanlandım, yutkundum ve tabii ki gidiyorum dedim. KizlarSoruyor aracılığıyla herkesten önce ben izleyecektim!
Bir film ne kadar korkunç olabilir ki?

Giderken kendimi bu cümle ile sakinleştirmeye çalışıyordum. Bir film ne kadar korkunç olabilir ki? Hazırlandım, yolculuk derken Kanyon AVM'deki sinema salonuna ulaştım.

Ufak ufak heyecan başlamıştı. Ortamda internetten tanıdığım birçok ünlü simayı da görünce, hah dedim tamam; atraksiyonlu bir akşam beni bekliyor.
Serinin hangi bölümü daha tırsınçtı tartışmaları arasında bekleme salonunda toplandık

Beklenti yüksekti. Dört kez çekilmiş bir filmin beşincisini izleyecektik ve kendini tekrar ederse hunharca eleştirecek, gömecek, bundan da keyif alacak insanlar vardı; misal ben. ;) Derken işleri karıştıracak bir duyuru yapıldı.
Ön gösterime özel, en çok korkana 20 bin TL para ödülü!

Hem de gösterimin hemen sonunda! Tiko para, bekleme falan yok. Sinema salonuna gece görüşlü kameralar yerleştirildi, dışarıda bir jüri masası kuruldu ve hepimiz yerlerimize geçtik. Yalnız ufaktan bilgi verildi tabii; sahte sahte ayılıp bayılmayın, anlarız, üzülürüz minvalinden. Ardından film başladı.
Kanserli köyden Siccin 5 geliyor!
Devlet tarafından birtakım sebeplerle boşaltılmış bir köyde çekimleri yapılan filmin daha ilk dakikasında çıkan yazılar, nelerle karşılacağımın habercisiydi. Filmin efektleri, sinsi sinsi çıkan üç harfliler ve gerilim peşimi bırakmadı. Filmi detaylandırmayacağım ama ele geçirilmiş bir kız çocuğu ve musallat olunan bir aileyi izledik. Tam nabzım normale dönüyor derken hop bir korku atağı daha, hepsi aralıklı ama sık sık geldi.

Benim filmde en beğendiğim şey kullanılan ses efektleri oldu. Çok kararında, insanı müthiş geren, gerginliği tırmandıran ve boomm! Bir korku dalgasıyla saran sahneler gerçekten de korkunçtu. Güzel manada korkunç, korkunç olması gerektiği için güzel yani.
Film bitti, röportajlar yapıldı ve 20 binin heyecanı başladı

İzleyicilerden biri belirlendi ve 20 bin lirası orada, hepimizin önünde kendisine teslim edildi. Gerçi benim arkamda oturan adam her sahnede yerinden sıçrayıp koltuğumu tekmeledi bence o da kazanabilirdi ama jüri bu kızı uygun gördü. :)
İzlediğin için memnun musun, gidelim mi derseniz bence kesinlikle gitmelisiniz. Enteresan şekilde nabzınız hızlanacak, gerim gerim gerilecek ve uzun süredir okumadığınız duaları okuyacaksınız. Daha da keyifli olmasını istiyorsanız mutlaka bir arkadaşınızı da götürün, bol bol birbirinizi çimdiklersiniz.
Unutmadan, çıkışta da bir kahve için kendinize gelmek için, sarsılacağınız çok açık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar