Şu sıralar okuduğum kitaplar hep beklediğim şekilde bittiği için sonunu okumak istemiyorum, sıkıcılaşıyor. Sonunda sizi şaşırtan bir kitap okudunuz mu? #MünzeviBayan#BeklenmedikSon
kız kardeşimin hikayesi. kız kanser ablasına donör olarak laboratuvar ortamında anne babasının genleri ile hayata geliyor fakat her seferinde ona sorulmadan kanı alınıyor ilik nakli yapılıyor en son sıra böbreğine geldiğinde kız anne ve babasına vücudunu kullanma hakkı için dava açıyor. Sonunu söylemeyeceğim okuyun harika bir kitap.
- Senden Önce Ben 🌿 beklentilerinin her zaman istediğin gibi sonuçlanmayacağını ağlata ağlata göstermişti sağolsun.. Bab-ı Esrar Birini Pencere Kenarına Çiçek Koyacak Kadar Sevmek Lazım 🌺 Heykeltıraş beni sonuyla çok şaşırtan kitaplardı.
Olgunluk hiç bir şeye şaşırmamaktır! Şaşırdığım pek olmadı ancak diğerlerine nazaran "Stephan King" adlı yazarın "Medyum" adlı kitabının sonu hayli ilginçti. Bir de "Ernest Hemingway" adlı yazarın "Yaşlı adam ve Deniz" Adlı eserinin sonunu çok beğenmiştim. İlginç bir strateji...
Onlarca kitap okudum ama hala beni sonu ile en çok şaşırtan çocukken okuduğum ilk kitaplardan biri olan "Alice Harikalar Diyarında" kitabıdır. Bir kitabın o şekilde biteceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. :D
Genelde bir yazarı tanıdıkça sonunu tahmin etmeyi bırakın, kısacık bir cümleden bile hangi yazara ait olduğunu anlayabiliyor insan. Ama nerdeyse tüm kitaplarını okuduğum halde Grange beni her zaman şaşırtmıştır
İlginç gelicek ama ortaokuldayken harry potter film serisi çekilmeden önce kitaplarını okumuştum o serinin sonu ilginç gelmişti ben hep harry ölücek diye beklemiştim
İnkalar’ın Sırrı, Ann Nolan Clark. Kişisel zevkler sebebi ile biterebildiğim tek roman olan bu kitap sonu ile beni şaşırtırken kendisini bir müddet aratmıştı da.
En İyi Cevaplar