Üç beş kişi gelmiş wattpadi kötülüyor😂😂 2015 Nisan'da hesabımı açtım ve wattpadi 3 senedir ing olarak kullanıyorum. O kadar kaliteli içerikler var ki. Değer de görüyorlar aslında. Wattpadi kaydetmek için kullanabilirsin Benim de yazılarım var wattpadde ama hiçbirini yayınlamadım.
Normalde başka bir hesabım. Vardı kullanıcı adı FrostCyber 99 oda adında saçma sapan bir bilim kurgu gerilim kitabı yazmışım. şu an baska bir hesap açtım ve güzel bir aşk kitabı yazmaya karar verdim. Kullanıcı adım yine; BosYapmayamAdam
Oo temel yıllar öncenin yani çok iyi erkeklerden genellikle aşk kitabı çıkmıyor ama okuyacağından emin olabilirsin Çok etkileyici güzel kitaplar var biraz çaba lazım ve etiketleri iyi seçmelisin Ne zaman keşfettin wattpadi
Her Mevsim Sen adında bir kitap, adamın bir kadına ilk bahar mevsiminde aşık olması ve sonrasında gelişen olaylar... 4 mevsim her biri bir cilt olacak Şu an ilkbahar bölümünü yazıyorum çok uzatmak istemiyorum, sıkmadan güzel bir aşk hikayesi oluşturmak istiyorum.
Sadece sosyal bir ortamda ufak bir çalışma paylaşıp, geridönüş almak istiyorum. Wattpad' in nasıl bir platform olduğu benim için önemli değil. Ben bir seks kitabı değil, aşk kitabı yazmak istiyorum, öyle de yapacağım.
Geri dönüş alamazsın, almak istiyorsan ki hele aşksa, Sarah Jio falan tarzı hebele hübele vıcık kitaplar okuyup sırf okunmak için saçmalamanı öneririm, zihniyeti kültürü (!) belli olan bir yerde ciddi bir şeyler yapmak istersen tutunamazsın, ha vakit geçer ama öyle böyle.
Kesinlikle öyle. Ciddi bir şey yazmak istiyorsan wattpadi de geçtim, Türkiyede harcanırsın. Ama eğer ben yoz kültür adına ürün vermek istemiyorum diyorsan wattpadde yazma, destek olma. Zaten bir şeyler yapma çaban varsa dediğim gibi tutulmazsın, saçmalayanlar tutuluyor ne yazık ki. Ama ne yapacağını da bilmiyorum, ben de şiir yazıyorum. Öyle gariban kalıyoruz bir köşede, Türkiyede sanat ürünü vermek isteyenler olarak. Çareyi sorarsan yani, kesinlikle wattpad değil. Gerisini ben de bilmiyorum..
Öyle ne yazık ki. Görüyorsun zaten ünlü olan tipler genelde hep boş boş tipler, ülkem insanı boş insanlarla gülüp eğlenmek onları yüceltmeyi seviyor. Çok nadir gerçek efsaneleri yükseltmişler, onları da zaten hepimiz bilip saygı duyuyoruz. Ama bu çağda çok çok daha zor bu.
En İyi Cevaplar