Düzlük bir alan üzerine kurulu bir köy düşünün. Köyün hemen girişinde masmavi bir dere akıyor derin olmayan ve üzerinde kemerli bir köprü. Derenin hemen yanıbaşında ise büyük bir ağaç, gölgesi altında dinlenilebilecek güzel bir mekan. Ve tek bir ev düşünün. Çatılı, etrafı ise çitlerle çevrili. Her yer çimen, her yer yeşillik. Gökyüzü ise masmavi, huzur verici. Kuşların gökyüzünde süzüldüğü ve sessizlik ve huzurun hakim olduğu her şeyden uzak bir köy...
Hayalinizdeki huzurlu tablo deyince sizin aklınıza ne geliyor? Bahsettiğim tabloyu çizemedim ama olur da çizersem paylaşırım ilerde. Bu da müstakbel bir ressamın minik bir eseri:)
Yetenekli bir ressam olsaydınız mutluluğun resmi olarak neyi çizerdiniz?
Ütopya çizerdim ben ama söylenen şeyler mutluluğun fiziksel yansımaları hep bana göre. Duygu olarak mutluluğu nasıl çizerdim bilmiyorum. Mesela bazı müzikler olur birebir o duyguları seslerle anlatır. Senin içinde yaşadığın duygunun aynısı sanki müzik olarak ortaya çıkmış gibi. İşte gerçekten yetenekli olsam bir şekilde o mutluluğun kendisini de çizebilirdim.
Aslında benim mutluluğu resmetmem istense bu resmi yapardım. https://i.hizliresim.com/0zz7W8.jpg Çok ince bir resim. Herkes anlamaz. O yüzden herkesin anlayacağı bir boyuta getirip ikinci resmi yaptım sevgili ksailesi için. 😇😇😇😇
Şöyle çizerdim, ressam olmama gerek yok yağlı boya akrilik boya falan çiziyorum arada. Yalnız başına yemyeşil. bir çimende uzanmış bir siluet güneşe gülümseyen çiçeklerle mutluluğa tırmanıyor..,
Düz bir çizgi sadece. Aşağıdan yukarıya doğru. Hayatın dalgalı iniş çıkışlarındaki karmaşaya inatla dümdüz bir başarı çizgizi. Bakanlar nasıl yorumlardı bilemem tabi.
Herkes sevdiği işi yapıyor kiminin elinde tebeşir kiminin gitar kiminin iğnesi ve herkesr yakın yakına para geliyor zenngin çok zengin fakir çok fakir değil
Bir çizgi, Aklınıza bu tür cizgi gelmesin😌 ___________ Bu da cizgi ama o mutlulugunla cizdigin bir cizgi olmalı. Yani benim icin hayalimde ki insan portreleri
Ormanın ortasında bir ev, yanında göl ya da şelale sonracima göle yakın bir salıncak bir sallanıyorsun yupppi gölün üzerinden gidip geliniyor çok iyi be 😍😍
Dünyadaki açlıktan ölmeye yüz tutmuş çocukların doya doya yediği yemekleri yerken ki fotosunu çeker insanlıktan nasibini alamamış dünya ülkelerine armağan ederdim ki ne kadar adi olduklarını anlasınlar
En İyi Cevaplar