Hemen hemen aynı fiyattalar, cla ya fakire mercedesi daha iyiside var dye yazcak olanlar yazmasın. Diğer seriler baba arabası gibi. Ben kendime alıcam kız için bu 2 sinden hangisi daha güzel?
Mini bana pek rahat gelmedi bindiğimde ha ama çok iyi hızlanma performansı var. Mercedes konforlu ve sürüş zevki yüksek bir araç. Piyasada da iyi bir ikinci el alıcısı var daha tercih edilebilir gibi ama ihtiyacınuz doğrultusunda değerlendirin derim.
İyi para isterler. Nıl plaka güzel olur da :) Ben ismime uygun olarak traktörde buldum adam satmadı, bide eski bir arabada buldum adama ulaştım 5 bin tl etmeyecek arabasına 15 bin tl çekti. Umarım ucuza alırsın plaka :) Sakın Peugeot araba alma tamammı :)
Kesin birşey diyemem rakam olarak, çünkü NIL plaka var mı yok mu. Şu anki aracıma XX TT XXX sıradan plaka almak için bile 1000 tl ödedim, onlar bağış diyorda :) Bu yüzden plaka sevdasından vazgeçtim diyebilirim :)
Emin ol değmez ya, yeni arabanın heyecanıyla veriyosun alıyosun sonra pişman oluyosun, gerek yok. 5 bin tl yi arabanın parası ekle daha iyi memnun kalırsın :)
En İyi Cevaplar