Arkadaşlar sakın korkmayın sadece gerçekten merak ediyorum. Cinlerin olduğuna inanan veya inanmayan var mı? Bu videoyu izledikten sonra soruyu sormak aklıma geldi.
https://youtu.be/Z4D1IgB0zHI
https://youtu.be/Z4D1IgB0zHI
Cinlere inanıyorum tabiki. Aşık cinler kendini çok güzel bir kılığa sokar bu şekilde erkek ya da kadını etkilemeye çalışır. Zarar vermek isteyen cinlerde var tabiki. Gerek rüyalarla, gerek verdikleri hislerle, gerek verdikleri görüntülerle beyine girerler. Tamamen kendi etkisi altına alır. İnsana her şeyi düşündürürler. İnsanın yalnız kalmasını isterler. En yoğun hissedildiği saatler gece 3-4 civarıdır. Bu saatlerde onları rahatsız etmemek lazım. Psikiyatriye gitsen şizofreni teşhisi verip, ilaç yazıp seni yolluyor. İlaç fayda etmez. Cinler rüyalarında bile seninle oynar ve uyandığın da üstünde kötü bir etki bırakır. Hiç bu teşhisle gidip tedavisini bitiren var mı bilmiyorum ama din olarak yapılması gereken tek şey inanarak Ayetel Kürsi okumak.
Katılıyorum haklısın.
Musallatlı mısın peki?
Yok da. her insanın cini vardır diyorlar ya ona takildim
Ne oldu ki?
Kesinlikle yalan. Cinin insana musallat olması için büyü yoluyla gelmesi ya da büyüyle uğraşması lazım, Allahı inkar etmek, inançsızlık, pis işlere bulaşmak bu gibi şeyler lazım. Cin zayıflık bulup bedene girilmeli. Geceleri herkesin evinde cinler dolaşır çünkü onların ve bizim boyutlarımız farklı olduğu için onlarla saat farkımız var ama bu demek değildir ki sen cinlisin. Sadece yaşadıkları yerleri var. Cinlerin bedene girme sebepleri vardır yani
Bedende olmayıp yanında dolaşanlar sana vesvese veremez mi peki? Denilenler göre Şeytan cinler vardır yani seni kötülüğe sürükleyen
Evet zaten onlarında her dinden olanı mevcup. Müslüman, kâfir, hristiyan vs. Şeytan zaten her daim yanımızda, içimizde. Bize her daim vesvese veren, bizi kötülüğe iten. Cin çok farklı. Şeytanın yancısı kâfir cinler. Seni intihara bile iter. Senin günahlarından beslenir. Dinin sana verdiği emirleri yapamazsın, Allaha inanmazsın, peygambere inanmazsın, günah bildiklerini yaparsın ve anında pişman olursun, küfür edersin önemli olan içindekini susturmak. Dini şeylerden kaçarsın, hiçbir şeyi kabul edemezsin. Kalbin başka söyler aklın başka söyler çünkü cinler beyine girer ve seni etkisi altına alır. Bunlar çok derin şeyler gerçekten
Önemli olan yanında dolaşan cinler değil. Bu saatlerde dolaşıyorlar evde mesela ama önemli olan musallatlı insan ve cini. Çünkü arasında çok fark var.
Fazla derine inip kafa yormamak lazım. fakat dini sohbetler ve birbirimizi bilinçlendirmek güzeldir.
Dikkat et onlar ilgi uyandırmayı bunu hissetmeyi sever
Sende var mı?
Malesef
Konuşabilir miyiz?
Teşekkürler
Rica ederim
İnanıyorum tabiki varlıklarına ama bu konuyu fazla kurcalamamak lazım bence😁
Şimdi sorun durumdan duruma değişir çünkü bahsettiğin ilmi havas inceler ve orda da cinlerin bir sürü türü vardır anlatılır hepsi aynı etkiyi yaratmazlar en önemlisi bu. Ama genel olarak Cin, insana tasallut edince, onu korku, ürperti verir. içkiye, kötü alışkanlıklara, intihar etme duygusuna neden olur genelde. Genel etkileri bunlar yani.
Allah bizi muhafaza etsin
Amin ecmain
Cevap
4Cevap
Sana vesvese verirler. ben bu yüzden hocalık oldum. cok uğraşıyordum bir ara arklarla sürekli çağırıyorduk falan. ama inan çoğu psikolojik. aslinda cinler insanlara değil, insanlar cinlere musallat oluyorlar falcılar üfürükçüler Vs.
Güzel etkiler
Her akşam iyi geceler öpücüğü verirler
Sana mı?
Herkeşe :-D
Hadi ya benimki ne zaman gelir.
Cinlerin varlığına inanmıyorum. Şayet bir gün musallat olurlarsa belki o zaman fikrimi değiştirebilirim.
Inanıyorum tabiki. Aşırı derece kötü etkileyeceğini biliyorum.
musluman olan herkes inanir cunku Allah bildirmis cinlerin oldugunu kuranda nasil musallat olduklari konusu çok uzun ama onlardan korunmak için sure ve dua okunmali😊
Ya ne yaptın ya.. 😣😣
Ne oldu ya?
Peki neden izledin bu videoyu
Denk geldim öyle ne oldu ki?
Cinsel ilişkiye bile girerler
Cin min hikaye kardeş hepsi psikolojik
çarpılarak
Dene ve öğren
Kabusu olur
Fena etkiler 😈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar